ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפה?ולמה?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את השלט אלחוטי ... האם הוא נוח לשימוש במחשב האם הוא אמין ומספק את התמורה למחיר ( 300 שח ) האם אפשר להשתמש בו גם ב VISTA ( ז"א שאין איזה בעיות תאימות ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו הביקורת הזאת: http://www.driverheaven.net/reviews/MX_Air/index.php על העכבר החדש של לוג'יטק. זה עכבר שלא צריך משטח (אבל גם עובד על משטח) ובעצם יש לו גירוסקופים בפנים שחשים בתנועה. הייעוד שלו זה כנראה לHTPC או מצגות או אנשים שפשוט יושבים רחוק מהמחשב או שהמשטח עבודה שלהם לא נוח לעכבר (גבוה מידי, רחוק מידי, לא נוח). הוא גם נראה לא רע בכלל. לי זה ממש מגניב, די נמאס לי מעכברים רגילים. חבל שהוא כל כך יקר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-