ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=3901 http://www.tms.co.il/product/6652 https://www.tms.co.il/product/11200 אולי משהו אחר?.אלו טווח המחיר שמוכן להשקיע ..שימוש לילדים .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי את הלוח הנ"ל אני לא בטוח עד איזה מהירות אני יכול לשדרג איתו חשבתי על סלרון 1000 (לא ליבת טולאטין) אבל אני לא בטח אם הוא יכול לעבוד במכפל של 10... כל עצה בנושא תוערך מאוד תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איזה מארז הכי טוב ? ANTEC P180 coolermaster wavemaster lian-li pc V1000 THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK או מארש אחר במחיר 900-1100 שקל אז מה לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד זה גם בנוגע למיקרופון אחר שהיה עובד ופתאום לא עובד איפה בהגדרות נמצאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P3V133, מעבד INTEL PENTIUM 3 600MHZ ו128MB SDRAM אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב... לא משהו רציני.. עכשיו אני עשיתי ריסט למחשב ולחצתי על DEL כדי להיכנס ל - SETUP של הביוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור למהירות המעבד.. ועברתי על כל ממש! ראיתי איך חברים שלי עושים את זה אז זה לא שנאי לא מבין, עברתי על כל דבר שמה... אבל אין שום דבר שקשור למהירות המעבד... יש שם MAIN, POWER, FAN ועוד כל מיני דברים, ובדקתי בכולם אבל לא כתוב כלום על זה... אז איך עושים את זה? יכול להיות שיש לי גרסא ישנה של הBIOS?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך הסט? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לצורכי גיימינג וקצת כתיבה וצריך פד לעכבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לאחרונה razer kraken 7.1 , מבסוט מהם עד לשמיים לשימושים שלי. יום בהיר אחד אני מוציא את הכבל usb מהמחשב והופ החלק הפנימי של הUsb נשאר בפני והפלסטיק מסביבו אצלי ביד ..... יש עדיין אחריות למוצר מKSP , אני יודע שזה נשמע הזויי אבל לכם אין לי סיבה לשקר תמיד הUsb היה קצת חזק והיה קשה להוציא אותו אבל לא חשבתי שהגיע למצב כזה. מבחינה טכנית האחריות תקפה למצב כזה? , בכל מקרה אני ילך אליהם לברר פשוט אני רוצה להיות מוכן עם תשובה במידה וינסו לשכנע אותי לקנות אוזניות חדשות. וניתן לתקן את הפגם עצמו או שיחליפו לחדשות ? האוזניות עצמן במצב ממש מעולה ורואים שהן שמורות (מן הסתם הן גם חדשות ), אולי יחליפו את הכבל זה נראה לכם אפשרי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-