ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר כחודש ונראה שיש קצת קפיצות הפד שאני משתמש בו פשוט יחסית ועובד מצויין עם ה- MX518. האם יש הבדל בין לייזר לאופטי והאם יש המלצות לפד מסויים. האם קיים הבדל משמעותי בין ה- MX1000 ל- G7 מבחינת הדיוק בשימוש בעבודה גרפית.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שלושת העכברים.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי אולי אפשר לעבוד על החיישן. נראה לי שיש חלון במיכל כדי שחיישן יקלוט את כמות הדיו שיש במיכל. אז אם אשים מדבקה שחורה, הוא יחשוב שיש מלא? האם מישהו מצא פתרון יותר טוב. כי לא בא לי לקנות מיכלי צבע כשאני רוצה להדפיס שחור-לבן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ידידים, אני מתכנן להחליף מארז, רציתי להתייעץ איתכם למארז מומלץ. דרישות מהמארז: -מארז עם סגירה מיוחדת ללא ברגים. -מקום לארבעה מאווררים. -פח מסיבי ועבה. צבעים: כסוף, כסוף משולב עם שחור. כמובן שבנוסף לכל אלו אתם מוזמנים להסתכל במפרט המחשב שלי שנמצא בחתימה ולהתאים אליו מארז עם הדרישות הללו. לגבי תקציב, אני מעדיף להשקיע קצת כסף על מארז טוב, מאשר על מארז מפח שלא שווה כלום. אני מ?ודה מ?ודה מ?ודה מקרב לב לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-