ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .
-
-
האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)
-
זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ציטוט מתוך העמוד הראשי של זיגזג: לפי הבנתי DDR ו SDRAM הן שתי שיטות שונות של זכרון פנימי... אז הזיכרון של הכרטיס הזה הוא SDRAM או DDR?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מעבד של כרטיסי מסך יותר מהיר, טוב ושווה? GeForce 2 Titanium 32Mb + TV HERCULES 3DPROPHET-4500-32TV 32MB AGP - KYRO II 4500 - TV OUT
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-