עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OrBen91,

שלום, אני מעוניין להקליט את המרצה במהלך השיעור, אני מחפש מצלמה למחשב שתקליט באיכות טובה, אין צורך להשתגע עם איכויות מטורפות, המטרה היא לראות ולשמוע בצורה ברורה, ולא לצלם סרט קולנוע, מה גם אין יותר מדי כסף מיותר, סטודנט בכל זאת כמו כן אשמח לדעת עם איזה תוכנה היא נוח להקליט, אני לא מחפש אופציות עריכה למיניהם, רק הקלטה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל). דרישות: 1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד 2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים 3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל) 4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר 5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר 6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות. 7. פידבק - רצוי אבל לא חובה. 8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף. יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Da-Funk,

היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bentzi,

akuo! ceruc (עוד כמה ימים) אני קונה מחשב כבר התחלתי לקבל הצעות מחיר עכשיו רציתי לדעת בקשר למארז HEC Compucase CI-6A19 עם מה הוא בא? האם הוא בא עם ספק? האם הוא בא עם מאווררים יענו כל דבר שהוא בא איתצו יציאות ושטויות כאלה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by meird,

חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

10. Started by isenberg,

מדפיסה שחור לבן בליזר והצבעוני בדיו? אם כן אשמח לשמוע פרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by telzur,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by coco,

הזמנתי את ה RADEON 9700 PRO של GIGABYTE ואת ה 8RDA+ של EPOX. האם ספק של 300 וואט יספיק (ספק HEC מהמארז של COMPUCASE 6919) ??? * ככו בחשבון שאולי אני מוסיף גם איזה שני מאוורים של 80 mm.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by waizman,

אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

צריך המלצה למחשב כף יד בכ-2500(גמיש). מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים, שירים וכדומה ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IMAGUY1X,

היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MATAN_BS,

הי אני מעונין לחבר ל USB KVM מקלדת ועכבר USB. יתכן וגם מוניטור הרעיון הוא לחסך docking station כלומר לחבר LAPTOP (לצרכי עבודה) וDESKTOP (לצרכי משחק ואינטרנט) לסט קבוע של טרמינלים מקלדת\עכבר. למישהוא יש המלצות ? אני מחפש איזו שהיא השוואה בין מוצרי USB KVM הקיימים היום בשוק (נושא ה AUDIO פחות חשוב). LEVEL ONE -> http://www.level1.com/products3.php?sklop=20&id=590212 Trendnet -> http://www.trendnet.com/en/products/TK-206i.htm ATEN -> http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 BELKIN -> http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201725&…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oriklo,

יש חנות בארץ שמוכרת את המקלדת הזאת? ואם לא, יש מקום מומלץ להזמין מחול? ואם אני מזמין מחול, יהיה לי אפשרות לכתוב בעברית בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ac1240,

אני מעוניין לקנות עכבר עד 30 דולר מאיביי הוא ישמע אותי למשחקים (לא חובה שיהיו לו 200 כפתורים) 2-5 מספיק אני מעוניין שהעכבר יהיה קצת יותר גדול מעכבר סטנדרטי ב 10 שקל אני ימני תודה קראיתי את הנושא שיש פה למעלה אבל זה נראה לי מעבר לתקציב שלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by JUNGLE,

please i need the best looking&performing case at exactly 500nis. dont go overboard theres no budget! tnx alot

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by KRS1,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות? 219$Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR ??? או 239$Gainwared Geforce3 Ti200 128mb ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by z999,

היי, אני משתמש בחיקוי Model M עתיק (20 שנה+-) של Cherry שיש לו Buckling Springs. הבית מתלונן על הרעש בשעות המאוחרות של הלילה ואני צריך להחליף מקלדת. רציתי מקלדת מכנית (לא יקרה) אבל אין בארץ אף מקלדת במחיר שפוי עם סוויצ'ים חומים. אם תהיה לי האפשרות אני אנסה לקנות בחו"ל CM Storm Quickfire Rapid אבל כרגע זה לא נראה כמו אופציה קיימת. אני מחפש מקלדת עד איזור ה400 ש"ח שתהיה פשוטה, TKL אם אפשר ועדיפות למשהו יחסית זול. תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by omer_xd,

שלום, אפשר לקבל המלצה על עכבר קצת גיימינג עבודה משרדית גלישה באינטרנט. בתקציב עד 300 שקל שיהיה נוח מKSP ועם אפשר אלחוטי. בתודה Omer

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים