עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by BerkoLeeor,

מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!

6. Started by skywalker13,

האם יש אפשרות לחבר ציוד היקפי של אפל למחשב רגיל כמו מסך, עכבר, מקלדת ועוד.... ושיעבוד כמו שרציך אם הוינדוס והלינוקס.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה

9. שלום חברים, אני צריך מדפסת משולבת אך שתהיה מהירה דייה כמו מדפסת לייזר משרדית, עד כמה אפשר לחסוך כדי לרכוש מדפסת איכותית כזאת? מה שאני צריך זה מדפסת עם סורק איכותי, שיסרוק באיכות גבוהה, ובכמויות רבות... גם כן יהיה בו הדפסה מהירה, שתדפיס בכמויות גבוהות של דפים בדקה. אז מה עדיף לקנות סורק ומדפסת לייזר בנפרד או משולב? איך המדפסת משולבת מבחינת מהירות הדפסה לעומת מדפסת לייזר לבדה? אני חקרתי באינטרנט מגוון מדפסות משולבות כאלו לדוגמא בחיפושיי באינטרנט, ויצאתי קצת מבולבל עם כל הנתונים ותוכנות של כל אחת מהן. אשמח שתסדרו לי את הראש... יש מדפסות משולבות שאין להן שמות מוכרות כמו שאני מכיר: HP, Xerox, Canon, Brother וזה. שבהם משרדים משתמשים עד כמה הן אמינות ואיכותיות? יש פה מדפסת משול…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. אהלן, קניתי איזו מקלדת מעאפנה של teac או משהו ב 60 שקל, האמת היא די נוחה, אבל היא באה עם המון כפתורי מולטימדיה: כפתור Home, כפתור email, כפתורים לווליום ועוד מלא שטויות. בעיקרון לא התקנתי שום דרייבר אבל הכפתורים עדיין עובדים. האם יש דרך לבטל את הכפתורים האלה? חוץ מלעקור אותם עם פלאייר...

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  12. קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

מה יותר טוב למשחקים מבחינת נוחות והכל...?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…

15. תקציב עד 250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  16. כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!

• 15 תגובות
    • 938 צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Ronen Mars,

היי, איך אפשר לדעת האם הגלגלת בעכבר מסתובבת בלי קליקים, נגיד בLogitech M705 אני לא מרגיש את הסיבובים, הוא מסתובב חלק מדי. ובM305 וM185 הסיבובים מורגשים בבירור. אז איך אפשר לדעת איך זה בThermaltake Tt eSports USB Theron Gaming ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ShaharSi,

אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ax01sldw

22. Started by Alexkmr,

יש לי כרגע STEELSERIES המיני והוא כבר גוסס יש משהו מהמבצעים שיוכל להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. עד היום היה לי אכפת אופטי, החלטתי להישתדרג ואני מאוכזב ההרגשה עם העכבר כאילו שהוא לא מספיק חלק זז במסך. כאילו שהעכבר במסך לא מתאים לתנועות שאני מבצע עם היד תזוזה עם העכבר באלכסון כאילו שהיא זזה בקפיצות במסך ולא בתנועה חדה או גם תנועות קטנות אינן מדויקות איפה אפשר לבדוק את זה? יש איזה תוכנה שתסדר את זה? איזושהי הגדרה?

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.