ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז פול טאוור פשוט גנריק עם ספק 300 וואט פשוט אני רוצה להחליף מארז חשבתי על האנמרקס 350 וואט יש לי כמה שאלות המחיר שלו מצדיק את זה לעומת האנטק אנמרקס ידועים בספקי כח מעולים הבעייה היא כזו יש לי 6 מפרצים במארז שלי שמכילים צורב וסידי פלקסטור סקזי די וי די אסוס סידירום אסוס אי פאנל ומגירת קירור והמארז של אנרמקס מכיל רק 4 מפרצים השאלה היא אם להחליף ספק או מארז שלם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סט 2.1 עד ה 300 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אני קורא על ה-IPC rating של AMD ואני רואה שמעבדי AXP =9IPC ן-p4=6IPC אז הנה כמה חישובים: הנה המעבד שהולך להיות ספינת הדגל של AMD: ה-2800+ שירוץ במהירות של 2.2Ghz 2200*9=19800 נחלק את זה ב-6 ונרא מה הפנטיום 4 המקביל לו : 19800/6=3300, שתבינו באיזה מהירות הפנטיום 4 צריך כדי להתחרות ב-2800+, AMD עוד מורידם מהקצב..... זה בעצם שווה ל-3300+ אבל שיהיה....(או שאני טועה פה...) נ.ב זהו אין סיכוי שהמעבד הבא שלי יהיה p4... בקשר לסלרון אני לא ידוע אני חושב עכשיו על ה-Duron החדש אם הוא יהיה טוב ל-O/C או על איזה 2000+..... אני יודע שזה לא חדש לחלק מכם.... ואני גם מבין עכשיו למה כולם הולכים אחרי AMD... ;D אני חוזר בי על כל דבר טוב שאמרתי על ה-p4 חוץ מיכולות ההמהרה שלו(Northwood)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
wdc-wd400bb-00cfco :bash: מצאתי את המספר הסידורי הזה במנהל ההתקנים מישהו מכיר אותו??? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל פה את כל הפרטים האפשריים על הG5 ואיך הוא עובד במשחקים והפונקציות השונות שלו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות איזה ארבעה ג'ויסטיקים למחשב ולחבר אותם עם מפצל\מאריך מה אתם אומרים? המפצל הזה בכלל שווה משהו? יש לו חיסרונות? יש איזה שהם ג'ויסטיקים זולים שאתה ממליצים עליהם? או מפצל? ויש איזה שהם קריטריונים שאני צריך לבדוק בחיפוש אחר מפצל\ג'ויסטיק? מה אתם אומרים על זה? מפצלים: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usb2&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=uh88&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0 ראיתי אפילו את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8513996 *את כל אלה מצאתי בזאפ כמובן תחת הכותרת כרטיסי USB ג'ויסטיק: וחשבתי אולי אפילו לקנות 4 כאלה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&am…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז בין 200-300 שקל אני לא יודע איזה לקחת לא יודע מה טוב מה לא ..אפילו רק תנו לי תדרך איך לבחור מארז טוב ומומללץ בלי שום קשר לחברות .. מאיזה חומר המארז עשוי כמה מאוורים צריך שיהיה בו כמו מקומות חיבור להרדיסק צורב גודל של המארז וכו.... ספק לקחתי או הק או טרמילטאק 400W + ואני לא ידוע אם ההודעה קשורה לפה בגלל שלא מצאתי פורום שקשור במארז כי זה לא מודינג
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=61
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עם יציאת כמות המשחקים המרשימה בזמן האחרון (Renegade, Heroes4, TH3 PC..) אני רואה שדיי נגמר לי המקום בהרדיסק. נראה לי שהגיע הזמן לחדש. כרגע יש לי מקסטור 20גיגה 7200RPM. איזה כונן 7200RPM 40 גיגה הייתם ממליצים לי? האם אני יכול פשוט להעתיק את כל מה שיש לי כרגע על הדיסק לדיסק החדש ואז אני לא אצטרך להתקין מחדש ווינדוס? כמה להערתכם שווה ההרדיסק הנוכחי שלי היום? תודה עריכה: הירוס 4 לא 3
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה שהבוקר, אוטוטו , נזמין מחשב חדשששש... אני עדיין מתלבט בין: Enermax FS-710 לבין Chieftec - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER אני לא נוהג להתרוצץ עם המחשב, כך שהמשקל לא קריטי בשבילי. לא ראיתי את המארזים עצמם, ראיתי רק תמונות ברשת. אם מישהו מכיר "אישית" אחד מהם או את שניהם, אשמח לדעת! אגב, האם הדלת שבמארזים לא מעצבנת קצת? כלומר האם לא עדיף מארז שלא דורש ממך לפתוח ולסגור כל פעם? תודה רבה! לילה טוב!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-