ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאבא שלי יש דיסק קשיח חיצוני "2.5 של WD,בחיבור USB 3.0,והכבל שלו נורא קצר. הוא רצה לקנות כבל מאריך,ולכן קניתי לו אחד של 3 מטר באייבורי. חיברנו,וההרדיסק משתגע,ולא מזוהה ע"י המחשב. הוסבר לי באייבורי,שמכיוון שהוא מקבל גם מתח וגם סיגנל,זה בחיים לא יעבוד על כבל של 3 מטר. ראיתי ב-KSP כבל של 1.8 מטר. האם הוא כן יעבוד,או שכדאי לקנות מותג נורמלי מחו"ל בחנות בארץ,או באיביי?(וכאן אני זקוק להמלצות) תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו זה, ה HP 8200a X4 הקשיש שלי , בן 3 בערך, אמר את מילו האחרונה. ההלוויה תצא לדרך מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יהי זכרו... בלה בלה בלה.... ועכשיו לפואנטה: אני זקוק ליורש, אבל התקציב בעייתי משהו. אני חולם על פלקסטור או ימאהה מהירים אבל מנהל הבנק שלי אומר לי שמבחינתו הדבר יכול להישאר בגדר חלום עוד שנים ארוכות. מה אני עושה, איזה צורב אתם יכולים להציע לי במחיר נמוך (פחות מ- 700 - 800 ש"חים) שיוכל לעשות פחות או יותר את המצופה ממנו. הדרישות: תמיכה ב- OVER BURN דרייברים מתאימים ל ווינדוס XP (שלום לך LG...) באפר משמעותי\סקאזי - כדי להשמיך לעבוד עם המחשב בו זמנית עם הצריבה ללא בעיות היסטוריה מוכחת של מותג או דגם עם יציבות ומינימום תקלות מחיר נמוך... נקודות שניתנות לפישור: …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל לא מדובר במחשב שלי מעשה שהיה כך היה: העבירו דיסק קשיח ישן שתואם למחשבי AT ועליו מותקנת תוכנה חשובה למחשב מדגם חדיש בן זמננו (פנטיום 3) עם הדלקת המחשב נשמע פיצוץ ויצא עשן מהדיסק הקשיח. מישהו מסוגל לדעת על סמך הנתונים המועטים האלו מה היתה הסיבה? זה דחוף כי צריך לסדר את העניין עד מחר בבוקר. תודה מראש צבי
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת זרוע למסך מחשב שמתחבר לשולחן במחיר סביר (<150)? משהו דומה לזה (מוכר לא שולח לארץ): https://www.amazon.co.uk/VonHaus-Monitor-Bracket-Screens-Rotation/dp/B0119NXXYQ/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=W8YVBS01CFTD4GAQ3H1B&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop ראיתי בכמה חנויות בארץ רק בסביבות 300 ש"ח והמשלוח מEbay דיי גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה שמקבלים חינם (USB)... איבדתי את הדיסק... אין לי מושג של איזה חברה היא וגם לא כתוב בשום מקום, ככה שאני לא יודע איזה דרייברים להוריד. למישהו יש/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
גם אני חשבתי להשקיע 1000 ש"ח במארז חשבתי על שני הדגמים http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6245 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=10783 בסוף הגעתי למסקנה שחבל על הכסף מפני שלא חשוב איזה מארז אני אקח , בסוף חייבים להתעסק ולקנות מאווררי צעצוע יש לי מאוורר תלייה על הקיר , מקרר מצויין ופחות מרעיש מכל המאווררים האדיוטים שיש במארז שמתי אותו מול המארז (שהדלת פתוחה ) וניתקתי את המאווררי הצעצוע החלום התגשם סוף סוף , יותר טוב , יותר שקט , ויותר זול !!! בקיצור חבל להשקיע הרבה כסף , בשביל מארז שיכיל את המאווררים הללו פשוט נמאס לי מהמאווררים האלה , בזבזתי הרבה כסף עליהם והגעתי למסקנה שכולם , במקרה הטוב צעצועים צבעוניים
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
:-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה3 סטים הבאים (השימוש הוא לאינטרנט, סרטים וקצת תוכנות): Logitech Cordless Desktop LX710 - מחיר: 374 שקל Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר: 399 שקל Logitech Cordless Desktop S520 - מחיר: 319 שקל בוא נשאיר רגע את המחיר בצד... יש הבדלים קריטיים בין הסטים? יש פה מישהו שיש לו את אחד מהם ויכול לתת חוות דעת? בעיקרון הWave הכי מושך אותי בגלל העיצוב של המקלדת שלו.. הוא ממש פצצתי אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי אצל חבר שלי מצלמת אינטרנט ונורא התלהבתי מהרעיון עכשיו רציתי לשאול אם אתם יכולים למליץ לי על מחירים ועל חניות מסוימות או אם מותר לפרסם אז גם לינקים כי קימים לפי מה שראיתי המון סוגים ואני נהיתי מבולבל דרך אגב התקציב שלי הוא 200שקל ???
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-