עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Loco,

היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.

3. והאם צפוייה הוזלה משמעותית במחירי הגי פורס 3 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by נומאד,

מבוסס n force או לוח עם צ'יפסט של VIA kt266a ? ראיתי שבמבחנים מסוימים הKT עוקף את NFORCE וההפך, ואל תתחילו לצעוק יש לו כרטיס מסך מובנה בעל ביצועים גבוהים יחסית לכרטיסים מובנים אחרי, מובנה זה דרעק, אין צורך לתרץ למה, ואני לא מאמין שמישהו פה יהיה מוכן לשחק DOOM3 עם כרטיס מובנה, לפי מה שהבנתי/קראתי ג'י פורס 3 בקושי יעמוד במשימה של להריץ אותו.(כולה 15 פריימים לשניה) בכל מקרה מובנה לא מומלץ(לגיימרים שביננו), אולי אפשר לבטל את המובנה כלומר לקבל לוח בלי כרטיס מסך? הלוואי, יחסוך קצת כסף. טוב אם אני כבר כאן אז למה לא איזה זיכרון DDR אתם ממליצים, אני רוצה לקנות אני רוצה משהו איכותי, במחיר סביר משהו עד 400 שקל האם לקנות לוח a7m266 זה מתכון בטוח לצער עמוק לאחר שיצאו לוחות KT266A ? בת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MishaK,

הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by menis,

אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sagi_,

מה עדיף? ATI raden 64mb ddr vivo agp או geforce3 נ.ב. אני קונה מחשב חדש , רק למשחקים!

11. המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הוא היה כונן, הוא היה בעל התקן ide, אבל הוא היה יותר מזה, הוא היה כונן CD-ROM בעל התקן ide... אנו מתפללים לנשמתך ולהמשך דרכך, TOSHIBA 36X טוב עכשיו אחרי שהוא נדפק הזמנתי כונן של Aopen.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by biodome,

היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yoav9,

די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by huber,

מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

21. Started by penny,

קראתי איפשהו ש3dfx לפני שהיא נמכרה התחילה לעבוד על הטכנולוגיה הזאת אבל לא היה לה מספיק כסף מישהו יודע מה זאת הטכנולוגיה הזאת? היא כל כך חדישה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dr-XP,

תצביעו עכשיו ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PeaS,

זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים