עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by forumate,

אני מקליד הרבה ובזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים באצבעות. המקלדת שלי עכשיו - Logitech K350. אחרי שניסיתי מקלדת אחרת זולה הבנתי שממש קשה ללחוץ על המקשים במקלדת הנוכחית. (המקלדת שניסיתי הייתה הייתה מהסט עכבר ומקלדת אלחוטיים של Logitech MK270) אם הרבה יותר קל להקליד על מקלדת כזאת זולה וזה ממש על האצבעות, אולי יש משהו קצת יוצר ברמה שאפילו יקל יותר? למשל אף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית, יש מקלדות מכניות שטובות יותר מה-MK270? או אפילו משהו אחר לא מכני? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הרי הם מעבירים את אותו חשמל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח JeniaP
    Started by אורח JeniaP,

היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Basic,

אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....

7. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roeesnir,

לקליטת שידורים דיגיטאליים. עדיף פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elekamit,

מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by daniel89,

היי, יש לחבר שלי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. עד עכשי והכל היה טוב ופתאום רק כפתורי המולטימדיה (אינטרנט,חיפוש,ווליום וגם כפתורי ה-F לבחירה..) עובדים... אותיות,מספרים לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by רון88,

פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sting,

קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CapthinVordexGaming,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12693 אני מת על עכבר חדש האם שוווה לי לקנות?? ואיזה פאד הכי מתאים לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

מה בדיוק שני הדברים הללו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by daniel123,

שלום, אני מחפש עכבר עם יצוב יפה כמו ה Razer Deathadder 3500 ורציתי לדעת עד כמה אמין העכבר הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Spring,

אני חושב שאני הולך לקנות את הסופרנו (האמת שבגלל שאהבתי את המראה שלו מאוד) אבל רציתי לשאול אם הוא גם טוב בלי קשר למראה? אני מדבר על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2280

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מתלבט בין שני הג'ויסטיקים הבאים: Logitech Extreme 3D Saitek Cyborg Evo שניהם בעיקר למשחק BF, ו 2142 שעומד לצאת עומד מעט. איזה כדאי לי לקנות? ובבקשה אל תציעו דברים אחרים, זה מה יש. תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tronado,

מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה, אני רוצה לקנות עכבר גיימינג "חדש". הגבלתי את התקציב שלי ל150 ש"ח, וחשבתי על כמה אפשרויות. 1. Point of View A1600 Gamer Laser מחיר: 70 ש"ח לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 חשבתי עליו בעקבות דיון שראיתי במקרה בפורום הזה. הבחור שקנה אותו דיי התלהב ממנו אז חשבתי... 2. A4tech X-750F מחיר: 150 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=603&in=34 ראיתי שיש לו נתונים מרשימים וביקורות נחמדות, וגם הפיצ'ר של ה3 יריות, שאין לי מושג אם שימושי לBF2. 3. Logitech® MX518 מחיר: 145 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 עכשיו, הבנתי שזה עכבר מעולה. אבל העכבר שנעה מציעים הוא מתצוגה עם שריטות/ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים