עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. החלטתי לקנות לילד (כיתה ב') ולאישתי (ביטוח) מדפסת לייזר, כי האפסון 640 הישנה כבר לא עובדת (הדיו התייבש מזמן) ולא נראה לי להוציא הרבה כסף על דיו שמתייבש והורס רק בשביל להדפיס פעם ב.... הבנתי שעדיף לייזר, גם אם הילד ידפיס עבודות בשחור לבן. אחרי לימוד וסינון נותרתי עם שניים: זירוקס 3121 ולקסמרק E232. ראיתי אותם באופיס דיפו אבל לא ראיתי או שמעתי איך הם מדפיסות. פרמטרים כגון מהירות הדפסה או כמה זמן לוקח לדף הראשון לצאת הם ממש לא חשובים מבחינתי. מה שחשוב: איכות. שאלות לבעלי המדפסות האלה: 1. הציעו לי בעבודה לרכוש לקסמרק עם טונר ל-6000 דף ב-585 שקל? שווה ללכת על לקסמרק בגלל זה? 2. הסתבר שהזירוקס למעשה הוא סמסונג בתחפושת (דגם ML-1740 או 1750). שווה? 3. איך איכות ההדפסה ב- 60…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ronmar,

אני מחפש מדפסת משולבת שיהיה אפשר לחבר אותה לWIFI ולהדפיס+לפקסס מהאייפון... אני לא יודע מה המחירים של המדפסות האלו אז אני מחפש את הכי זולה וטובה אני מעדיף HP, הבנתי שהם הכי טובים. המדפסת היא לשימוש ביתי ואני מעדיף מדפסת לייזר הבנתי שגם הם הכי טובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום על מקלדת הלפטופ שלי יש לחצן FN שממוקם בציד הכי שמאלי למטה ... איך אוכל לעשות אותו כך שישמש כ-CTRL ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mrraz,

אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אנשים. אני יודע שהשאלה אולי נשמעת קצת דבילית אבל הלחצנים של העכבר שלי נלחצים פנימה כל הזמן ואין לי מושג איך לנקות אותם - בלי שאני אעשה איזה נזק יש עכבר אופטי של MICROSOFT, והלחצנים "הראשים" כל הזמן נלחצים ("נדבקים") יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה (בלי לקנות עכבר חדש...)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by origi,

היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maornehar,

שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg

12. Started by A_D,

אני רוצה לקנות מemp בלוק למעבד ואני לא מצליח למצוא את האתר שלהם תעזרו לי בבקשה.

13. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nanadav,

יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SD Project,

מה ההבדל ביניהם ?! ספקים כמובן. חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה החלטית. תודה על עזרתכם, ניאו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חשבתי על משהו שראיתי בכמה מקלדות שממש היה עוזר לי. חוגה לשליטה בווליום של המחשב, אני פשוט ממש אוהב נוחות ובמקלדת שלי הREZAR זה לא ממש נוח ללחוץ על שני כפתורים וככה להגביר ולהנמיך. מה גם שנתקלתי במשחקים כמו METRO 2033 שלא היה ניתן לשלוט בעוצמת הווליום בתוך המשחק. מישהו מכיר אולי כזו חוגה שניתן להזמין מאיבי למשל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ori-silver,

אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by N82,

קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק מבאג.אפשר חוות ממישהו שיש לו אותה? מקלדת שבנויה כביכול לטובת הזוויות של הידיים שימו לב בתמונה שהיא הולכת עקום כזה.. צריך זמן להתרגל אליה.. בנתיים אני מרוצה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=686936#

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by --Adidas,

יש עכשיו מבצע חדש וחשבתי לקנות לי עכבר מקלדת ומשטח לעכבר . המבצע הוא רק על מוצרי thermaltake אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצרים אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by generalA,

אני בעל מצוקת USB במחשב. אני חייב מפצל בשביל לפתור הבעיה. מפצלים עם מקור מתח \ זרם חיצוני לא ממש נמצאים בחנויות המובחרות. לכן מצאתי מפצלים רגילים בחנויות כגון KSP וכו'. כמו כן מצאתי כרטיסי PCI אשר נותנים USB. השאלות: 1) לאילו ציודי קצה ניתן לחבר את הUSB המתקבל ע"י המפצל ולאילו צריך מפצל עם מקור כח חיצוני? 2) האם כרטיס PCI שנותן לי USB-ים נוספים הינו כמו מפצל עם מקור כח חיצוני? תודה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DF30,

יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by L.I.C,

שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז יש לי את העכברוש כבר משהו כמו 7-8 שנים ואני לא יכול לסכם במילים כמה שאני מרוצה ממנו, ושמח שהלכתי על TB ולא על איזה עכבר גיימינג. עכשיו הבעיה היא שכולו התמלא בלכלכוך, והתחיל לדרוש העברת מטלית פעם בשבוע בערך, וכמו כן הכפתורים התמלאו להם בג'יפה. חשבתי על לקנות אחד חדש, אבל משום מה, אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר אותו (או שאני סתם נכה..), מאידך הייתי רוצה לשמוע המלצות על משהו דומה, במחיר סביר (עד 500) ולא מהTB של לוג'יטק, כי אני לא מחבב אותם במיוחד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים