עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by athi,

בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?

3. מצאתי אחד שמותאם ל G9 Corepad Skatez PRO for Logitech G9 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_175&products_id=25833 יש מצב להשיג משהו דומה בארץ ? אני חייב חדשים כי הזמנתי את ה SteelSeries SX Game pad ואני חייב שיעבוד חלק חלק איתו, יש אומנם שריטות קטנות על הרגליים של העכבר אבל הם לא ממש מפריעים, בכל מקרה בשביל מקסימום ביצועים ואריכות ימים עדיף לשים לעכבר רגליים חדשות.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by moris,

היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by no_one,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by VT,

תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

ראיתי שאמרתם שיש איזה דריבר ללוחות עם הצ'יפסט של via חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כלום..... :-/ אם אתם יכולים לשים לי פה לינק בדיוק לההורדה או לעמוד אני אודה לכם מאוד ואיך אני מתקין אותו ? בווינדוס/דוס?? וד'א יש לי WIN XP

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DaRkAnGeL,

אני עומד לקנות את הATP-5. ובפורום של פיסיטיפ, ענקודר השאיר את ההודעה : "לא ממש...יש פתרונות הרבה יותר טובים, באותו מחיר." על איזה רמקולים אתה מדבר ? אתה מציע משהו יותר טוב באותו מחיר ?

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by fire,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by penny,

אני רוצה להרחיב את הידע שלי בחומרה אבל אין לי מחשב ישן שאני יוכל לעשות עליו ניסויים אני לא מכיר שום ספר טוב שיעזור לי לא נראה לי שמישהו ככה סתם בלי כסף יהיה מוכן להסביר לי הכל אז החלטתי לעשות קורס של איזה 40 שעות כדאי לי? איםה כדאי לי לעשות? מקבלים תעודה נכון? בדקתי בנושאים קודמים וכתבו שהתעודה הזאת היא סתם שטויות , אין לי בעיה עם זה העיקר ללמוד קצת יותר

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

ה mator טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כנראה שמסך המחשב שאקנה יגיע לחנות רק ביום שאני אמור כבר לקחת אותו. מכיוון שמדובר במסך שלא הצלחתי למצוא כמעט שום ביקורת עליו (פרוביו 19" 997N שטוח), אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבחון את תכונות המסך בחנות, אולי בעזרת תוכנה כלשהי כי מראה עיניים לא תמיד מגלה הכל, כדי לראות אם יש בו בעייתיות כלשהי שיכולה לצוץ בהמשך. ואם ארצה לבדוק אותו בבית, אותה שאלה. כל זה כמובן מלבד בדיקה שהגדרות המסך תואמות את מפרט היצרן. בתודה מראש RH

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ranranran,

סטודנט שצריך מדפסת שתהיה גם בעלת יכולת צילום וסריקה. אין לי צורך בהדפסה בצבע. אז מה עדיף לייזר או דיו? ואם אפשר המלצה על דגמים מסוימים. מבחינה תקציבית עדיף לי שיהיה כמה שיותר זול אבל שלא יגרע מהאמינות.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by izikd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avivlevy,

^^^^^

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.

23. Started by Gil28,

צריך משולבת+פקס ליזר (חיסכון מירבי) לא חייב צבעונית. מומלצת?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by מוטי ב.,

שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.