עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bonom,

שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by שי כהן,

אשמח לקבל המלצה למקלדת Bluetooth כלשהי טובה ועדיף כמה שיותר ניידת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by imac,

האם קיימות מדפסות לייזר איכותיות בפחות מ-500 שקל? וצבעוני?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by SeaMonster,

אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009036861&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees

7. Started by ron_n,

יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

יש לי מדפסת STYLUS COLOR 740 של EPSON. בזמן האחרון היא התחילה להדפיס עם מלא מריחות וכתמים ואפשר לראות שהיא מלוכלכת מבפנים. רציתי לדעת אם למישהו פה הייתה את אותה בעייה, לאן אפשר לקחת אותה שינקו אותה כמו שצריך מבפנים וכמה זה יעלה? (אולי כבר עדיף לקנות חדשה??) תודה!

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

ראיתי באקסלנט את הכרטיס הזה של ATI במחיר של 999$ שבמקרה ושמרתי במרוצת החודשים האחרונים: ATI FireGL 8800 128MB DDR Dual Head w/DVI זה לא Radeon אבל זה בהחלט נראה לי כמו סוס רציני, איך זה שלא הייתה עליו אפילו ביקורת אחת עד עכשיו? האם הוא באמת שווה את המחיר? האם כרטיס זה מסוגל להתחרות בGF4 למרות היותו כרטיס מקצועי לעיצוב?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

12. שאלה בכותרת ... תודה נ.ב אפשר הזמנות מחו"ל דרך אתרים נורמליים

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  13. של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  14. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

15. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by EAD,

חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  19. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by אישי555,

ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  22. Started by Ancient1,

קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar

23. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  24. יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה

• 16 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.