עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי התלבטות קשה איזה אחד משני הגאדג'טים לקנות. התחלה חשבתי לקנות IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO אבל המליצו גם לחשוב לכיוון הסמארטפונים יותר נכון לכיוון של הנוקיה 6260 http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6260/index.htm כפי שאפשר לראות לטלפון הזה יש יכולות של MP3 וכרטיסי הרחבה וגם הוא מאד מאד מגניב ;D המחירים הם כמעט שווים לא יותר מ60$ הבדל לטובת הנוקיה...... השאלה שלי היא מה עדיף? הכמות של הזכרון פחות חשובה לי זאת אומרת בנוקיה אני יכול לשים כרטיס של 512MB ואני יהיה מרוצה מאד... אולי יש לכם אפילו הצעות אחרות לסמארטפונים שכדאי לבדוק באותו טווח מחירים (2000 ש"ח) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי אני מחפש מצלמת רשת HD ושמתי את עיני על שתי מצלמות. LOGITECH WEBCAM PRO 9000 ו C510 ההפרש במחיר זניח וה C510 חדישה יותר. ל 9000 יש עדשת צייס לא יודע מה להחליט. תודה מראש

3. שלום מכיוון שאני הולך לקנות ספק חדש החלטתי שאני צריך גם מארז חדש,תקציב עד 750 ש"ח מקסימום. אז ככה אם אפשר שהמארז והספק ילכו ביחד ושהספק יהיה איכותי עם זרימת אוויר טובה ובעיקר שיהיה עם חלון צד כזה תודה שיהיה יפה אם זה לא אפשרי תביאו לפה מחירים ואני יבקש זיכוי על הספק כמו רדימקס למשל .. הנה המארזים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 -------------------- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=1…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  4. החלטתי ללכת על המוצרים האיכותיים,ואני מתלבט מאוד מה להזמין: SteelSeries 5H v2 USB - כולל כרטיס קול USB חיצוני.נע בן ה 590-625 ש"ח או SteelSeries Siberia Full-Size USB Headset - כולל כרטיס קול USB חיצוני. נע בן ה 580-600 ש"ח או SteelSeries SteelSeries 4H - ללא כרטיס קול.נע בן ה 320-400 ש"ח 1.מה יותר איכותי למשחקים למשל כמו cs ? 2.איפה אני יכול למצוא חנות עם מחירים שפויים ? 3.אם יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה שתומך 7.1,יש מצב שהאוזניות עם הכרטיס מיותרות ? יש לי לוח אם asus P5Q. 4.אם אני קונה את ה H4 ומחבר לו כרטיס קול שתומך 7.1,יש מצב שאני מקבל את הביצועים של הH5 v2 ? תודה מראש ויום מצויין לכולם !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא יודע אם כבר הפצתי את זה בעבר, אבל יש לי Sb live Value עם יציאה דיגיטלית שלא שווה כלום. אני נואשות ליציאה אופטית, וכדי לקבל אחת לכרטיס שלי תעלה מינימום של 500 שקל. (live drive) שזה לא מתקבל. למישהו יש פתרון? אולי כרטיס קול אחר עם יציאה אופטית?

7. שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by daniel89,

שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by alfus73,

היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  10. אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה של התנגשות דרייברים בין סורק (Mustek 1200 CU) דרייבר TWAIN לבין מצלמה ( Canon PowerShot A520) דרייבר WIA לא מצאתי דרייברים תואמים לשניהם. מע' הפעלה Windows XP. איך אפשר להתגבר על הבעיה? כלומר לאפשר לשניהם לעבוד ביחד?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by kknd,

שלום לכולם. קיבלתי לאחרונה מעבד את'לון 1 ג'יגה ולוח A7V133, ויש לי כמה שאלות: 1. היכן בביוס משנים את ה - CAS של הזיכרון? 2. במנטור, בביקורת על ה - A7V133, כתוב אודות השימוש ב - WPCRSET, ובין היתר כתוב שיש צורך לטעון את המידע הרלוונטי לסאות'ברידג' של הלוח (686B). כיצד אני עושה את זה? האם הכוונה היא לקבצי ה - PCR שמצורפים לתוכנה? ואם כן, איזה מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by Prelude,

קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by Aviv Abif,

החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום , לאחורנה הdeathadder black שלי מת בייסורים קשים אחרי שנה וקצת של שימוש ואני מחפש את העכבר הכי טוב בשוק אז כמה מילים על כל עכבר שהיה לי mx518 : נתן עבודה 10 שנים רצוף , לאחרונה מתנתק רדומלית והגלגלת לא עובדת , כנראה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם , חיישן מושלם deathadder black : מרגיש מעולה , חיישן מושלם כמו של הmx518 , אהבתי את החומרים שהוא עשוי ממנו אבל שונא את רייזר ולא מוכן לקנות מוצרים שלהם שוב g500 : לא גדול לי מידי אבל לא נוח לאחיזה שלי שהיא יותר בסגנון finger tip , שנאתי את המשטח המחוספס שלו בצדדים והגלגלת הייתה זוועה g9x : העכבר הכי גרוע שהיה לי אי פעם , פשוט זוועה מכל אספקט אפשרי steelseries ikari : אני משתמש בו עכשיו והוא נוח לגלישה וכו' אבל בזמן משחק רצינ…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  16. פעם התערבתי עם חבר שלי איזה כרטיס מסך יותר טוב tnt 2 32 mb או voodoo 3 3000 ? כבר שכחנו מזה והיום ניזכרתי ואני ממש רוצה את התשובה אפילו שהיא לא ממש רלונטית כיום

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. Started by se7en,

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by udi911,

מחר קונים מסך וזה יהיה LG795FT ,מצאתי כזה ב1,490 ש"ח ואם אתם יודעים איפה להשיג זול יותר תגידו. חוץ מזה אם אתם חושבים שהפלטרון הוא לא בחירה טובה לתקציב אז זה הזמן להזהיר אותי.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  19. שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי

20. האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.

21. חבר שלי מצא את הדבר הזה ואין לנו מוסג מה זה או לאן זה מתחבר עזרה בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Turbine,

אני מחפש איזשהו תוספת, התקן, או כל דבר אחר שאני יכול להרכיב במארזבשביל להוסיף דיסקים קשיחים נוספים, בנוסף למקום שיש אצלי כבר במחשב כי יש לי מארז פול טאוור, ומשום מה רק 3 מקומות ל דיסקים קשיחים כולל הכונן 1.44 מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות דבר כזה?? *** מצורפת תמונה כדי שתבינו בטוח על מה אני מדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש למישהו המלצה על התקן חיצוני שמתחבר ל USB שמאפשר המרת וידאו אנלוגי לפורמט דיגיטלי שפועל על חלונות 10 ? אני רוצה לחבר VCR עם יציאות RCA אל התקן כזה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shmoolik,

זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים