עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. במחיר יש יתרון קל לWD...

4. התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by manliber,

ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?

6. אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Harbi,

לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  9. שלום ... איך המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1407 הוא יחזיק לי את המערכת הזאת : amd athlon 64bit 3000 + s939 VENICE gigabyte k8nf-9 samsung 400 DDRAM 512mb x2 (יענו 1g) pci-ex 6600GT 128BIT 128mb viewsonic VA712 8ms "17 LG x16 DVD NEC 3540 X16 black DVD Sony 3.5 ואני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 אז האם המארז והספק שלו יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ואם לא אז תנו לי הצעות למארז+ספק עד 500 ש"ח שיחזיק לי את המחשב בצורה טובה ועמידה ! תדוה .

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  10. או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, אני מחפש את המקלדת הסקסית הזאת http://www.enermax.com.tw/english/product_peripherals_detail.asp?PrID=84 מאיפה משיגים ? תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  12. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by the_big,

רציתי הצעה למדפסת לייזר לא צבעונית/צבעונית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם =) יש לי את המדפסת הבאה : http://www.comtec.ca/images/printer/fax-Brother-MFC210C.jpg החלפתי לה דיו לאדום! והוא פשוט לא מדפיס לי באדום ובשאר הצבעים הוא כן מדפיס עשיתי CLEANING הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכנסתי לא עזר .. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

הוא טוב למשחקים? הוא נוח ובריא וכו'?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ori1,

אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר פשוטה וזולה לבית. רציתי ללמוד מנסיונכם איזו חברה מומלצת ואיזה דגם, אני מעוניין במדפסת שלא תדרוש תיקוני מעבדות וכו' כמו"כ דיו חסכוני יוסיף בהחלט. תודה מראש לכל המסייעים

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. אני מחפש מדפסת משולבת. חשוב שתהיה לייזר, וכוללת פקס פלוס סורק. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 2good4u,

שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום. אני מחפש בקר קונסולה (XBOX או PS) אלחוטי למחשב. המטרה שיהיו לפחות 2 שלטים כאלה. האם מישהו מכיר המלצה? אולי איביי? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום לכולם... מחפש מדפסת לייזר ש/ל עם אופצייה למשולבת . אני סטודנט כך שכמות הדפים בשבוע היא דיי גדולה. מה שחשוב לי: 1. חסכונית, כמות הטונר לדפים (הבנתי שישנם סדרי גודל שנעים בין 2000-5000 תלוי בתמחור המדפסת וטונר עצמו כמובן) 2. מדפיסה דו-צדדי (לא אופציונלי!!!) 3. עד כמה ישנה חשיבות לDPI כי עדיין מדובר בש/ל אז למה לא להסתפק ב-600DPI??? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. אחרי קרוב לחמש שנים הלוג'יטק mx518 שלי מת וצריך להחליף אותו, איזה עכבר כדאי לקנות עד 150 שקלים ? כדאי לקנות עוד mx518 ? הייתי מאוד מרוצה ממנו במהלך השנים.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by xlSnaK,

מה אתם אומרים עליו ? הוא טוב ? מה החסרונות או יתרונות שלו ... אני יכול לקנות אותו ב280 ש"ח תודה D:

• 88 תגובות
    • 15.6k צפיות
  24. אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. היי לכולם, בשבועות האחרונים עבדתי על סטיקי לפורום הכולל שאלות נפוצות וציוד הקפי מומלץ. אשמח לשמוע את דעתכם על הסטיקי, רעיונות לתוספות/שיפור יתקבלו בברכה. תודה מראש, גלי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.