ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא פועל רק בזוגות תואמים? כשאני קונה זיכרון RDRAM לפי המחירים שרשום באתר, זה מתיחחס נגיד 256 זה 128 ועוד 128?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מסתבר שבאקסלנט לא קופאים על השמרים. עפ"י האתר שלהם יש במלאי GF4, כאשר נכנסים פנימה רואים כי זוהי גרסת ה440MX ולא TI והמחיר רק 299 $ (עבור כרטיס שעולה בחול באזור ה 170 $) ואם זאת לא דוגמה לעושקי קברים אז מה כן - תכנולוגית האתמול (MX) במחיר המחר
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כן כן הם עדיין גאים בו: http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds75gxp.htm דן
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן כרגע הכבל המקורי של הסורק לא מגיע לי עד המחשב ורציתי לדעת אם יש כזה דבר כבל מאריך פרללי, כי הכבל של הסורק מחובר אל הסורק ואי אפשר לנתק אותו, לכן אני לא יכול לקנות כבל פרללי רגיל רק ארוך יותר אלא אני צריך מאריך לכבל שמחובר לסורק. האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני יכול למצוא אותו?? האורך של הכבל מאריך לא צריך להיות גדול, מספיק מטר או משהו כזה תודה :
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-