עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Turbine,

אני מחפש איזשהו תוספת, התקן, או כל דבר אחר שאני יכול להרכיב במארזבשביל להוסיף דיסקים קשיחים נוספים, בנוסף למקום שיש אצלי כבר במחשב כי יש לי מארז פול טאוור, ומשום מה רק 3 מקומות ל דיסקים קשיחים כולל הכונן 1.44 מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה?? *** מצורפת תמונה כדי שתבינו בטוח על מה אני מדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by -twelve,

אני צריך ספק כוח שיספיק למערכת הבאה: GF 7800GT FLATRON L1732P intel D920 dual core 2.8 1024 RAM אם צריך להוסיף משהו תגידו לי. הספק שיש לי חלש מידי בישביל המערכת וזה מחליש לי נורא את המחשב ואת הביצועים שלו. הסיבה שאין תקציב היא שאני צריך לפנות אל המוכר כיביכול עם תחליף לספק הזה ויכול להיות שהוא פשוט יחליף לי ללא תשלום אבל עדיין לא להגזים. הגעתי למסקנה שספק הכוח הוא הבעיה ע"י כך שבמארז הנורה שמעליה יש תמונה של בטריה התחילה להיות אדומה במקום כחולה,לפחות פעם היא הבהבה רק עכשיו זה קבוע,אז הבנתי שאני חייב לעשות משהו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לברר מה ההדל בין ספק ATX לבין ספק ATX 2? וכן, האם ספק מסוג ATX 2 (החדש יותר לפי הבנותי), יחזיק מערכת יחסית ותיקה מסוג AMD 64 SOCKET 754? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tzviran,

יש אפשרות למדוד טמפרטורה של המחשב [glow=red, 2, 300]ללא חיישני חום[/glow] על לוח האם? (אולי איזו תוכנה שעוקפת את הדרך הקונבנציונלית) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by zachbachar,

כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.microsoft.com/presspass/images/gallery/hardware/NED7000_lg.jpg&imgrefurl=http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/jun07/06-19NED7000PR.mspx&h=665&w=1288&sz=448&hl=en&start=3&um=1&usg=__Yn7_b2xNnm9U3gvI0cD-SiCANZw=&tbnid=qpn_WO35A7G6iM:&tbnh=77&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bdesktop%2B4000%26imgsz%3Dxxlarge%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eran1243,

שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה

9. Started by yarost,

http://www.astrogaming.com/ איזה יופי!

10. יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Harbi,

לבעלי הסט הנ"ל ולכל מי שיצא לו לנסות אותו, האם ידוע לכם בוודאות אם הסט הזה יקלוט מטווח של כ-4 מטר ? אני מחפש סט מקלדת +עכבר איכותיים בתקציב נמוך לסלון שייקלטו בטווח של כ-שלוש עד ארבע מטר. נתקלתי בסט הזה: http://www.getit.co.il/Prod/46564/12 האם הוא יעשה ת'עבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sanchouz,

שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by b3ta0,

מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by the king2006,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר GPS אני רוצה המלצה על מכשיר ?? ומה דעתכם על ASUS A626 זה מחשב כף יד עם GPS???? תודההההה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dr-psyco,

אני מעוניין גם במפצל וגם במאריך. המאריך הכי גדול שמצאתי הוא 17 סנטימטר. ולמיטב הבנתי ניתןן לפצל PCI מאחד ל 2 לכול היותר. האם צפוי בעיות בפיצול ה PCI? האם ניתן לרכוש מאריך יותר ארוך מ 17 סנטימטר? איזה חנות מתמחה בפתרונות מתקדמים מהסוג הזה, ועוד, באזור המרכז? בברכה טל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Doorman404,

היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם, קצת רקע: במחשב שלי מותקנים 6 הארדיסקים ו-2 CD , סה"כ 8 התקני IDE אשר מחוברים - 4 ללוח ו-4 לכרטיס הרחבה (PCI). העניין הוא שהכל מחובר אל 2 ספקים (כיוון שבספק אחד אין מספיק יציאות חשמל לכל ההתקנים) וכיוון שהמארז הוא מידי רגיל, אין בו מקום להכל - לכן הספקים נמצאים ליד המארז, כאשר המארז פתוח, וההארדיסקים הנוספים פשוט מונחים אחד על השני כאשר ביניהם רווח קל ולצידם מאוורר. כל העניין הזה לא נראה לי, ביחוד לאור העובדה שלא מזמן נשרף לי הארדיסק אחד, כנראה בגלל הספק. אני חושד בספק משום שלפני מס' שבועות קניתי הארדיסק חדש ולעיתים אין אליו גישה מהסיבה ש"ההתקן איננו מחובר" - כנראה הספק עושה בעיות. גם עכשיו ההארדיסק החדש עושה רעשים של "התנעה" לעיתים (כאשר אינו מזוהה כמחובר) - מה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by staticx,

שימו לב לעמוד הזה http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 בביקורות שנעשו על המארזים האלה, נכתב שהם גם מאווררים וגם שקטים בצורה יוצאת מהכלל. מישהו מכיר משהו יותר שקט מזה באותו סדר גודל של מחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני רוצה להחליף אותו ב-G5 שיש לי כרגע, השאלה האם זה שווה? כמובן שהשימושיות זה למשחקים, חשוב לי שתהייה אחיזה טובה, דיוק ונוחות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Y-L,

היא עולה בסביבות 450-400, איך היא? האם יש מתחרים שיותר טובים ממנה (בסביבות אותו מחיר), אם יש הביאו דוגמאות..................... לינק למצלמה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים