עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.

5. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

6. אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.

7. Started by avishai1b,

שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by avishai1b,

אני הולך להיות בחו"ל עוד מעט ולקנות שם כמה דברים, אחד מהם זה המקלדת של לוג'יטק G15 יש למקלדת 2 גרסאות: הגירסה של 2007 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3312115&CatId=3463 והגירסה הראשונה http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1617455&CatId=534 יש ביניהן 100 ש"ח הדבל מה ההבדלים בין הגירסאות? מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by quantoM,

שלום חברים יקרים, הכל טוב ? אני שחקן CS, בין Low-Sens לMid-Sens[יותר קרוב לLow[משחק עוד המון משחקים אבל זה משחק עיקרי]. כרגע אני עם Habu שלא ממש מסתדר איתי. עכשיו, לענייננו, על הLachesis, אין ממש ביקורת מקצועית כמו שיש באנצ' לDeathAdder, שמראה לך נתונים BLIND, אמיתיים ולא תחושות. על הDeathAdder, יש, והוא כרגע הTop Performer של 2007. בעקרון הדבר שאני צריך בDeathAdder ואין[אחרת הייתי קונה ממזמן], זה את שני הכפתורים שמתחת לגלגלת, שמשמים אותי בשביל החלפת DPI, מבלי לצאת מהמשחק, או שמא,יהיה שווה לוותר על שני הכפתורים לטובת הDeathAdder, מה דעתכם ? הDeathAdder נועד לשחקני LOW-SENS, שזה יתרון בשבילי, לא יודע איך הLachesis יהיה בשבילי. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי הסבר קצר …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  11. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

12. חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by mz155,

יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום לכולם, אני שוקל לקנות מקלדת ועכבר ואני מתלבט מה לקנות, אני חייב שיהיו הדברים הבאים: *קודם כל זה חייב להיות של logitech . * חייב עכבר לייזר. * המקלדת והעכבר חייבים להיות אלחוטיים ואיכותיים. *תקציב עד בסביבות 950 ש"ח סה"כ. עכשיו אני התלבטתי אם לקנות בנפרד עכבר ומקלדת של לוג'יטק או לקנות סט. ההתלבטות נובעת מזה שאני רוצה מאוד את הMX רבולושן (עכבר לייזר איכותי ויפה מאוד) . וכרגע הסט היחיד שכולל את העכבר הזה לא נמכר עדיין בארץ בכלל (וגם שהוא יגיע צפוי לעלות הרבה מעל התקציב) חשבתי האם או "להתפשר" ולקנות את הסט mx 5000 , שכולל מקלדת סבבה ואת העכבר MX1000 (קצת פחות טוב ויפה מהMX רבולושן לדעתי,אבל עדיין לייזר וטוב) או לקנות את הMX רבולושן ואיזו מקלדת בנפרד ? (שכרגע …

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by shai82,

יש למישהו חוות דעת על המדפסת?

16. Started by neogod,

רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by rp176,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by Oranili,

תודה

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by rani,

זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  21. למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by R.V.,

אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by R3gM4n,

אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים