ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני קונה בקרוב מחשב חדש, יש לי כרגע 1 נייח ולפטופ. שאני יקנה יהיה לי 2 נייחים והלפטופ, עכשיו את הנוכחי אני יהפוך למחשב גיבויים ואינטרנט, והחדש לעבודה. עכשיו אני רוצה לחבר למסך 1 (שזה המסך המרכזי בשולחן) את 3 המחשבים, ככה שאם אני צריך משהו מהלפטופ אני לא צריך להזיז את המסך לשים אותו, כנ"ל לגבי המחשב האחר. הבנתי שצריך קופסת מיתוג משהו כזה.. מצאתי באתרים ישראלים קופסאות של 4-6 יציאות (4 זה מספיק לי) השאלה שלי זה קודם כל יש דרישה מסויימת מהמסך שתהיה יציאה מיוחדת או משהו? או שפשוט מחברים וזהו? והנושא של ההעברת השליטה, אני יוכל בלחיצת כפתור לעבור ממחשב למחשב או שזה שונה? ונניח אני עובד על מחשב X ועובר למחשב Y המחשב X לא נכבה או משהו כזה נכון? כאילו הכל נשאר שמה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני בדיוק בשלבי שידרוג של המחשב (ASUS P4P800 Deluxe, P4 2.8, 1GB DDR, 9600xt+VIVO). הכוונה היא לקנות 6600GT (בחיבור AGP) שיחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו. הבעיה - הספק של סנשיין, 480W (בשאיפה יש לנתון הזה גם איזושהי אחיזה במציאות). ברמה העובדתית, הספק עובד כבר 3 שנים ללא שום בעיה, דרך UPS ולכן אני חייב לשאול, אני באמת צריך להיות מוטרד פתאום עכשיו? (אני יודע שהיה עדיף לי ספק נורמלי, אבל תכלס אין לי כסף גם לספק חדש וגם לכרטיס מסך חדש, אז השאלה היא - בגלל זה שווה לי לוותר על הכרטיס?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז בין 200-300 שקל אני לא יודע איזה לקחת לא יודע מה טוב מה לא ..אפילו רק תנו לי תדרך איך לבחור מארז טוב ומומללץ בלי שום קשר לחברות .. מאיזה חומר המארז עשוי כמה מאוורים צריך שיהיה בו כמו מקומות חיבור להרדיסק צורב גודל של המארז וכו.... ספק לקחתי או הק או טרמילטאק 400W + ואני לא ידוע אם ההודעה קשורה לפה בגלל שלא מצאתי פורום שקשור במארז כי זה לא מודינג
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.handshoemouse.com/ נראה מדבים - רק אפא כפתורי ה BACK/FORWARD?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הסט? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לצורכי גיימינג וקצת כתיבה וצריך פד לעכבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-