עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by base,

העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מצלמת רשת איכותית, עם לכידת וידאו טובה. עדיפות למצלמה עם מיקרופון מובנה. הייתי מעדיף לא להוציא יותר מ100$ אבל זה לא קו אדום. אם יש שם מציאות - אז משלוח מארה"ב אפשרי. תודה.

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by tamir245,

היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by chadash,

ראיתי שהיא נקראת חסכונית בדיו, איך היא באופן כללי, חזקה, איכות ההדפסה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …

10. Started by 8-Ball,

מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,

12. היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.

13. שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  17. אני מחפש מדפסת לבית ואני רוצה לייזר. ראיתי את xerox 3117 והיא מצויינת אבל מה אין לה אפשרות הדפסה בצבעוני. אומנם רוב ההדפסות שלי יהיו בשחור לבן אבל לעיתים צריך גם צבעוני ואני לא רוצה להיות מוגבל. האם למישהו יש את המדפסת הזאת והוא ממליץ עליה או שלא. בקיצור אשמח לקבל פידבק האם היא שווה קניה. תודה מראש

18. שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.

19. ניתן להשיג את ה- 6313 בסביבות 900 ש"ח פ ה 6183 עולה 1200 ומעלה 7283 1300 ומעלה אני לא מדפיס הרבה בצבע ותמונות אני שולח לפיתוח חשוב לי רשת קווית אבל אני לא צריך אלחוטית ההתלבטות היא 1 אמינות 2 האם הצבעים הנפרדים חוסכים משמעותית בעליות ההדפסה ? 3 האם הדגמים האלו של הפרדת מחסניות הצבע הם הסטנדרט ומעכשיו כל המדפסות של HP יהיו עם צבעים נפרדים. אגב מישהוא יודע האם המחסניות הנפרדות כוללות את ראש ההדפסה או שזה רק דיו כמו בברדר בתודה מראש

20. היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by chadash,

אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.

22. שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?

23. אני רוצה לקנות עכבר חדש למחשב שלי לצורך משחקים. שמעתי שה G7 טוב אבל יש הטוענים שלהוא לא נוח במיוחד וגם יש לו כפתור אחד פחות בצד. על ה MX620 לא שמעתי הרבה אבל הוא נראה לא רע בכלל. אם מישהו יודע קצת יותר עליו אשמח לשמוע. בכל מקרה אם למישהו יש הצעה לעכבר אחר שניתן לקנות בארץ אז הוא מוזמן להציע, רק בבקשה לא להציע עכבר חוטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  25. MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים