ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני שואל ב-6 חנויות כבר שכחתי את השם של זה, זה פשוט התפוגג מהשוק...אין מצב למצוא את החיבורים האלה?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם באמת במשחקים יש הבדל מהותי ומורגש בין עכבר אופטי 800 dpi לבין עכבר זהה אבל עם 1600 dpi? השאלה מתייחסת בהנחה שעיקר השימוש הוא למשחקים כמו crysis ואין שום כוונה להתחיל לשנות את ה-dpi תוך כדי משחק.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שיתנו תחושה כאילו אין חיכוך.. במה זה יותר תלוי? בעכבר או בפאד? תקציב 400 שח
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם כן בכל כמה זמן (כל יום, כל שבוע...)? יש לי מדפסת הזרקת דיו CANON MP160.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד. הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון? אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים. אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות? בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש …
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כרגע אני די נעול על הדגם הזה, מצאתי אותו ב-445 שקלים. אני צריך פקס וסורק. אני לא מדפיס הרבה פעם ב.. ובעיקר טקסט. תמונות לעיתים רחוקות מאוד אבל עדיך שתהיה איכות בסדר קראתי ביקורת בזאפ והיא הייתה בסדר, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אני זקוק להצעות לעכברים ארגונומים בתקציב של 200+- דחוף לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע משהו על הסט הנ"ל ומשהו שיש לכם לומר על זה? והאם ניתן בכלל לרכוש את זה בארץ? תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-