ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אנחנו רוצים לקנות לבית מדפסת משולבת (מדפסת +סורק+מכונת צילום+פקס) . קיבלנו הצעה מבזק שאם נשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה נקבל את המספדת הזו בהנחה במקום 850 , ב350. אין הרבה פרטים על המכונה זו , חוץ מזה שהיא של Brother . נכנסתי לאתר של Brother וככה לפי התמונה המכשיר נראה די דומה לדגם : MFC-5440CN מישהו מכיר את הדגם הזה? האם שווה לקחת את המבצע הזה? ואם לא , מישהו יכול לתת לי המלצה למדפסת משולבת פשוטה ואמינה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש מבוסס ATHLON XP AMD Athlon XP 1800 GA-7VTX-E ATI RADEON 8500 128 * 2 DDR MAXTOR D740X 40GB 7200 RPM Sound Image 4x4 Realtek 10/100 NC-100TX-R ניסיתי כבר להתקין 3 מערכות הפעלה שונות (Win 98se, Win Me, Win 2000) ובכל התקנה מתעוררת בעיה מוזרה שונה. לעיתים אני מקבל הודעה שחסר קובץ להתקנה (למרות שמדובר בדיסק מקורי), פתאום באמצע ההתקנה מופיע מסך כחול עם הודעת Windows Protection Error או מסכים כחולים אחרים, המחשב פשוט קופא באמצע ההתקנה ובעיות מוזרות אחרות. האם ייתכן שמדובר בבעית חומרה? אם כן, מה לעשות? להחזיר לחנות? תודה מראש על התגובות
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, חשבתי על Logitech MX 5000 או על Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 שלפי זאפ נמכרת רק בחנות אחת ואני מקווה שהיא מגיעה עם עברית בעקרון נראה לי שאני מעדיף את ה microsoft, מה עדיף? או שאולי כדאי ללכת על סט אחר בכלל? חשוב לי גם שזה יגיע עם דרייברים לויסטה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו את העכבר mx518 שאו עכבר מעולה והכול .אז סתם נכנסתי לחנות אופיס דיפו וראיתי את העכבר של לוגיטק mx400 וכשמתי עליו את היד אז או היה בשבילי יותר נוח מהmx518 שיש לי עכשיו . אז אני רוצה לקנות אותו השאלה שלי אם או טוב כמו הmx518 כי אני קונה אותו בעיקר למשחקים ? ומה ההבדל בין חיישן ליזר לחישן אפטי תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מאריך USB למדפסת ל20 מטר, ואחרי שהבנתי שזה לא ראילי ביקשתי פתרונות אחרים וקיבלתי שרת מדפסות, בגלל שאני דל מאוד בתקציב, ואני צריך את זה לטווח של 3-5 מטרים אם זה אלחוטי, כי אין לי חוט להעביר בכל העולם, אז זה סבבה.. מה אתם אומרים על המוצר הזה? מישהו ניסה אותו? שווה את ההשקעה ? יעבוד כמו שצריך ? מדפסת לייזר שלא משמשים בה יותר מידי... קישור לדף מוצר בחנות אונליין שמצאתי: http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imBTP01cl&Cat2Cat1ID=219&Cat2ID=740# כל מה שצריך כדי לחבר אותו זה רק מתאים BT במחשב ? זה אמור לעבוד סבבה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-