ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת IR EMITTERS זה IR LEDשמתחבר בכבל פשוט לפלג בננה ומאפשר לשלוט על מכשירי וידאו ו DVD מהמחשב במקום ע"י השלט המקורי שלהם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת hp וקראתי בדרישות שאני צריך usb 2.0 יש לי חיבור usb ישן לא נראה לי 2.0. האם המדפסת תוכל להתחבר למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לקנות מצלמה להורים שלי שעובדים עם XP וגם בשבילי אך חשוב שתהיה תמיכה מלאה בוינדוס 7 64 ביט שמותקנת אצלי.מדובר על המצלמה הכי פשוטה לשימוש בסקייפ ושתהיה גם הכי זולה מצידי. יש המלצות? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לחבר את המצלמת הוידאו שלי למחשב עזרוווו לי בבקשה פרטים:: ===== כרטיס מסך - Asus GeForce 1 V6800 Deluxe --------- מצלמת וידאו - משהו של שארפ קנינו לפני שנתיים אין לי מושג מה הדגם עזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת של 5.1, שתשמש אותי למשחקים סרטים ומוזיקה, במחיר של עד 600 ש"ח. ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכות: Logitech X-540 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/234&cl=us,en Creative Inspire T6200 http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987&listby= הנתונים של שתיהן די דומים, וגם המחירים זהים, כך שלא ידעתי מה לבחור.. מה דעתכם? איזו מערכת עדיפה? האם יש מערכת 5.1 אחרת שאתם ממליצים עליה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים. לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה. אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנטאקשן מוכרים מסך PROVIEW ונותנים אחריות רק לשנה בפלונטר נותנים שלוש נטאקשן חוץ מזה מה אתם אומרים על המסך ?? שווה את המחיר? כדי לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את כל הרכיבים למחשב, ועכשיו נותר לי רק להחליט על ספק כח, אני צריך יעוץ בעיקר ממי שמבין קצת מה OC עושה להספק. אני אריץ 3200+ עם זיכרון PC3200 ב - OC שיביא את המעבד מ - 2GH ל - 2.5GH דיסק - WD RAPTOR 10000 RPM ובעתיד דיסק SATA נוסף כרטיס מסך - R 9800 ובעתיד כרטיס כדוגמת ה - 6800 צורב DVD כונן DVD האם 380W יספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-