ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול , מה ההבדל בין hp8500 ל hp8500 wifi? ההבדל הוא רק שההיא עם הwifi נותנת אפשרות להדפסה אל-חוטית , הדפסה מסלולארי וכו'? יש עובד הבדלים חוץ מהאל-חוטיות? כי ראיתי שיש דגמים שעולים בסביבות ה900 ש"ח שהם ללא wifi ושיש דגמים שעולים 1100 עם wifi... למישהו יש את המדפסת? מישהו יודע איך היא? יתרונות\חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש
-
שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אותו ב-G5 שיש לי כרגע, השאלה האם זה שווה? כמובן שהשימושיות זה למשחקים, חשוב לי שתהייה אחיזה טובה, דיוק ונוחות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז יפה עם חלון שקוף בצד (יכול להיות עם עיטורים מהפח של הדלת) שיהיה לו 2 חיבורי USB2 וFireWire מקדימה וחלון 5.25" אחד פתוח לפחות כדי שאני יוכל לשים את הiMon VFD השאר יכולים להיות מכוסים או פתוחים לא משנה ושיהיה במחיר סביר בסביבות 1000 + -
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על הגה. הבנתי שה- G25 של לוגיטק נחשב לטוב אבל הוא עולה יותר מאקסבוקס חדש! האם יש הגה טוב במחיר עממי יותר? אם ההגה יוכל להתחבר גם ל- PS2 וגם ל- XBOX360 זה יהיה יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את ה RADEON 9700 PRO של GIGABYTE ואת ה 8RDA+ של EPOX. האם ספק של 300 וואט יספיק (ספק HEC מהמארז של COMPUCASE 6919) ??? * ככו בחשבון שאולי אני מוסיף גם איזה שני מאוורים של 80 mm.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ביחידת הנייחת של עכבר אלחוטי (זו שקולטת את האותו של העבר) כדי להעביר מהמחשב נתונים לטלפון סללורי שתומך בחיבור א"א. אם כן - איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005390380&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לדעת איזה ציוד יותר טוב לגיימינג של RAZER ZONE או של LOGITECH ... אני מתכוון בכללי ... ותירשמו בבקשה למה דווקא החברה שבחרתם יותר טובה!!!!!!!! תודה ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-