עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yh992,

שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..

2. Started by grove,

לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?

4. Started by z94x2,

שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yovel9,

אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום היום מת לי ספק CODGEN זול ופשוט באחד המחשבים שלי לאחר שעבד כמו שצריך שנה שלמה. זו כבר פעם רביעית שמת לי ספק בשנים האחרונות וזה כבר מתחיל להביא קריזה. אני לא מעוניין בשום ספק שעולה 400 500 ש"ח מהחברות המובילות - זה הרבה מעבר לתקציבי וגם שמעתי על כאלה שגם מתו פתאום אז אין מה להשקיע הרבה כסך גם ככה. ואני לא מחפש שום וואטים גבוהים וביצועים טובים בשביל 1000 מאווררים ו400 כוננים כי הוא פעל על מחשב סופר בינוני עם הספק הנ"ל של 300 וואט במשך שנה. מחיפוש בפורום ראיתי את השם HEC. עיקר הצרכים שלי הם שהוא לא ימות פתאום - זה הכל שאלותי הן: 1)מה אתם ממליצים למחשב הבינוני הזה (חברה דגם מחיר משוער והיכן אפשר לקנות במרכז) ? 2)מה אתם אומרים על הHEC ושוב מה מחירו בארץ והיכן אפ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

באיזה חנויות ניתן לקנות את ספק הכוח hec?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מצלמה דיגיטלית, אני מבקש שלכל מי שיש מצלמה שירשום דגם ומי שיש לו גם תמונות שצולמו איתה אז זה יהיה מעולה עם תוכלו להעלות את התמונות ולציין באיזה איכות התמונה צולמה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lior0101,

מה דעתכם על העכבר LX5? בכללי מה דעתכם עליו? ומי מבין השלושה הכי טוב? 1) LX5 2)G5 3)MX518 תודה מראש ויום טוב!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DF30,

יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nitro Viper,

אני קונה מחשב ואני מתכנן לעשות עליו OC עכשיו, השאלה שלי היא אם הספק HEC 300W יספיק לי (גם לOC) הנה המערכת: AMD 2500 epox 8rda twinmos 512mb 400/3200 (tmd) radeon 9600pro wd 60 gb 8mb floppy 3 generic fans תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.microsoft.com/presspass/images/gallery/hardware/NED7000_lg.jpg&imgrefurl=http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/jun07/06-19NED7000PR.mspx&h=665&w=1288&sz=448&hl=en&start=3&um=1&usg=__Yn7_b2xNnm9U3gvI0cD-SiCANZw=&tbnid=qpn_WO35A7G6iM:&tbnh=77&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bdesktop%2B4000%26imgsz%3Dxxlarge%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SharP,

בשביל אדם עם תקציב של 900שקל+- (לא בשבילי) זה טוב או רע ? 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת (מדפסת + סורק), לא חייב פקס משולב (מקסימום אני אוסיף כרטיס מודם למחשב). השימוש יהיה ללימודים (הדפסת עבודות וכד'). עשיתי חיפוש פה בפורום, בדקתי את כל המדפסות שהוצעו, ובסוף נשארתי עם ה Brother DCP7010 (כל שאר המדפסות היו משולבות אבל לא לייזר, או יקרות מדי). המדפסת עולה כ 700 ש"ח באופיס דיפו, כאשר טונר חדש (TN2000) עולה כ 300-350 ש"ח וחלופי כ 200 ש"ח. הבעיה שלי היא התוף הדפסה (DR2000), שעולה בין 400 ל 600 ש"ח ויש להחליפו פעם ב 12 אלף הדפסות (בממוצע, כאשר מדפיסים על 5% מהדף) - האם שאר החברות נוהגות בשיטה הזו (תוף הדפסה נפרד מהטונר)? האם שיטה זו לא מוסיפה סיבוך נוסף למשתמש? האם ההפרדה הזו משתלמת בטווח הארוך (לפי חישוב שלי,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Loco,

Ok.. התקנתי תמאוררים החדשים שקיבלתי היום.. בינהם Alpha PAL 8045 ואחרי ההפעלה הלוח מצא לי רק 128MB זיכרון שהוא החצי מה 256MB כל הזיכרון בסטיק אחד.... ניסיתי שינויי ביוסים ולא הלך.. אם יש לך רעיונות תעזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים