ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל
-
איך הסט? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לצורכי גיימינג וקצת כתיבה וצריך פד לעכבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר הזה: Microsoft® Wheel Mouse Optical שהוא אחלה עכבר. ואני קונה עכשיו מחשב חדש ואני אשחק בו במשחקים כמו Crysis Assassins creed, ומשחקים בסגנון, ולפי מה שראיתי אצל חבר שלי יש המון המון מקשים במשחקים האלה.. ועוד שתי כפתורים יכולים לעזור ויש עכברים שיש להם בנוסף לכפתור השמאלי, ימין, והכפתור של הגלגלת [כשלוחצים על הגלגלת], יש גם שתי כפתורים בצד [בצד ימין וצא שמאל]. איזה עכברים אתם ממליצים? אני לא רוצה עכבר בלי חוט [שכחתי איך אומרים את זה]. שיהיה עכבר רגיל, של מייקרוסופט אני מעדיף, וכמובן שיההי אופטי.. בלי הגולה הזאת מתחת חח [מוכרים כאלה בכלל?] צבע לא כל כך משנה לי.. אבל לבן [כמו שהראיתי בתמונה למעלה] אני אוהב.. אתם יכולים לבחור לי משהו פה: http://…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי מחשב. אני צריך מקלדת שנוח להקליד בה הרבה, כלומר , חשוב מאוד שיהיו מקשים רכים. אני שמתי עין על המקלדת הבאה: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2941&CatCode=397 האם מישהו התנסה בה, והאם יש מקלדת אחרת שמתאימה לי יותר? (יש לי העדפה למקלדות דקות). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה הוא צריך להעלות בערך??? כמו כן האם עדיף לקנות אותו או פלקסטור...??? ואם כן איזה... (מוגבל במחיר...)
-
לפני שנה-שנתיים רכשתי משולב וידאו+dvd של lg (דגם LG V782NWK). בתקופה של הכמה חודשים האחרונים לא השתמשתי בו כלל, ובחלק מן הזמן הוא גם היה מנותק מהחשמל. הבעיה שלו היא בניגון קלטות שהוא לא מראה את תכולת הוידאו של הקלטת, אלא רק משמיע את פס הקול שלה. ניסיתי להריץ עליו מגוון רחב של קלטות, ניסיתי להקליט ולהריץ, כלום לא עבד. כשלוחצים play הוא נותן הודעה על המכשיר עצמו "A-Er" (אם זה זה) ונשאר בפריז על הרגע אחרון בו הוא קלט תמונה מה AV in. (בטלווזיה, כשלוחצים play, מופיע המסך "שלג" - כמו שמחליפים לערוץ שלא מוגדר על תחנה). עוד לא ניסיתי קלטת לניקוי ראש כי בתפריט של הוידאו רשום שמצב הראש תקין. הdvd אגב עובד מצוין אין איתו בעיות. קובץ וידאו שצילמתי לכם מה שתיארתי: http://rapidshare.de…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-