ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי לוח אם ל-dfi lanparty ultra D יש לי בעיית עם הפעלת מקלדת אלחוטית של ms. אם היא כבר עובדת אז לאחר זמן לא קבוע היא מתחילה להשתגע ,כאילו שאני מחזיק מקש לחוץ או מפסיקה לעבוד בכלל. כאשר אני מעלה את המחשב מחדש היא גם לא עובדת עד שאני מוציא ומחבר מחדש את חיבור ה-usb. אני משתמש בדרייברים החדשים ביותר עבור ה-usb והמקלדת ,מכירים בעייה כזו ? דרך אגב ,במחשב אחר באותו חדר היא פועלת באופן מושלם,כך שזה לא בעיית מקלדת או הפרעת שידור/קליטה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-