ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברה, התפלאתי לא למצוא כאן איזשהו מדריך למדפסות המומלצות (כמו שיש מדריך לכרטיסי מסך לדוגמה) ולכן השאלה בכותרת. הייתי אתמול באופיס דיפו וראיתי שתי מדפסות משולבות ממש זולות HP6510 שעולה איזה 440 ש"ח ואפסון CX4300 שעולה איזה 250 ש"ח. האם אחת מהן נחשבת למומלצת? כרגיל, תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בירצוני לקנות עכבר חדש לא משנה לי של איזה חברה ואני משחקים במשחקים אני לא רוצה שהעכבר פתאום יקפוץ למקום אחר במסך או שהוא יתכה חשבתי ללכת על הG5 אבל אמרו לי שהוא ליזר וזה לא טוב כמו עכבר אופטי, וחחשוב לי הדיוק. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שני מוצרים מעניינים: http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15491 trackpad פצפון לשימוש עם לפטופים. נראה שיש לו 2 כפתורים + גלגלת. עריכה: ביקורת http://www.mobilewhack.com/genius-traveler-350-portable-trackball/ http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15489 עכבר שנפתח לגיים פאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמת רשת איכותית למחשב נייד שתשב על המסך עד 600 ש"ח.. תודה רבה בדחיפות
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הגייםפאד של ה PS2 וחשבתי על אופציה לשחק איתם ב PC. לפי מה שבדקתי קיים דבר כזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939586,00.html אך אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן לרכוש דבר כזה... ואם זה מתאים לשני גיים פאד במקביל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמניתי מהחנות שליד הבית שלי את המקלדת logitech media keyboard elite אבל אין במלאי וגם לא יגיע ובררתי בחנויות האחרות וגם להם אין!!! הם הציעו לי את המקלדת:logitech media keyboard אני פתוח לעוד הצעות של מקלדות ! ראיתי גם את המקלדת logitech WAVE keyboard אייך היא?????????? בבקשה דחוף!! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת המושלבת הזאת מיד שניה, ובחוברת המצורפת לא יצאתי ברור איך להשתמש, האם יש עוד חוברת או קובץ בעברית על אופן השימוש לפקס ולצילום-copy
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-