ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה. - 

- 3 תגובות
- 599 צפיות

- 

- 

יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס? - 

- 7 תגובות
- 711 צפיות

- 

- 

קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות? - 

- 0 תגובות
- 840 צפיות

- 

- 

אני רוצה לחבר hd חיצוני לxbox שלי , ואני צריך מגירה להשים בה hd ( כרגע אני רק שוקל לקנות hd ומגירה ) כמה תעלה לי מגירה פשוטה ושיהיה בה מאורר ? - 

- 4 תגובות
- 776 צפיות

- 

- 

יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה. - 

- 2 תגובות
- 656 צפיות

- 

- 

- 

שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה - 

- 3 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ? - 

- 2 תגובות
- 541 צפיות

- 

- 

טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html - 

- 3 תגובות
- 620 צפיות

- 

- 

שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה - 

- 4 תגובות
- 797 צפיות

- 

- 

שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב . - 

- 7 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ? - 

- 19 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ? - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב. - 

- 17 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 582 צפיות

- 

- 

שלום וערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות הגה+דוושות+ידית הילוכים בצד ההגה שעדיף מחברת לוג'יטק שתומך בכל המשחקים (אני קונה אותו במיוחד בשביל GRID!), שיהיה אמין וחזק, מדוייק, נוח לשימוש וכו'..... אז על איזה הגה אתם ממליצים??? ראיתי את Logitech MOMO אבל אמרו לי שהוא לא תומך בGRID והדוושות שלו חרא... ראיתי גם Logitech Driving Force Pro שניראה לי אחלה אבל הוא יקר... וכל השאר שראיתי הם עולים 300 שקל ולא ניראים לא כל כך טובים... בקשר להגה מחול זה לא כל כך הגיוני כי אין הרבה מקומות ששולחים לארץ ואם שולחים אז זה יקר מאוד ומי שטס לארה"ב בקרוב זה עוד 3 חודשים ואין לי כוח לחכות כל כך... אשמח להמלצות על הגאים טובים ואיכותיים ואשמח לשמוע על איזה הגאים יש לכם בבית ומה אתם אומרים עלי… - 

- 8 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150 - 

- 12 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

- 

שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב. - 

- 1 תגובה
- 722 צפיות

- 

- 

יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון - 

- 2 תגובות
- 672 צפיות

- 

- 

היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה - 

- 0 תגובות
- 597 צפיות

- 

- 

שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה! - 

- 7 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים? - 

- 10 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום. - 

- 0 תגובות
- 985 צפיות

-