עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Black_Citadel,

אני זקוק לעכבר טוב, לא משהו יקר, עד 50-60 שקל שיהיה נוח, יפה, אמין ואיכותי (למטרות משחקים) אלו האופציות שמצאתי עד עכשיו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=10186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=9758 ומקלדת כמובן (הכי חשוב שתהיה ארגונומית ונוחה - עד 70 שקל) סליחה על ההטרדה ותודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מספק איוורור מספיק טוב וגדול מספיק למחשב חדש מצוייד באתלון אקס פי הרד דיסק מהיר וכרטיס מסך חדיש שיוצרים ביחד חום רב ? האם הוא גדול מספיק כדי להתקין בקלות לוח asus a7v133

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1008427831&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Or ei,

אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haifaboy,

שלום לכולם בחיפושי עכבר אלחוטי מתאים לנייד שלי הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את ה LOGITECH Anywhere Mouse MX .בשיטוטי באתרי המכירות שמתי לב שיש מספור שונה לדגמים . יש למשל : LOGITECH 910-002898 Anywhere Mouse MX שהוא הכי "חדש" שיש מבחינת המספר ויש גם : 910-000872 910-000873 ועוד מה ההבדל בניהם ?? האים הוא משמעותי ?? תודה מראש לעונים .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Cyb3r,

שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?

7. Started by yosisharaby,

שלום אני מעוניין בפד טוב לעכבר MX518 שמעתי על הQCK או איך שלא קוראים לזה בקיצור התקציב שלי עד 150 אני רוצה פד קשיח וגדול מחנות בראשון לציון.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KoM,

הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אבקש את המלצתכם ל 2 גייםפאד למשחקים ב PC,משהו שישמש גם במשחקים אחד על אחד (מכוניות כדורגל) וגם באחד נגד המחשב. התקציב עבור שניהם 300~. אודה מאוד לעיצתכם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ktanta harta,

מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, ברצוני לקנות שלט למחשב שיאפשר לי לשלוט על הווליום, WINAMP ושאר תוכנות. בעבר היה לי שלט במחשב פאקרד בל הישן שלי אבל אבד לי חלק והוא לא עובד. בכל אופן מי שיכול להמליץ לי על שלט למחשב לא יקר שיאפשר לי לשלוט ב WINAMP, כי אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט. מי שמכיר חנות שמוכרת שלט שכזה באיזור ראשון והמרכז שיגיב לי. בתודה, Obg1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה

20. שלום , היום קיבלתי עכבר INTELLIMOUSE EXPLORER 4.0 יש לציין שזה בחינם, אבא שלי הזמין מספקית כלשהיא שלוש מערכות הפעלה וקיבל אותו חינם... הוא יכול למכור אותו או להשאיר אותו לי... הדילמה היא: להשאר איתו וזה יהייה העכבר הקבוע... לחכות קצת עם העכבר המקולקל שלי(ERGO525 עם גלגלת שבורה) ואז לקנות G9 השאלה היא: האם הגרסא הזו מדוייקת כמו 1.1A? וטובה לגיימינג? לפי כמה בדיקות שעשיתי, המנוע מאוד מאוד מדוייק ורגיש,והרבה יותר דיוק מהקודם...והוא ממש נוח... מה אתם אומרים, להשאר איתו? ואל תציעו לי RAZER למיניהם כי אבא שלי מזמין לי את זה כדילר מספקים ואין לו כל ספק שמוכר RAZER...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ybe,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Basic,

אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by demultiplexer,

אל תמליצו לי על איי אם די אני יודע שהם טובים אבל ההתלבטות שלי היא בין שני אלו בלבד. הסבר קצר ותשובה יעזרו לי הרבה יותר מהמלצה על מעבד שאני לא יקנה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.