עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roma4k,

אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by שי כהן,

אשמח לקבל המלצה למקלדת Bluetooth כלשהי טובה ועדיף כמה שיותר ניידת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ThE_BesT,

אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by staticx,

שימו לב לעמוד הזה http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 בביקורות שנעשו על המארזים האלה, נכתב שהם גם מאווררים וגם שקטים בצורה יוצאת מהכלל. מישהו מכיר משהו יותר שקט מזה באותו סדר גודל של מחיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amisha,

מה אתם אומרים על הסוג הזה של העכברים ?? יש לכם המלצה (מניסיון) לאחד כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The_Moose,

יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, אני מעוניין במדפסת אשר כוללות את התכונות הבאות : - הדפסה מהירה (חשוב!) - הדפסה דו-צדדית אוטומטית (חשוב!) - פקס (פחות חשוב - רק במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) - סריקה מהירה (פחות חשוב - במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) הבנתי כבר שאני צריך ללכת על לייזר שחור לבן, השאלה רק איזה דגם ומאיזו חנות - יש כ"כ הרבה אפשרויות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Turbine,

אני מחפש איזשהו תוספת, התקן, או כל דבר אחר שאני יכול להרכיב במארזבשביל להוסיף דיסקים קשיחים נוספים, בנוסף למקום שיש אצלי כבר במחשב כי יש לי מארז פול טאוור, ומשום מה רק 3 מקומות ל דיסקים קשיחים כולל הכונן 1.44 מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה?? *** מצורפת תמונה כדי שתבינו בטוח על מה אני מדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arpa,

אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח להמלצה עד 600 שקל. חשוב שאפשר יהיה להחליף טונר כזה שממלאים (נראה לי שזה נקרא טונר לא מקורי). תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mohican,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tehnodrom,

יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Stranger,

INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oran55,

לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל נראה לי שהגה למחשב עונה על ההגדרה "ציוד היקפי". תקנו אותי, אם אני טועה. אני מחפשת הגה למחשב, רצוי שיהיה עם הילוכים. אם יש איזשהו דגם עד, נניח, 250 ש"ח, זה יהיה מצוין. ראיתי פרסומת להגה מlogitch ב265 ש"ח. לא היה כתוב דגם. האם זה ריאלי למצוא משהו נחמד במחירים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר טובים למשחקים... שיעלה ביחד בערך 400 300... אני לא כלכך מבין בתחום... אני יודע שRAZER טובים במוצרי GAMER. אם אפשר גם שם של חנות טובה אם מקלדות... כי בBUG וOFFICEDEPOT יש מיקלדת וחצי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bronco,

מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aviran_n,

המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות סט חדש למחשב שלי (הסט הנוכחי בא עם המחשב הקודם שלי וזה נראה זוועה ליד המארז (Sagitta שחור ליד מקלדת לבנה מאובקת ורגילה לגמרי ועכבר אופטי מוזר של מייקרוסופט?!) בכל אופן, רציתי לקנות עכבר כחול/שחור ומקלדת מתאימה... בעיקרון אני כבר שנה משחק המון ורציתי לקנות מערכת לגיימרים ואין לי בעיה תקציבית. בקשר לעכבר אני דיי מתלבט בין ה-Logitech G5 לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=19798 לבין ה- Razer Lachesis: לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=352&products_id=20031 ראיתי על הראזר ביקורות ממש טובות וכנ"ל לגבי ה-G5... ואת העיצוב של הראזר ממש אהבתי. ובקשר למקלדת, לא רציתי להשקיע פה יותר מדיי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by noam12,

ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים