עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה יש לי שלושה מאוררים 4 כונני IDE - צורב של TEAC, סידירום של SONY, הארדיסקים של 80GB ו40GB של MAXTOR ו WD כונן דיסקטים, צג טמפרטורה וכרטיס מסך שצריך גם כן חיבור לחשמל RADEON 9500 PRO אז שמתי לב שהדברים לא עובדים כשורה והספק 350W שלי לא מספיק כבר, האם הספק הזה של HEC הוא טוב? ולמה הוסיפו לו DVD, מה הקשר? HEC 475DVD WATT PSU האם ENERMAX וANTEC הרבה יותר טובים? האם אני ארגיש בהבדל? אם יש לכם המלצות משלכם בבקשה, אני רוצה בעיקרון ספק טוב ויציב של 450W.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by udi2181,

רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Classify,

יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Motix,

יhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2958 יש לי לוח אם שתומך רק בusb 2.0 (בקישור למעלה). שמתי את המחשב מחוץ לחדר דרך חור בקיר ואני צריך usb מפצל כזה. השאלה האם כבר כדאי לקנות משהו עם usb 3? האם חייב שהמכשיר שיגרום למחשב לתמוך בusb יהיה בתוך המחשב? יעבוד בכלל usb 3 בלוח אם שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by maikij,

*צונזר* אין לפרסם הודעות מכירה בפורום. פרסם ב-Tradezone. ננעל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ymac,

שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה

11. Started by michaelr,

היי, אני מחפש מקלדת עם כיסוי לטאבלט סאמסונג או אפילו מקלדת בלוטוס במחיר סביר ולא יקר מדיי, אחרי שעברתי כמה חנויות ולא מצאתי האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי קצת מידע איפה ניתן לרכוש וכמובן להמליץ על מקלדת שהיא גם טובה מדובר על טאבלט סאמסונג SM-T585 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yesman,

מחפש חנות בארץ שמוכרת IR EMITTERS זה IR LEDשמתחבר בכבל פשוט לפלג בננה ומאפשר לשלוט על מכשירי וידאו ו DVD מהמחשב במקום ע"י השלט המקורי שלהם

14. מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rhin0,

שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ntl,

נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Blade2k,

איך הצורב של סוני החדש x24 יש אותו בגירסת Oem בפלונטר ב628 ש"ח לא רע? מה דעתכם? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Basic,

אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://www.thermaltake.com/purepower/twv480/w004344twv480.htm זה מה שאני יקבל עם הספק שקניתי מפנדה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 ???

20. אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אפשר להכניס בו מעבד אינטל ולוח אם של אינטל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.