עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח Si-Nom

אני מיתכוון לזה שמוציא אוויר.

• 19 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

3. אני כרגע משתמש בעכבר אלחוטי במחשב הנייח שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי ASUS תוצרת logitech, הוא דווקא אחלה עכבר אבל לפעמים אני מרגיש שהוא לא מדייק ואחרי שנתיים הכפתורים שלו לפעמים לא עובדים כמו שצריך, ולפעמים צריך לתת לו כמה מכות טובות עד שהם חוזרים לעבוד, אז החלטתי לקנות עכבר חדש ויחסית טוב בתקציב נמוך של עד 200 שקל. אז ככה: 1. עכבר אלחוטי עם מתאם USB כזה - לא בלוטות'. 2. עובד בכל משטח או ברוב המשטחים וגם בלי פד. 3. שיהיה נוח ביד. 4. מדויק במיוחד למשחקי אסטרטגיה שצריך דיוק טוב וגם לFPS. 5. לא איכפת לי אם הוא נטען או עם סוללות. 6. שיהיו כמה כפתורים חוץ מהבסיסיים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  4. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  5. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by A1eX,

הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by r0ckY,

ידוע למישהו מתי מגיע ההגה לארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by The_Moose,

יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  9. Started by loopital,

אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.

10. Started by ybe,

ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by Mr.wiz,

באיזה חנויות ניתן לקנות את ספק הכוח hec?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  14. הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל). דרישות: 1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד 2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים 3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל) 4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר 5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר 6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות. 7. פידבק - רצוי אבל לא חובה. 8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף. יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  15. נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by amisha,

היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  19. לחיצה על הכפתור הירוק במרכז העמוד תכניס אתכם להגרלה הגדולה, לאחר מכן יתחלף הכפתור בקישור לפייסבוק ויש לעשות לייק על העמוד על מנת להכנס להגרלות הקטנות (בשביל להגדיל את הסיכויים תצטרכו לשלוח את הקישור האישי שלכם למצטרפים חדשים וכך לזכות בפרסים גדולים יותר). ניתן לזכות בעכברים, אוזניות, פדים וציוד נוסף! מניסיוני כבר מספר ישראלים זכו בהגרלות של רייזר והציוד שלהם מאוד איכותי ואמין - שווה להשקיע כמה דקות! http://www.razerzone.com/bladegiveaway תתאמצו זה כדאי!

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  20. שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  21. Started by nigger84,

האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by Da-Funk,

היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  23. טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by nazgull,

שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  25. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.