ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במדריך של הלוח אם אמורים להיות 6 חיבורים. speaker power sw power led H.D.D led MSG led reset SW הבעיה היא שחסרים לי הmsg led והspeaker. הם פשוט לא יוצאים מהמארז. המארז הוא hec 6a19 מה אני עושה? או שאולי לא חובה לחבר אותם או משהו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
** הבעיה נפתרה ** היי, יש לי בדירה מדפסת canon דגם כמו בכותרת התומכת בחיבור לראוטר באמצעות פרטוקול WPS. כמו כן, יש לי Hotbox. עשיתי הכל כמו שכתוב במדריך של המדפסת וחיברתי בין המדפסת ל Hotbox באמצעות ה WPS. באחד המחשבים בדירה (עליו מותקן וינדוס 8) הכל עובד כמו שצריך, כשרוצים להדפיס מסמך המחשב פשוט "רואה" את המדפסת בתור מדפסת תקינה ומחוברת . ניתן לשלוח להדפסה, לסרוק וכו' בצורה אלחוטית לחלוטין. הבעיה היא במחשב השני (עליו מותקן וינדוס 7). המחשב מזהה את המדפסת בתור offline למרות שהמדפסת דלוקה ולפני שנייה הדפסתי עם המחשב השני. ולדעתי המחשב בכלל מראה שהמדפסת קיימת כי הוא התחבר אליה דרך USB בעבר והיא שמורה אצלו, ולא בגלל שהוא מזהה אותה ברשת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר מדפסת חוטית לשני מחשיבם בו זמנית בעזרת איזשהו מפצל USB או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אבקש עזרתכם בהתקנת התקן לחיבור מדפסת של XEROX PHASER 3121-אבד לי הדיסק ובאתר החברה לא רשום הדגם הנ"ל יש לי דחוף להדפיס ...עזרה בבקשב
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת בעלת חיבור USB בלבד. ברשותי גם שני מחשבים. הייתי רוצה ששני המחשבים יוכלו להשתמש במדפסת מבלי לחבר אותה כל פעם למחשב אחר. אי אפשר להקים רשת ביתית. האם יש אפשרות לשים מן מפצל ביציאת USB של המדפסת ולחבר שני חוטים משני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש מכשיר אלחוטי אמין וטוב היום בשוק שיודע להעביר וידאו באלחוט?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי תחנת עגינה של wavlink מדגם WL-UG39PD1. אני מחבר אליה לפטופ עם שני מסכים אבל אני לא יודע איך לחבר אליה מחשב נייח (לא במקביל). האם זה בכלל אפשרי? אם כן - איך מבצעים את זה? מחברים את המחשב עם מתאם type-c לחיבור שאליו הלפטופ מתחבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-