עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.

2. אולי כל ה BROTHER יש ראש דומה ופירוקו דומה, לכן, מי שיודע איך לפרק אני אשמח לדעת. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 15:21:20 עדיין לא הצלחתי. זקוק לעזרה לפירוק ראש או ניקוי ידני של ראש ההדפסה.אולי מישהו יודע איך עושים זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by TaLTooL17,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, האם אפשר במחשב נייד עם קורא טביעות אצבע מובנה להשתמש בקורא עוד לפני הBOOT? ז"א שבלי טביעה מוכרת המחשב בכלל לא מעלה את מערכת ההפעלה? או שהשימוש היחידי הוא להחליף את הססמה בLOGON? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  10. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

11. מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800

12. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

13. עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...

14. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by segev22,

חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by Crash5,

אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  23. מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]

25. Started by ShayGTi,

יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?

דיונים חדשים בפורומים