עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול , מה ההבדל בין hp8500 ל hp8500 wifi? ההבדל הוא רק שההיא עם הwifi נותנת אפשרות להדפסה אל-חוטית , הדפסה מסלולארי וכו'? יש עובד הבדלים חוץ מהאל-חוטיות? כי ראיתי שיש דגמים שעולים בסביבות ה900 ש"ח שהם ללא wifi ושיש דגמים שעולים 1100 עם wifi... למישהו יש את המדפסת? מישהו יודע איך היא? יתרונות\חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by imac,

האם קיימות מדפסות לייזר איכותיות בפחות מ-500 שקל? וצבעוני?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nigger84,

האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roih3,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case הוא טוב וגם הספק הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by uv,

האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by erashel,

יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by r0ckY,

ידוע למישהו מתי מגיע ההגה לארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Regev,

האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. SteelSeries SP Gaming MousePad SteelSeries S&S Pegasus Rigid Gaming Mouse Pad SteelSeries 9HD - מתגובות אומרים שהפלסטיק פשוט פשוט נתקע והעכבר לא מחליק Mionix Sargas 320 Material: Durable, smooth and flexible microfiber http://mionix.net/products/sargas-320/ Mionix Propus 380 Material: PVC-plastic base http://mionix.net/products/propus-380/ Mionix Ensis 320 Material: Aluminium alloy http://mionix.net/products/ensis-320/ and is this glidez are better than the SteelSeries ones ? MIONIX GAMING MOUSE GLIDEZ MOUSE FEET - ACC-GLIDEZ רשמתי את זה באנגלית בפורום אחר, וזה יעזור עדיין להבין מה בדיוק הבחירות, בכללי אני נוטה למשהו שהוא לא CLOTH, לא עשוי מבד, והביצועים הכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by PeaS,

מה המהירות של UDMA MODE 2 (בMB)? ועכשיו הכרטיס קול שלי, הכרטיס שלי הוא Aureal Vortex 2 (ויש לידו איזה מספרים ואותיות שאני לא זוכר). מאז שהתקנתי את WIN XP הוא לא עובד (אין קול, נאדה). בהתחלה חשבתי שהדרייברים לא טובים, אבל הבנתי מאחרים שיש להם אותו כרטיס שאמרו לי שהדרייברים של WIN XP עבדו להם. אם זה לא מספיק עכשיו היה בWindows Update עכדטו לדרייברים האלה, וזה עדיין לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה? הכל מחובר כמו שצריך (הכרטיס, הרמקולים), ולפני זה כשהיה לי WIN 98 זה עבד. מה זה עוד יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

דיונים חדשים בפורומים