ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום , היום קיבלתי עכבר INTELLIMOUSE EXPLORER 4.0 יש לציין שזה בחינם, אבא שלי הזמין מספקית כלשהיא שלוש מערכות הפעלה וקיבל אותו חינם... הוא יכול למכור אותו או להשאיר אותו לי... הדילמה היא: להשאר איתו וזה יהייה העכבר הקבוע... לחכות קצת עם העכבר המקולקל שלי(ERGO525 עם גלגלת שבורה) ואז לקנות G9 השאלה היא: האם הגרסא הזו מדוייקת כמו 1.1A? וטובה לגיימינג? לפי כמה בדיקות שעשיתי, המנוע מאוד מאוד מדוייק ורגיש,והרבה יותר דיוק מהקודם...והוא ממש נוח... מה אתם אומרים, להשאר איתו? ואל תציעו לי RAZER למיניהם כי אבא שלי מזמין לי את זה כדילר מספקים ואין לו כל ספק שמוכר RAZER...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש המלצה על Headset לעבודה מהבית - שיחות טלפון ארוכות. אפשר חוטי ואפשר אלחוטי. תודה, אשר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש חיה כזו? אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI FireGL 8800 128MB DDR With DVI out - עולה בערך 1000$(בערך 5500 ש"ח אחרי המע"מ) מביס את כול כרטיסי Nvidia הקיימים(וגם עולב כמעט פי 2 ???)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קניתי אתמול מקלדת מהדגם הנ"ל יד שניה והכל טוב ויפה, גם בדקתי שהיא עובדת. כאשר מחברים אותה ללא דרייברים מקש ה-FN עובד רגיל ואפשר בעזרתו לשנות דברים כמו האור ב-F12 וכאלה. לאחר הורדה של דרייבר מהאתר של רייזר המקש פשוט לא פעיל יותר. פה מצאתי משהו על זה: http://forum.overclock3d.net/archive/index.php/t-45082.html ועוד משהו שקשור: מישהו נתקל? בבקשה צריך את עזרתכם, יש למישהו אולי דרייבר בגירסה ישנה יותר מ1.04 לשלוח לי? עדכון:הבעיה נפתרה עלידי הורדת Razer Synapse 2.0 עדכני
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום יומיים האחרונים המקלדת מתחילה לגמגם לי לסרוגין. היא יכולה לעבוד חלק ואז באופן פתאומי לקבל "lag" רציני (שניה שתיים בין ההקשה עד שהאות נכתבת) למשך כדקה (לא הספקתי למדוד זמנים). אציין שהמקלדת כבר כמה חודשים ברשותי ולא עשתה שום בעיות עד עכשיו, אני גם לא יכול לזכור שינוי מהותי כל שהוא בסביבת העבודה שלי שהיה יכול להשפיע. אני לא יודע איזה מידע צריך לתת כדי לאבחן את הבעיה אז בתור התחלה: יש לי מקלדת k360 ועכבר g700, שניהם נמצאים במרחק של כמטר מהמארז, המשדרים מחוברים לUsb אחורים במארז (צמודים אחד לשני) מבחינת תוכנה יש לי setpoint עדכני למקלדת 6.51.8 וlgs לעכבר 8.4 אני מריץ win 7 64bit ע"פ הsetpoint הסוללה של המקלדת עוד מלאה (אותן סוללות מהחנות) אבל לא בדקתי באמצעים נוספים אם ז…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שלא רציתי לערבב בין הנושאים אז חשבתי שיהיה יותר כדאי לפתוח נושא חדש. בדיון הקודם על המשולבת נאמר שהיא זוללת צבע, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מדפסת טובה ואיכותית שלא זוללת צבע, ובנפרד לקנות פקס שהוא גם מכונת צילום וסורק.(כי השימוש במדפסת הוא יותר תדיר) אם כן אז יש המלצות על מכשיר פקס משולב כזה? וסליחה על כל הבלבול מוח, פשוט זה הוצאה די גדולה ואני לא רוצה להידפק בסוף....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מערכת של 5.1, שתשמש אותי למשחקים סרטים ומוזיקה, במחיר של עד 600 ש"ח. ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכות: Logitech X-540 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/234&cl=us,en Creative Inspire T6200 http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987&listby= הנתונים של שתיהן די דומים, וגם המחירים זהים, כך שלא ידעתי מה לבחור.. מה דעתכם? איזו מערכת עדיפה? האם יש מערכת 5.1 אחרת שאתם ממליצים עליה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר מפסיק להגיב כשאני לוחץ על משהוא שום דבר לא קורה אבל העכבר כן זז כשאני מעביר את המחשב להמתנה ואז מחזיר אותו זה מיסתדר וקורה שוב אחרי כמה זמן מישהוא יכול לעזור ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151
-
שלום הזמנתי את הספק הרשום בכותרת לפני יומיים, ואני תוהה אם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (אחרי הכל הוא רק 400W). המערכת: p4 4.0ghz 2*512mb ram 79gt (under oc) mobo: 925xe 2*80gb sata 2*dvdrom 6 system fans 2 cathodes floppy ומצלמת אינטרנט וכל מיני קשקושים כאלה יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009205306&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה בסביבות ה300 שקלים? עד עכשיו השתמשתי במקלדת+עכבר Microsoft wireless 800. חשבתי על LogiTech G602 אבל אין לי צורך ב11 כפתורים (מקסימום 5-6) ואני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות אותו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב מבוסס Athlon64 Radeon 9800Pro 2 דיסקים קשיחים IDE צורב DVD כונן CD רגיל 3 מאווררי מארז 80 מ"מ 3 לדים + צג טמפרטורה חשבתי בהתחלה על ה HEC300AR-T שאני מכיר ואוהב, אבל יכול להיות שהוא לא יספיק לזה ? נ.ב. לא מתוכנן שדרוג בשנתיים הקרובות אז צרכים עתידיים לא מהווים שיקול.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-