עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אנשי HWZ היקרים, אמנם הודעה ראשונה שאני מפרסם כאן, אך אני זקוק נואשות לעזרתכם. נתקלתי לאחרונה בהתקן / מתאם מוזר שלא מצאתי לו שום ייעוד הגיוני. עברתי אצל הרבה אנשים, שאלתי, ביררתי אך ללא הועיל. בתקווה, אולי מישהו מכם יוכל להשיב קצת סדר לעולם צירפתי שתי תמונות של הדבר הלא מזוהה, זה אותו התקן / מתאם אחד ליד השני... הבהרה קלה: צד אחד שלו זכר, הצד השני נקבה, מה שבעצם אומר שהוא לא עושה כלום (כנראה) והוא לא עושה שום הצלבה ביון הפינים (בדוק) בהצלחה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by Idanp,

טוב אני צריך ספק כח טוב שיתן מתחים יציבים ויחזיק תמערכת טוב בOC יש לי תקציב של 400 שח חשבתי על זה מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by q1234,

אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  8. שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. צרכים: OC !

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  10. חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק 420W לבנייה של מחשב, אבל אני בתקציב מאוד מוגבל לכן אני מעדיף שהוא יבוא עם מארז המארז צריך להיות בעל ספק 420W 120mm fan

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by shay360,

שאלה: הכבל IDE שמחבר בין הצורב והכונן DC-ROM לבין הלוח אם הוא אותו כבל שמחבר בין ההרד דיסקים?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by noam,

אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by 888,

האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת עד 1800 שקל. חשבתי אולי על ה6213 של HP אבל אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו. תודה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by ParanoidLoneWolf,

בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by MadOnion,

סתכלו רגע בלינק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93703 כתוב שם 3ghz compatible , אני קונה מעבד של איי אמ די 64 ביט, זה משנה משהו?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by maorsh18,

זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Spring,

אני רוצה לקנות עכבר ופאד לגיימינג, מה עדיף לפי דעתכם: עכבר Logitech MX510 + פאד טוב או עכבר Logitech MX518 + פאד של איזה חברה לא מוכרת?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by EliranB,

מה זה התקן הזה ? מה הוא נותן ? מה הוא עושה ? ואם יש לי לוח אם רגיל (כמו Asus P5WD2) אני יוכל לשים אותו במארז עם BTX ? כמו ה Thermaltake Kandalf עם הUpgrade Kit ל BTX

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by kw,

יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by reNji_,

אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by Fertilizer,

אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by STFU!!,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מארז וספק תכלו להמליץ לי ??... ספק:עד 400 מארז:עד550 :תודה....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים