ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז גדול FULL TOWER איפה אני יכול לקנות משהו טוב זול ועם הרבה מאוורים וגם ספק טוב??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה.אני רוצה ליקנות את mx518 מצאתי חנות ...אז אנני רוצה לישאול אם הם בסדר,לא רמאים וכו.... noacomp.co.il 310 שקל עולה אצלהם. וmx510 עולה 190 שקל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-