ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה
-
לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :> יש לי מקלדת של Logitech דע עתיה בת כמה שנים ובא לי להחליף מקלדת סוף סוף :> היה לי את ה G15 החדשה לפני כמה חודשים, לא התלהבתי ממנה יותר מדי... חשוב לי מקרואים! דברים שראיתי עד עכשיו : M SideWinder x6 - נראת נחמד מאוד, הקטע עם המקשים הנשלפים מעצבן אותי, זה נראה מכו גימיק מעפאן שיתקלקל Reclusa של רייזור ו מקירסופוט נראת נחמד מאוד אבל יש בה הגבלה מעצבנת במקרואים -.-" G15 - אולי, לא התלהבתי מהאיכות שלה. Razer Tarantula - יש הגבלה במקרואים תייעצו מה עוד יש :>
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי את העכברוש כבר משהו כמו 7-8 שנים ואני לא יכול לסכם במילים כמה שאני מרוצה ממנו, ושמח שהלכתי על TB ולא על איזה עכבר גיימינג. עכשיו הבעיה היא שכולו התמלא בלכלכוך, והתחיל לדרוש העברת מטלית פעם בשבוע בערך, וכמו כן הכפתורים התמלאו להם בג'יפה. חשבתי על לקנות אחד חדש, אבל משום מה, אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר אותו (או שאני סתם נכה..), מאידך הייתי רוצה לשמוע המלצות על משהו דומה, במחיר סביר (עד 500) ולא מהTB של לוג'יטק, כי אני לא מחבב אותם במיוחד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בידיעה שנראתי לי מעניינת (לפחות ממעט המילים באנגלית והמספרים) והייתי רוצה שמישהו יתרגם אותה בבקשה או לפחות יכתוב את הנקודות המרכזיות בידיעה. תודה מראש. השמרתי את הידיעה פה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אני עובד לשדרג ואני חייב לדעת האם הספק הנוכחי שלי יוכל להחזיק את המפרט החדש שלי!??? זה המפרט שהו מחזיק עכשיו ללא שום בעיות: amd 2000 512 ddr 333mhz r9700 pro 1xd-rom 1-cd-rw 1 floppy לוח אם gigabyte 7vrxp 1SMART FAN2 2GENERIC FAN 1 vlocano 6 fan וזהו אני חושב והמפרט החדש: אותו דבר הכל חוץ ממעבד AMD 2800 ולוח אם חדש epox 8rda או משהו ברמה שלו.... מה דעתכם???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)? עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו. אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר? במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר עד 300 ש"ח. ראיתי את זו (OKI B2200): http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22854 ראיתי שמבחינת עלויות טונרים הם בערך אותם עלויות (כנראה אלך על חליפיים), רציתי לדעת בערך כמה דפים אפשר להדפיס עם מדפסת לייזר גם זו שציינתי וגם: XEROX 3117 SAMSUNG ML2010 אשמח לשמוע הצעות, הערות... תודה, יוסי. עריכה: הוחלט ללכת על לייזר משולבת. הדרישות: סורק, פקס, צילום וכמובן מדפסת. מחיפוש מצאתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=121 - סמסונג SCX-4521F http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1742&catId=121 - זירוקס פייזר 3200MFP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXM1522nfMFP…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-