ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שני הספקים הבאים : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מע' AMD 3200 64bit כרטיס מסך של ספיר X800 GTO2 ( בקיצור מע' למשחקים ) חשוב מאוד האמינות והשקט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי רק קניתי Thermal Take 360W ואני מרוצה עד השמיים!!!! אחלה של ספק בלי קפיצות מתח מחזיק את המחשב מעולה וכו.. עכשיו ראיתי ספק ג'נרי של 400W ...האם הוא היה עדיף על הTT360W???? הרי הוא 400W זה יותר חזק לא.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה ל"אלפסק" למחשב הביתי בד"כ בחורף רב הזמן יש הפסקות חשמל וזה דופק לי הורדות ונתונים שונים., לכן החלטתי לקנות אל פסק, אני לא מבין בזה ממש, אני יודע שזה סוגר את המחשב בצורה מסודרת דרך המצבר. שאלתי היא איזה כדי לקנות? איזה חברה? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הגיימפד של הPS2 שלי למחשב, אבל אני לא רוצה להרוס אותו, יש אפשרות לקנות מתאם? אם לא, יש לכם המצלמה לגיימפד זול לפיפא?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרווחתי קצת כסף והייתי רוצה לשפר את תנאי הגיימינג שלי.. החלטתי להשקיע עד 350 שקל בעכבר ופד. דיי ברור לי שאני אקנה את הG5 מנועה, הבעיה שלי היא שיש לי הזעת יתר בידיים, מה שמפריע לי בעכבר הנוכחי כי מצטברות עליו שכבות של לכלוך וצריך לנקות כל פעם (לא קרה לי בעבר). מישהו יודע איך אני אסתדר עם זה? זה יהיה לי נוח, יש איזושהי התחשבות? דבר שני, על איזה פד אתם ממליצים? Qck טוב? (הפשוט) אני לא מבין בפדים ואני צריך המלצה - שוב, משהו שיספוג זיעה ולא איזה משהו מפרספקט או משהו בסגנון..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת בתקציב של עד 600 וכמה שפחות כסף זה יותר טוב הדרישות שהיא תהיה אמינה וטובה והכי חשוב-שתחזיק להרבה זמן כמו כן אני לא רוצה מערכת משולבת אם אפשר אז מדפסת+סורק ביחד כאילו לא לחוד אבל ממש לא חייב סורק אני מעדיף בלי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר טוב למשקים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על Logitech MX 5000 או על Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 שלפי זאפ נמכרת רק בחנות אחת ואני מקווה שהיא מגיעה עם עברית בעקרון נראה לי שאני מעדיף את ה microsoft, מה עדיף? או שאולי כדאי ללכת על סט אחר בכלל? חשוב לי גם שזה יגיע עם דרייברים לויסטה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום פד לעכבר ואני מתלבט בין 9HD ל SX .. ה SX עולה 180 שקל, השאלה כמה תועלת אני אפיק לטובת המחיר המוטרף הזה (יחסית לפד לעכבר..) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את ה- Naos 3200 של Mionix ואני מחפש גם פד חדש. ממה שקראתי בפורום בד"כ ממליצים על סדרת QcK של Steelseries עבור עכברים אופטיים אבל אני חושב שהפדים האלו עשויים להיות בעייתיים עבורי בגלל שהם עשויים מבד משתי סיבות. אחת שיצא לי כבר להפיל כוס משקה על פד העכבר שלי יותר מפעם אחת וזה כנראה יהרוס פד שכזה והשנייה היא שיש לי חתולים שעשויים בהחלט למצוא את הפד כמטרה להשחתה. בשורה התחתונה נראה לי שהייתי מעדיף לקנות משהו קצת יותר עמיד ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
65 אחוז גיימינג 35 אחוז מוזיקה, KSP אילת בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-