ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יש לי מודם רוקוול בן זונה!!!!!!!! 33600 - הוא באמת טוב.... (אחרי הכל הוא ISA) ואני לא מוצא לו את הדריבר!!!!!!!! =( אם למישהוא יש אותו או יכול להעניק לי לינק לו אני יותר מאשמח!!!!! ROCKWELL 33600 FM-9618 בתודה..... בנצי!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר של LOGITECH MX500 איך הוא : 1. אמין? 2. תנועתו חלקה למשחקים כמו CS שצריכים לעשות סיבוב של 180 מעלות ובלי שהעיינית תתחרפן כמו בכל עכבר אופטי זול. 3. איך המרגש שלו ביד הוא נוח או שמכביד ומעייף? אם יש לכם איזו ביקורת מקיפה אליו זה יעזור תודה חברה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בכלל הבדל בינהם? עד היום חשבתי שזה אותו הדבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משטח עכבר מומלץ לעכבר אופטי? M200 או M400? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת שכוללת סורק ופקס ושגם לייזר. רצוי שיהיה פידר לדפים בשביל סריקה קלה- תקציב עד 800 שח בינתיים חשבתי על הדגמים: מדפסת לייזר Brother MFC7320 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771876SCX4521 Samsunghttp://comtop.co.il/aecommerce/c3058/10777.php תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
65 אחוז גיימינג 35 אחוז מוזיקה, KSP אילת בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קבלתי את מחשבי הנייד החדש מחו"ל ואני מחפש מקום שאפשר לקנות או להדפיס (דפוס משי או משהו דומה) אותיות בעברית על המקלדת אני מעדיף את זה מאשר ללכת ולחרוט על המקלדת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה מניסיון על עכבר ומיקלדת (לאו דווקא סט), רצוי של לוג'יטק, עד 400 ש"ח, רצוי פחות. האיכות צריכה להיות טובה - לא מעבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לעכבר ומקלדת, רוב השימוש יהיה למשחקים (גיימר ממוצע לא משהו מטורף) מבחינת עכבר -חשוב שיהיה יחסית קטן מדוייק וקל משקל שמתאים לאחיזת claw, אני ימני מבחינת מקלדת- אני שנים נמצא עם לפטופ אז התרגלתי למקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו שיש לרוב הלפטופים ואני מחפש משהו כזה גם לנייח, שתהיה מרווחת שטוחה ונעימה עוד משהו חשוב לא פחות- עיצוב סולדי ונוח, הכי קלאסי שיש (לא עכברים מפלצתיים ולא מקלדות מעוגלות) ןשיהיה שחור התקציב הוא בסביבות 300-350 שח תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-