עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות DVD חדש אבל אני לא יודע איזה יש לי מספיק כוח בשביל לפרוס את הסרט.. מה שחשוב לי שהכונן יהיה מהיר ושיהיה multizone בלי הרבה בעיות תודה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by drorel,

שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iib,

simple math - since Xp can get 18 multiplier and model number goes up a 1000 evrey 0.5 increse in clock multiplier... which means it will get to model 3100 and were not even talking about AMD pumping the FSB to 150 or 166 and the next Ali chip set for socet A will be able to run with an Xp cpu that has 166MHZ (DDR) FSB and 166MHZ (DDR) DDR-Sdram my quistion is can Xp ran at 18 multiplier and higher FSB? like - 17 * 166 or 18 *166 ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by le cat,

מישהו מכיר את חברת למיר? האם שמעתם עליהם טובות? אם קניתם אצלם, אודה מאוד לקרוא את התרשמותכם! http://www.lamir.co.il תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofir123,

היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gal.w,

לפני כמה חודשים מישהו כתב פוסט על מעמד דיסקים שמתחבר למחשב ומנהל את אוסף הדיסקים. ניסיתי לחפש הודעות מהשנה האחרונה עם המילים rack, cd, מעמד דיסקים וכו... ולא מצאתי מישהו זוכר על מה אני מדבר ואיפה אפשר למצוא את זה? תודה גל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…

13. היי חבר'ה, האוזניות האחרונות שלי הלכו (silver line ב- 70 שקלים) ואני מחפש משהו נורמלי הפעם. חשוב שיהיו on ear ולא יאטמו רעשים מבחוץ עם מיקרופון איכותי לשימוש עיקרי במשחקים. תקציב עד 350. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by מחפשת מדפסת,

שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.

16. שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iyehuda,

יש המלצות ? מעדיף מסכום קטן ממאה ש"ח אם קיים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, רכשתי אתמול את ה-G700, עכבר גיימינג של לוג'יטק לאחר שהמוכר שיכנע אותי שזה אותו דבר בדיוק כמו הדגם Performance Mouse MX שאותו רציתי ולא היה במלאי, עכשיו יש שווה לי להחליף? אלה המפרטים של השנים: G700 http://ksp.co.il/?uin=12512 Performance Mouse MX: http://ksp.co.il/?uin=11881 מה אני מחפש מעכבר: *זמן סוללה חזק, גם אם ניתן להטעין את הסוללה * ארגונומיה מקסימאלית לשעות עבודה רבות * רמת דיוק טובה מאוד * כפתורים כאופציה לתכנות אישי (לתוכנות גרפיות כגון אוטוקאד) *אלחוטי השימוש המרכזי שלי הוא בעבודות גרפיות ומשחקים כאופציה משנית חשוב לי לשמוע חוות דעת אם שווה לי להחליף ל MX או שזה אותו עכבר עם עיצוב אחר?! בדגש על חיי סוללה. יש לציין כי הG700 זול בכ-70 ש"ח…

19. Started by FarCry3000,

אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by galza,

היי, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות. השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד.. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Emanuel.T.B,

אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה

22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש gps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלה האם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר? האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ? אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בו מה האופציות כאילו..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by xladead,

as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by iib,

המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.