עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Peri228,

לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by taimor,

יש לי ת'פאד QCK והוא קצת התלכלך איך אני מנקה אותו בדיוק ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mz155,

שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?

4. Started by Discreet,

שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על ‏Razer Salmosa Gaming Mouse‎ או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bono_71,

שלום לכולם. רכשתי היום את המקלדת Logitech DiNovo Edge רציתי לשתף אתכם,או את מי שחושב לרכוש מקלדת עם עכבר מובנה לקולנוע ביתי. המקלדת הזאת פשוט מדהימה!!!אייכות קליטה מעולה,נטענת אין צורך בסוללות,חזקה ועשויה באייכות גבוהה. מקשים נעימים ושקטים(בדיוק כמו של נייד)שליטה בעכבר ע"י משטח עקיבה ולא עי" כדור(לי זה יותר נוח). רק לשם הבדיקה פתחתי מסמך וורד במחשב בחדר שינה,ישבתי בסלון והקלדתי טקס,לאחר הבדיקה,הטקסט היה רשום במלואו בלי להחסיר כלום. מומלצת בחום למי שמוכן להשקיע קצת יותר,אבל לקבל אייכות ללא פשרות. יתרונות. 1-קליטה חזקה. 2-חומר גלם איכותי. 3-נטענת,אין צורך בסוללות. 4-שליטה בעוצמת הסאונד. חסרונות. 1-משטח עקיבה קצת קטן. 2-מחיר. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. המשך יום נעים לכול…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by niv0us,

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jj516,

קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Stranger,

INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני מחפש כרטיס מסך ישן PCI בשביל לעבוד עם שני מסכים ... אני מדבר על משהו לא יותר מדי ישן כי יש לי כבר איזה אחד בבית שהWIN פשוט לא מוכן לעבוד איתו אם לימשהו יש .... יש על מה לדבר תודה מראש רוי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eyal,

:asthanos: רציתי לדעת אם רואים בצורה מעשית את ההבדלים בין ג'י פורס 2 לבין ג'י פורס 3 :asthanos:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ?8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W?-זה שמו ב-Ksp ואני פוחד מנפילת מתח או משהו כי יש לי שם כרטיס מסך יקר ודברים יקרים מאוד אז האם או טוב או שצריך לקנות ספק בנפרד? איך המארז? לא ברור לי כל כך איך הסרקולציית אוויר שלו, מה הוא כולל ?(תאורה,מאוררים,חלונות,עיצוב וכ'ו) עריכה:נוווו.... לא מגיע לי איזה תשובה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kob27,

אני בטוח שחלקכם שמעתם על TrackIR ואם לא אז כדאי שתשמעו http://www.naturalpoint.com/trackir/ בגדול זה מכשיר שמתרגם את תנועת הראש שלכם לתנועה במסך המחשב- תחשבו על זה, אתם בתוך קוקפיט של מטוס (ולכן זה בעיקר מצויין לסימולטורים) בסימולטור של מייקרוסופט FS2004 ואתם רוצים להנות מהנוף או לראות היכן מסלול הנחיתה או שאתם טסים ב PACIFIC FIGHTERS ואתם רוצים להישאר על ה 6 של המטוס אויב שאתם רודפים אחריו אבל אתם רוצים לעשות את כל זה בלי להישתמש בכפתורים שעל הג'ויסטיק אלא ע"י להזיז את הראש לכיוון אליו אתם רוצים להיסתכל- עם TrackIR זה אפשרי, תכנסו ללינק שנתתי תוכלו למצוא שם הסבר מפורט יותר וגם סירטוני וידאו שידגימו, לדוג': http://media.naturalpoint.com/video/fanfilms/6DOF-ff1-320x240-26…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by xDa,

אהלן, אז הגיע הזמן ואני רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אני רוצה על המלצה על אוזניית On Ear,עם הדגשים האלו: 1.תמיכה מלאה באנדוראיד ולא בתפוחים. 2.מקירופון יעזור. 3.עיצוב צעיר ויפה. תקציב עד כ - 600 שקלים. משהו כמו זה: https://www.pc365.co.il/product-5368-אוזניות_אלחוטיות_SMS_Audio_On_Ear_Wireless_Sport_כחול_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap רק כמה בעיות שאני חושב שיש לי פה: 1.תמיכה לאייפון 2.איכות שמע לא טובה מכיוון שזה מותג כמו Beats.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bronco,

מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by ANTONIO,

שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by puvsc,

Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eran1243,

שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה

23. Started by omer_xd,

שלום, אפשר לקבל המלצה על עכבר קצת גיימינג עבודה משרדית גלישה באינטרנט. בתקציב עד 300 שקל שיהיה נוח מKSP ועם אפשר אלחוטי. בתודה Omer

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.