עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום,רציתי לקנות ספק חדש ואז עברתי לרעיון של מארז חדש גם למרות שיש לי מארז לא רע בכלל אבל לא יזיק לקנות חדש,אני יכול לקנות ב400 שקל מארז עם ספק נורמלי של HEC חשבתי לכיוון ה CI-6919 עכשיו הוא טוב הוא גדול ויש לו מארז איכותי של 400W ב KSP,אני קונה רק מ KSP כי זה הסניף היחיד שיש לי בעיר אבל מצד שני יש גם את הCI-6A19 300W שעולה פחות ממנו עכשיו הסיבה שאני קונה ספק עם מארז שאני רוצה לחבר את הכרטיס מסך החדש שלי אבל הוא נשרף כבר פעם אחת לפני שבועיים אז החזירו לי אותו חדש אני לא לוקח סיכונים עם ספקים ג'נריים רציתי לדעת מה אתם אומרים.. (אגב בהתחלה חשבתי על מארזים מעוצבים בכיוון הרדימקס אבל יש להם ספקים ג'נרים אז ירדתי מהרעיון)תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Alex Kovalev,

על נוחות העיצוב אני סוגר, ניסיתי אותו השאלה שלי למי שיצא לו להשתמש בעכבר לאורך תקופה: לאג? דיוק? טעינה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maxshuk,

שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kikkler,

אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Darkone,

אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iib,

כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח JeniaP
    Started by אורח JeniaP,

היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by snoop1212,

שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yaniv,

אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by berner,

חבריה שלום הייתי באיזה משרד וראיתי של כל הכבלים וחוטי החשמל היוצאים מהמחשב עד נקודת החיבור נמצאים במארז /שרוול פלסטי זה פיתרון נחמד ולדעתי גם פותר בעיות של הסתבכות הרגלים לפעמים עם הכבלים מי יודע איך קוראים לצארז/ שרוול הזה ואיפה ניתן לרכוש ל6א מצאתי בזאפ בציוד הקפי בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CapthinVordexGaming,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12693 אני מת על עכבר חדש האם שוווה לי לקנות?? ואיזה פאד הכי מתאים לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Regev,

מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה, אני רוצה לקנות עכבר גיימינג "חדש". הגבלתי את התקציב שלי ל150 ש"ח, וחשבתי על כמה אפשרויות. 1. Point of View A1600 Gamer Laser מחיר: 70 ש"ח לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 חשבתי עליו בעקבות דיון שראיתי במקרה בפורום הזה. הבחור שקנה אותו דיי התלהב ממנו אז חשבתי... 2. A4tech X-750F מחיר: 150 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=603&in=34 ראיתי שיש לו נתונים מרשימים וביקורות נחמדות, וגם הפיצ'ר של ה3 יריות, שאין לי מושג אם שימושי לBF2. 3. Logitech® MX518 מחיר: 145 ש"ח (כולל משלוח) לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 עכשיו, הבנתי שזה עכבר מעולה. אבל העכבר שנעה מציעים הוא מתצוגה עם שריטות/ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש עכבר זה בארץ. בחו"ל הוא מגיע ב-2 גירסאות. השאלה שלי האם הוא קיים בארץ...? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים