עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X-_PLOSIVE,

אחי הזמין הארד דיסק וזכרון הוא הזמין maxtor 40 gb 7200 rpm mushkin 256 mb sdram rev 1.5 high praformence מה אתם אומרים בחירה טובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by L.I.C,

שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!

4. היי, כל מה שאני רוצה זה לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הדפים המיוחדים האלה למדפסת, שהם בעצם מדבקות והם שקופים, כך שלא רואים כלום חוץ מההדפס???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by elis02,

שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by shimon23,

שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

9. שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Zadu,

היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Damien11,

יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…

14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

15. Started by WizMaster,

אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by vacuuuum,

מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?

17. Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

19. Started by Yaron-Cohen,

TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by striker,

יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eranisra,

שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by D.A.Y.C,

אז מה קורה חברים והיום אני ילמד אתכם איך מתקינים את Windows 10 על דיסק און קי דבר ראשון תורידו את קובץ תמונות הדיסק של וינדוס 10 מהאתר שלMicrosoft ותצרבו את זה על usb דרך התוכנה Rufus תודה רבה ושמחתי לעזור

24. Started by demultiplexer,

מישהו מכיר מדפסת צבעונית ברמה גבוהה ךתמונות ועבודות גרפיות שגם יודעת לצפות את התמונות בשעווה ? ראיתי את זה באיזה מקום שבנתיים הספיק להיסגר אז אני לא יכול למצוא פרטים על זה. אמורה להדפיס לי בערך 100 דפים בחודש, חשוב לי שתדפיס מהר. תודה,

25. Started by jac99,

שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.