ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד שלי ושמתי עין על הטכנולוגיה של עכברי בלוטוס שישר עובדים בלי שום סטיק שצריך לשים בUSB. עכשיו ראיתי ב170 שקל בKSP את העכבר הנ"ל, מה דעתכם? http://www.logitech.com/en-ca/mice-pointers/mice/devices/3287 קודם כל ממה שהבנתי אפשר עם התוכנה SetPoint של לוג'יטק לכוון מחדש את הלחצנים? והאם כדאי ללכת עליו ב170 שקל או שיש משהו אחר מומלץ יותר? לירון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
העכבר מפסיק להגיב כשאני לוחץ על משהוא שום דבר לא קורה אבל העכבר כן זז כשאני מעביר את המחשב להמתנה ואז מחזיר אותו זה מיסתדר וקורה שוב אחרי כמה זמן מישהוא יכול לעזור ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151
-
אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת שהוא גם סורק של brother דגם DCP-195C. עד לא מזמן היא עבדה מצויין, אך לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה (WIN 7 64 BIT ) היא התחילה לעשות בעיות עם הסורק, היא מדפיסה כרגיל ועובדת לכן אני דיי בטוח שהבעיה היא לא בדרייבר.. אבל כשאני מנסה לסרוק משהו מופיע לי ההודעה הבאה. ניסיתי את כל מה שכתוב שם (לעשות ריסטארט לdevice, לנתק ולחבר את הכבל גם במחשב וגם במדפסת, ולבדוק ולצאת מכל תוכנה אחרת מקבילה שיכולה לעבוד איתה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרווחתי קצת כסף והייתי רוצה לשפר את תנאי הגיימינג שלי.. החלטתי להשקיע עד 350 שקל בעכבר ופד. דיי ברור לי שאני אקנה את הG5 מנועה, הבעיה שלי היא שיש לי הזעת יתר בידיים, מה שמפריע לי בעכבר הנוכחי כי מצטברות עליו שכבות של לכלוך וצריך לנקות כל פעם (לא קרה לי בעבר). מישהו יודע איך אני אסתדר עם זה? זה יהיה לי נוח, יש איזושהי התחשבות? דבר שני, על איזה פד אתם ממליצים? Qck טוב? (הפשוט) אני לא מבין בפדים ואני צריך המלצה - שוב, משהו שיספוג זיעה ולא איזה משהו מפרספקט או משהו בסגנון..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הקישור לתמונה http://hwzone.co.il/reviews-files/buyers_guide/newpc.jpg http://www.a-top.com/xblade/s_xblade-g.jpg בקיצור אני צריך לדעת אם משהוא יודע מאיפה אני משיג את הסט הזה תודה ....רבה ויום נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולכם נורא נהנתם לייעץ לי להתקשר לדודי מארה"ב ולדווח לו על פעולותיו בשביל שלי יהיה טי-200. לא מצחיק. האם יש אתר או אתרים לא ישראלים המוכרים חלקי מחשב כגון: כרטיסי מסך חדשים, השולחים חבילות לישראל ? לא חייב להיות אמריקאי.. מצידי אפגניסטני. רק לא במחירים של ישראל. אם לא יודעים לא עונים בבקשה. חחח.. חייטין.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה!!! אם זה משנה זה הולך ללפטופ לעבודה משרדית... מס' דרישות: רסיבר משותף (חובה) סוללה נטענת (עדיף) מקשי מדיה (עדיף) תקציב- עד 250 ש"ח.. אני פשוט ממש לא בקיא בתחום אז אני פתוח לאפשרויות.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בכלל הבדל בינהם? עד היום חשבתי שזה אותו הדבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני יכול עד 350 בלי חריגות... חשבתי על הדגם HP, Photosmart C4343 ורציתי לדעת עם יש משהו יותר טוב..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-