עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ConRoe X Fire,

טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:

2. Razer DeathAdder - עכבר הדגל החדש של יצרנית העכברים האמריקאית, בעל עיצוב דומה ל-IntelliMouse Explorer 3.0, מה שכבר מהווה פלוס גדול מאוד, ומפרט טכני מרשים ביותר שכולל שימוש בחיישן אינפרא-אדום מתקדם, יציב, וטוב בהרבה מהחיישן האופטי ובטח שמהלייזר, והופך את ה-DeathAdder לעכבר בעל הביצועים הטובים ביותר בשוק העכברים כרגע, תוסיפו לזה עיצוב מרשים, אלגנטי, ונוח מאוד ותקבלו את העכבר שאף גיימר לא יכול לוותר עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 מומלץ בחום, אבל אזהרה - העכבר הוא דיי מסובך להתקנה וצריך לדעת מה אתם עושים כי אם לא הוא פשוט יהרס ותאלצו לשלוח אותו בחזרה לפאנדס ולקבל עכבר חדש. מי שבוחר להזמין - http://www.razersupport.com/ind…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  4. sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?

5. עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. חשבתי אולי אפשר לעבוד על החיישן. נראה לי שיש חלון במיכל כדי שחיישן יקלוט את כמות הדיו שיש במיכל. אז אם אשים מדבקה שחורה, הוא יחשוב שיש מלא? האם מישהו מצא פתרון יותר טוב. כי לא בא לי לקנות מיכלי צבע כשאני רוצה להדפיס שחור-לבן. תודה.

• 5 תגובות
    • 16.4k צפיות
  7. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by the king2006,

אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס . אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Elius,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש אם יש צורך להעביר את הדיון. אני מחפש מתאם IR קולט/משדר שאפשר לחבר למחשב דרך USB או serial port ושיתמוך ב-LIRC. דרך אגב, יש כאן אנשים עם ניסיון בנושא או ידע כלשהו בתחום?

15. הי חברים. רציתי גם לשאול באותו נושא , האם צריך שהמקלדת והעכבר יהיו בקו ישר אל הבסיס שלהם ע"מ שזה יעבוד או שזה לא חובה. אני אסביר : במידה וארצה לחבר את המחשב שלי שנמצא כ-5 מטר ימינה מהטלויזיה , האם אוכל לשבת כ-4 מטר מול הטלויזיה ועדיין להשתמש במקלדת והעכבר שהבסיס שלהם כאמור יהיה צמוד למחשב? תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אני מחפש לקנות מקלדת עד 200 ש"ח בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי.... ראיתי את ה G15 שעולה ביוקר וגם אין לה מקשים בעברית חוזץ מזה אין לי שום מושג בתחום תזרימו המלצות ובלי צורות משונות ובלתי מזוהו משהו שנראה סטנדרטי אבל איכותי למשחקים ולקולנוע ביתי.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by oran55,

לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by omrit,

אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

20. Started by J0n1,

אני צריך מדפסת ללימודים, אבל אני צריך את הדברים הבאים: 1. עדיפות לHP (פשוט אוהב את העיצוב והפשטות, אם לא אז לא נורא) 2. אני מדפיס בעיקר שחור, אז לא אכפת לי שידפיס צבעוני באיטיות 3. קטנה כמה שיותר 4. עדיפות לצבע לבן פנינה/כסוף בהיר 5. חסכונית ושהדיו לא יתבייש במהירות (כמו הלקסמרק המחורבנת שלי) זהו בעיקר... אני מעדיף שהמחיר לא יהיה יקר אבל אם יש הצדקה אז אפשר לחרוג בקצת. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by benib,

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by redead,

כרגע יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אז אני צריך ערכה שכוללת רק מקלדת והבנתי שהE110 של לוג'יטק כולל גם עכבר... חשוב לי שהמלקדת תהיה שחורה ולא תעלה יותר מ200 שקל.. השמח לשמוע המלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  24. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by itay127,

איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים