ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
העדפה לעכבר אם כבל (אין כוח וזמן להטעין סוללות - מנסיון)
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רקע: עד לא מזמן השתמשתי במקלדת מולטימדיה כזאת של Genius. בתור מקלדת רגילה יחסית היתי מאוד מרוצה מרכות הכפתורים וכו'... עד שנשברה לי המשענת יד, סיגרות צרבו בה חורים ורק אלוהים יודע מה היה שם מתחת לכפתורים. החלפתי אותה במקלדת פשוטה של Logitech ב-70ש"ח. אחלה מקלדת, קטנה יחסית - בלי שום לחצני מולטימדיה... התבאסתי לגלות שפתאום לחיצה על מס' כפתורים (תלוי איזה - לכל כפתור יש "ערך" שונה) "תוקעת" את המקלדת - יענו אי אפשר ללחוץ על עוד כפתורים בנוסף - מה שלא קרה במקלדת הקודמת, בלחיצה על אותם הכפתורים במקביל. 2 המקלדות באו בחיבור PS2. נמאס לי מכל זה, אני לא רוצה שום הגבלות מצד המקלדת. אך מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי על מקלדת. המלצה: - אני צריך מקלדת קטנה ככל האפשר (אין…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל.... חשבתי על אל-פסק זול (עד 500 ש"ח) וראיתי כמה. מה שאני צריך הוא גיבוי למספר דקות (5-10) למחשב+מסך של כ 400 וואט. ראיתי אל פסק עם תצוגה (ROSTEC 1200D) שהנתונים שלו טובים (יותר מדי?) ורציתי לשאול כמה שאלות. -הבנתי כי כל האל פסק היום מחוברים כל הזמן לחשמל (ממירים את מתח הכניסה לזרם ישר לטעינת המצברים ואז שוב למתח חלופין ליציאה), מה הצריכת הספק שלהם? (לא מצאתי בשום אתר) -מה הצפי לאורך חיי הסוללות שכל הזמן מחוברות? -האם בזמן צריכה רגילה (כ 200 וואט) מופעל המאוורר באל פסק? כמה רועש זה? -למה צריך תצוגה? -הם מוכרים "מפצל חשמל לאל פסק out 2", האם הכוונה למפצל רגיל עם כבל הזנה של מסכים של פעם? -מישהו שמע על ה…
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-