ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הכינוס השנתי של פורם המיקרופרוססורים נגמר וניתן למצוא עליו הרבה חומר ברשת במרכז העניינים הנציגות של אינטל ו AMD... העניינים המרכזים של הפורם השנה היו צריכת החשמל של מערכות מחשב, מיקרופרוססורים בעידן ה 10GHZ ותיקול בעיות צווארי בקבוק של שאר גורמי ה I/O ככל שהמעבד נעשה מהיר יותר, והגבול שבין הגיגה הרצים לביצועים... ואפילו אינטל אמרו - "מגה הרצים זה לא הכל" אולי לא ציטוט מדויק... [bigsmile] אני לא ארחיב יותר מידי רק יתן את מפת הדרכים של AMD ויכתוב את הנקודה שלי בפיסקה האחרונה. [bigsmile][bigsmile] כמו שניתן לראות ל K7 יש עוד שתי ליבות שלמות ללכת אחרי הפלומינו הנוכחי וכל זה במהלך של שנה כשהליבה הבאה (THOROUGHBERD) שהיא גרסת ה 0.13 של הפלומינו מתוכננת כבר במחצית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, התחדשתי באחד כזה אתמול ובמיקלדת חדשה של MICROSOFT, סך הכל אני מאוד מאוד מרוצה מהשילוב, אפילו מעבר למה שציפתי, על כל פנים, למי שיש את העכבר יודע שהוא מגיע עם סט מישקולות ,אני הלכתי על הכבדות יותר (4.5G) ,מילאתי את כל החורים ,מה אתם שמתם? לי זה נראה נח ככה, אבל אולי יש המלצה לקומבינציה יותר טובה? אם כן אני אשמח לשמוע הסברים. תודה מראש. עריכה: אגב, השימושים הם גיימינג נטו, לא עריכת תמונות וכו'....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש אולי דרייברים טובים ומעלה להציע לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6150804&pid=920858&rgroup=e32006_videos
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם סורק. תקציב של עד 350 שקל. לא רוצה HP עקב נסיון רע שיש לי עם המדפסות הזולות שלהם. ראיתי באייבורי במבצע CANON MX395 במחיר של 325. האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הדיסק 80GB של מקסטור, מחירו גדול ב300 ש"ח ממחיר הדיסק 80GB של seagate (שניהם 7200) ? מקסטור באמת כאלה טובים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-