ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכוונה לעכבר הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 שווה לי להוסיף 100 שקל מהעכבר הפשוט של מיקרוסופט לעכבר הזה? השימושים הם בעיקר סרטים\סדרות ומשחקים (לא בהכרח FPS). חשוב לציין שיותר רחוק מהעכבר הזה אני לא מוכל ללכת ! התקציב : 50-150 ד"א אין לי פד מיוחד, רק חתיכת ספוג מוזרה עם מרקם של גומי, ויש לי עוד פד שהוא גם ספוג כזה אבל עם כיסוי של נייר משופשף...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שניהם חוטיים (USB), מקלדת מולטימדיה, עכבר עדיפות ללייזר אבל אם לא נכנס בתקציב אז אופטי, חשוב לי שהמקלדת תיהיה ישרה ולא מעוגלת כמו המקלדת הזאת: אין לי חברות עדיפות, תמליצו לי אתם, תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר. חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000. חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת. אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד? הצעות...?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום לייזר חדשה, הבעיה היחידה שבשביל לחבר אותה למחשב אני צריך כבל USB באורך של 20 מ' (צריך להעביר את זה דרך תעלה) הפיתרון היחיד שראיתי זה מאריך עם מגבר שעולה 1200 שקל וזה לא משתלם בכלל, חיפשתי פיתרון זול ונוח, לא אכפת לי שמהירות ההדפסה תרד בצורה משמעותית. חיפשתי בתגובות הישנות של הפורם ולא מצאתי שום תשובה חד משמעית או פיתרון יצירתי. אז.. מה אתם אומרים? לשרשר כבלים של 10 מ'? של 5? USB HUB? או פתרון יצירתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-