עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xladead,

as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asili,

הי אני מתלבט בין שני המארזים האלה יש ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים חדישים השאלה היא איזה מארז עדיף? והאם עדיף בשביל הרצת משחקים חדשים ספק כוח של 350 וואט? ההבדל במחיר הוא 14 דולר אז בבקשה תתנו לי תשובה בהתאם לצרכי וההבדל במחיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Xenasis,

במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by debil,

אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pergola,

בעיקרון ממה שהבנתי הוא חוטי אבל כשאני עושה חיפוש בזאפ הוא מכניס אותו לתוך הרשימה של האלחוטיים.. אז מה הוא בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 6kwar,

אני רואה בכל לוח אם FSB ואם הבנתי נכון FSB= מהירות הBUS של הלוח אני מקווה שאני צודק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mc_elad,

--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon16,

ברצוני לקנות מערכת מחשב חדשה ולא מזמן קניתי ספק חדש ואני לא מעוניין לקנות עוד אחד אם לא חייב ברשותי ספק פשוט של hec 400W הוא יחזיק את המערכת הנ"ל? ?P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? 512 x2 צורב דיוידי הרדדיסק 160 גיגה כרטיס מסך 6800 רגיל ושאלה נוספת אם תוכלו להמליץ לי על מארז איכותי (ללא ספק) שבא עם מאווררים בחבילה. בתקציב של 300 ש"ח, ניתן לחרוג במעט

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה

14. רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זאת אומרת שניהם יהיו מחוברים, אבל אני לא מעוניין כל פעם להחליף עכבר, אלא שאני אוכל לבחור באיזה להשתמש ושניהם יכולים לשלוט בו זמנית בעכבר. אם למישהו יש ברשותו שני עכברים ומוכן לנסות בשבילי , אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חבר'ה, האוזניות האחרונות שלי הלכו (silver line ב- 70 שקלים) ואני מחפש משהו נורמלי הפעם. חשוב שיהיו on ear ולא יאטמו רעשים מבחוץ עם מיקרופון איכותי לשימוש עיקרי במשחקים. תקציב עד 350. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ot,

מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה

20. Started by GlolG,

שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MORIDIN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003185982&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by si,

ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ben-Dor,

מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ZeroLeveL,

will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים