ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את אחת המדפסות להלן: 1. brother dcp330c - 2. brother dcp540cn שתיהן עולות אותו הדבר (500 ש"ח) או שונות (אני לא כך בטוח) לינקים לראשונה: http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=DCP330c&tab=spec http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6012&perur=2&t=6&c=208 לינקים לשנייה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000fPFYW4tpzgK5grDgFScG4d9:12bbi68k5?sgID=7&N=2+534+30224&pr=QJ5&id=3917432 לינק באתר העולמי לא מצאתי. בבקשה עזרו לי להחליט !!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mx1000 שלי. הכל עובד בסדר אבל ה left click לא מגיב. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים שווק העכבר של ה EX110 של לוג'יטק שנקנה בסט אלחוטי, הייתי מאוד מרוצה מהסט ועכשיו כאשר העכבר שוות חיים קניתי סט חדש די דומה, S510 והעכבר והמקלדת מאוד נוחים ואני מרוצה פשוט יש בעיה שעם המקלדת של ה S510 המחשב נכנס למצב שינה כל כמה דקות וזה משגע, אני כרגע עם המקלדת של ה EX110 והעכבר של ה S510 וזה לא קורה כלומר זה בעיה במקלדת, הדבר הזה זה משהו נפוץ, למשל כאן הם גם הרגישו את זה: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805525 השאלה שלי היא איפה ההגדרה שמבטלת את זה?...איך אני מסדר את זה?....
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים זקוק לעזרה בדיוק כמו שבכותרת מקלדת אלחוטית עד 200 ש"ח רמקולים למשחקים וסרטים עד 300 ש"ח (אם יש בטיפה יותר כסף אז אפשר לתת גם) מדפסת הכי קטנה שיש אבל שתדפיס בצורה טובה ואיכותית (תקציב לא ידוע תתנו הצעות מחיר ולפי זה אקבע.) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איך העכבר הזה בכלל (לעומת אחיו הגדול MX למשל) ובתור עכבר נייד ? למישהו יש אותו התרשמות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך דע טובה יש שני עכברים שאני רוצה לדעת אם הם טובים לגיימינג 1 הוא של מיקרוסופט Habu Laser Gaming MouseוMicrosoft המחיר שלו 283 ש"ח והשני אני לא זוכר איך כורים לחברה אז אינה הדגםWolfking Trooper Gaming Mouse - Red המחיר שלו הוא 300 ש"ח ויש אותו רק בבאג
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
הזמנתי את המקלדת באינטרנט. המקלדת הגיעה אחרי יומיים, ולמחרת נסעתי ל-PCgraph באיזור התעשייה חולון וחרטתי עליה אותיות בעברית (150 ש"ח). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה, יש על המקשים מספיק מקום לחריטת עברית, וזה נראה מצויין. האותיות בעברית לא מוארות כמו האותיות באנגלית, אלא חרוטות בצבע כתום שמתאים בצורה מושלמת לצבע הכתום של ה-backlight של האותיות באנגלית. לגבי מגע, לא מרגישים את החריטה באצבע, אלא רק עם הציפורן. לסיכום, לכל מי שתהה אם אפשר לחרוט על המקלדת הזאת עברית, התשובה היא כן, וזה גם נראה מצויין. :jump1: [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-