עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Forest14,

התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Avi2202,

יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אנשים מה אתם אומרים על G5 וQcK ב 400 ש"ח כולל משלוח? ומה אתם אומרים על החנות גולדטופ?, האם שווה לצרוך מהם מוצר, והאם הם אמינים? תודה מראש Shoq, מצטער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זאת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לפני כמה שנים הייתה ברשותי מקדלת אלחוטית קטנה ודקה (רוחב 29-30 ס"מ) כאשר היה בצידה הימני העליון עיגול שהיה העכבר. אני מנסה היום למצוא מקדלת כזו או דומה אבל... בינתיים ללא הצלחה. איפה ניתן למצוא מקלדת שכזו או דומה לה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oran55,

לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל נראה לי שהגה למחשב עונה על ההגדרה "ציוד היקפי". תקנו אותי, אם אני טועה. אני מחפשת הגה למחשב, רצוי שיהיה עם הילוכים. אם יש איזשהו דגם עד, נניח, 250 ש"ח, זה יהיה מצוין. ראיתי פרסומת להגה מlogitch ב265 ש"ח. לא היה כתוב דגם. האם זה ריאלי למצוא משהו נחמד במחירים האלה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tehnodrom,

יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אבא מחפש מכשיר משולב איכותי וידידותי למשתמש לצורכי עבודה במשרד קטן בבית. הדרישות שיעבוד בפני עצמו, וגם ידע לתקשר עם המחשב (עם עלויות תפעול, מחסניות דיו סבירות) אחריות יבואן טובה, איכויות הדפסה וסריקה סבירות, לא מחפש איכויות פוטו משוגעות, אבל גם לא רוצה להתפשר יותר מידי.. תקציב עוד אין מהסיבה שאני לא יודע סביב איזה מחיר נעים המכשירים הללו. מישהו יוכל לכוון? תודה רבה, ויום נפלא ..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by rtm,

שלום לכולם,יש לי שאלה חשובה: איך יודעים כאשר קונים מחשב איזה ספק לבחור? כמה ואאט כדי שיתאים למערכת הספציפית וכו... גם אם אין ממש תשובה תשתדלו לענות באופן כללי, תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BlackTalon,

אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by AIDEN,

שלום אז בקצרה . רציתי לדעת אם למישהו יש את ההגה logitech g29 והאם שווה לקנות אותו . תודה מראש (-:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חשבתי על משהו שראיתי בכמה מקלדות שממש היה עוזר לי. חוגה לשליטה בווליום של המחשב, אני פשוט ממש אוהב נוחות ובמקלדת שלי הREZAR זה לא ממש נוח ללחוץ על שני כפתורים וככה להגביר ולהנמיך. מה גם שנתקלתי במשחקים כמו METRO 2033 שלא היה ניתן לשלוט בעוצמת הווליום בתוך המשחק. מישהו מכיר אולי כזו חוגה שניתן להזמין מאיבי למשל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by berner,

חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב ( ? עריכה ועבודת משרד גרפית לקבצים ברזולוציה גבוהה. אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע בפוטושופ, אילוסטרייטור וקורל דרואו. OFFICE ג) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא - 3)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IMAGUY1X,

היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.microsoft.com/presspass/images/gallery/hardware/NED7000_lg.jpg&imgrefurl=http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/jun07/06-19NED7000PR.mspx&h=665&w=1288&sz=448&hl=en&start=3&um=1&usg=__Yn7_b2xNnm9U3gvI0cD-SiCANZw=&tbnid=qpn_WO35A7G6iM:&tbnh=77&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bdesktop%2B4000%26imgsz%3Dxxlarge%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by אבשה,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות אחד מהעכברים האלה: http://tms.co.il/product/3078 http://tms.co.il/product/3200 ואם אני לא יקנה אחד מאלה רציתי לדעת האם המחיר של ה-Logitech G5 Laser Blue שווה את זה חוץ מזה שהוא ממש יפה במה הוא מיוחד במה הוא עוזר והאם הוא נוח אשמח אם מישהו יענה על שאלות אלה שלום ותודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by isotoper,

שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by si,

ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.