ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא טוב לישיבה נוחה (לא ממש ממושכת) קראתי שכל הכיסאות גיימינג זה חרטא, אז אשמח לשמוע על הכיסאות שאתם יושבים עליהם, ומה לדעתכם מומלץ? ראיתי כיסאות בדר גב במחירים שנראים לי סבירים אבל לא יודע באמת מה האיכות שלהם לאורך זמן..
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר לכל הכבלים שמקבלים איתו ואם הוא עושה עבודה כמו שצריך ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את המקלדות המוארות כמו זו למשל: ורציתי לדעת אם מוכרים בארץ מקלדת שבה גם המקשים בעברית מוארים ולא רק המקשים באנגלית?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109 האם יש מערכת יותר טובה למחשב הזה האם צריך ספק חזק? מבחינת מחיר האם זה זול יחסית ואם יש מערכת טובה יותר אז מה היא ומה המחירים? תודהההההההה אגב זה למחשב הזה p4 3.2 1.5Gddr לוח asus p4c800E deluxe ציפסט i875p כרטיס מסך 6800GT 256 אם יש פרטים שהחסרתי.... הקירור שלי עכשיו זה מאווררים אבל אני מעוניין ביותר קירור....ונמוך..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-