עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by saritsh,

קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  2. Started by nazgull,

חבר קנה לי אותו בחו"ל ורציתי לדעת עם העכבר הזה טוב או לא כי אני יותר חובב של לוג'יטק מאשר razer תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  3. ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by ChaoscripT,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0

5. Started by motogt,

קיבלתי המלצות למדפסת הנ"ל. מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב של המדפסת הנ"ל?

6. שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by ag43,

נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך לקנות עכבר חדש... התקציב שלי עד 400 ש"ח הדרישות שלי הן עכבר אלחוטי נטען נוחות (יד קצת גדולה) השימוש הוא גלישה, שימוש כללי ומשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

עקב זה שאני צריך מקלדת עם רוסית, אני מעונין לרכוש מקלדת חדשה. חשבתי על המקלדת Genius SlimStar 310, היא נגד מיים שזה דיי פלוס גדול, היא קומפקטית, וגם שקטה לפי מה שהבנתי. מה חושבים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by alergic,

מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.

13. Started by faken1ck,

אני מעוניין לרכוש עכבר חדש אני מעוניין בg5 או deathadder איזה עכבר טוב יותר למשחקים מגוף ראשון כגון קאונטר סטרייק או שאולי יש לכם המלצה אחרת הסכום הוא עד 300 שקל ולא להמליץ לי על mx518 כי יש לי עכבר כזה = ]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by ndv,

יש לי הגה עם דוושות של חברת ג'ניוס שהיה עליו בעבר ביקורות פה באתר : http://hwzone.co.il/reviews/genius_wheel/ הורדתי את הדרייבר מהאתר של ג'יניוס אבל על ההגה דולקת רק הנורה הירוקה והיא דולקת כשההגה מקבל חשמל (ההגה כוח גם פועל) כמו בתמונה הזאת מהביקורת : http://hwzone.co.il/pictures/genius_wheel/Wheels.JPG אבל המחשב לא מזהה אותו (אי אפשר להתקין חומרה חדשה זו או משהו כזה) הדרייבר נראה לי מתאים כי יש את אותה התמונה של ההגה הדגם המלא הוא genius speed wheel force feedback וזה בדיוק מה שהורדתי מהאתר של החברה.... מה עושים ? עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהדרייבר הוא רק לUSB, מה אני עושה ?? ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Pierot,

היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

דגמים מומלצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by subamba,

הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין בעכבר שדיוקו ו''ביצועיו'' גבוהים (לגיימינג מן הסתם). קודם כל,כולם חייבים להיות מהאתר Nweegg.com,תג המחיר שלי הוא מקס' 80$. בעיקרון אני מתלבט בין כמה סוגים - :Logitech Logitech MX518 (1 Logitech G9 (2 Logitech VX Revolution (3 Logitech G5 (4 Razer: RAZER RZ01 Infrared DeathAdder Guild Wars Edition Gaming Mouse(1 RAZER RZ01 Optical DeathAdder High Precision Gaming Mouse (2 אשמח אם תאמרו לי מי יותר טוב, ואם יש אחד אחר,אשמח לקבל גם אותו. בתודה, רועי. ---ההודעה נערכה,ולכן היא פחות קשורה לתגובות---

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  21. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום לכולם. כרגע יש לי עכבר MX510 (בערך כבר 3-4 שנים) שסיפק אותי מאוד!!. אני צריך עכבר בעיקר לעבודות EXCEL, אינט', ומשחקים (כל הסוגים -אסטרטגיה ושוטרים). ושאלה - האם כל העכברים האלחוטיים מגיעים עם מתאם אלחוטי ? ומטען? תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by eliran_nuriani,

אני מחפש כבר כמה חודשים איפה למצוא את העכבר הזה Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 ואני פשוט לא מוצא בבקשה תעזרו לי למצוא היכן לקנות אותו..

24. Started by slim_shady,

חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Anonymous1,

שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.