ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,422 דיונים בפורום זה
-
יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולבשל חברת brother מדגם 215 הכוללת בין היתר פקס. עכשיו בבית יש לי קו טלפון אחד בלבד. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שעל אותו מספר טלפון יהיה לי גם קו טלפון וגם פקס? אם כן אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני מחפש בארץ מקלדת קלאסית ולא מוצא: דרישותי הן: מקש ENTER גדול בצורת נ (L בכתב ראי) מקש \ ליד ה-BACKSPACE אין מקשים קטנים מגודל של מקש אות סטנדרטי ללא מקשי כיבוי מקשים בעברית אם אפשר מקש ESC רחב - מה טוב עריכה: מקלדת חוטית בלבד! הclassic keyboard של לוגיטק עונה על רוב הדרישות לפי מה שנראה בתמונות אבל בינתיים ממה שראיתי באופיס דיפו לפחות מדובר בגירסה האירופאית עם מקש ENTER הפוך בצורת ר יש למישהו עצה? דרך אגב, אם יש למישהו למסור\למכור מקלדת AT עם מקשי F בצד - בכלל אני אהיה מאושר
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצה לסט מקלדת ועכבר שפועלים על טכנולוגיית bluetooth עד 600 ש"ח....הטווח קליטה צריך להיות 5 מטרים ומעלה... חשבתי על הסט הבא של מיקרוסופט: Microsoft Optical Desktop Elite Bluetoot האם יש סט טוב יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-