ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאם מכוונים בהדפסה לאיכות טיוטה, אז הדיו יכול להישאר ליותר זמן. האם אפשר לכוון בהגדרות פקס שגם הפקס לא יצא באיכות הכי גבוהה שיש אלא באיכות רגילה/נמוכה/טיוטה? איך מגיעים להגדרה הזאת? תודה דגם מדפסת HP4500 ללא רשת, רגילה אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חנות בארץ שמוכרת את המקלדת הזאת? ואם לא, יש מקום מומלץ להזמין מחול? ואם אני מזמין מחול, יהיה לי אפשרות לכתוב בעברית בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז יפה עם חלון שקוף בצד (יכול להיות עם עיטורים מהפח של הדלת) שיהיה לו 2 חיבורי USB2 וFireWire מקדימה וחלון 5.25" אחד פתוח לפחות כדי שאני יוכל לשים את הiMon VFD השאר יכולים להיות מכוסים או פתוחים לא משנה ושיהיה במחיר סביר בסביבות 1000 + -
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי XP מחדש , אחרי 4 חודש של כל מיני סרטים רעים , לקחתי 2 דיסקים של 40 גיגה , ERICSONS , זרקתי אותם על RAID 0 , וקטע נורא מוזר הולך פה : אני מרגיש שהמערכת עפה , יותר מהר ממה שהיא הייתה עובדת , אבל !!! , התעבורה של הRAID נורא נמוכה . מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב כף יד בכ-2500(גמיש). מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים, שירים וכדומה ..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת STYLUS COLOR 740 של EPSON. בזמן האחרון היא התחילה להדפיס עם מלא מריחות וכתמים ואפשר לראות שהיא מלוכלכת מבפנים. רציתי לדעת אם למישהו פה הייתה את אותה בעייה, לאן אפשר לקחת אותה שינקו אותה כמו שצריך מבפנים וכמה זה יעלה? (אולי כבר עדיף לקנות חדשה??) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם athlon xp מצריך מארז יעודי או ש מידי טאוור רגיל יתאים במידה ולא אשמח לקבל המלצול למארזים טובים וזולים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-