ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין תקרה לתקציב. איזה GAMEPAD הייתם קונים היום לPC ולמה ? מה היתרונות וחסרונות בין הדגמים ? ומה אתם חושבים על http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en למישהו יש אחד כזה ?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי חברים אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג באזור ה400 שקל כרגע לאחר הסקר שוק שעשיתי אני מתלבט בין 2 דגמים SteelSeries Arctis 5 7.1 Razer BlackShark V2 אני מודע לזה שיש עוד הרבה אוזניות טובות כמו HYPERX ו LOGITECH אבל אשמח לקבל חווד על 2 הדגמים האלה אם מישהו מבין בזה יותר כי ביוטיוב אין מספיק מידע עליהן תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצות לאוזניות גיימינג תקציב 250 שח'
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי בנתיים לקנות ב-1200 את הרמקולים z906 5.1 logitech בhttp://www.getit.co.il/Prod/77489/ אולי זה יעלה יותר קראתי עליהם דברים טובים אתם ממליצים? יש עוד הצעות?. ויש את הAudio Technica ATH-M50X ב670 מפה http://www.olsale.co.il/itemdetails.aspx?auction_id=22991267&af=2055 המלצות כלשהן חוות דעת על המוצרים יעזרו נ.ב. תקציב = אני מיליונר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לגיים פאד איכותי, אין לי תקציב מסויים. רצוי שיהיה אלחוטי, ואם אין אלחוטיים טובים אז גם חוטי זה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי חברים אני לא בטוח אם הנושא הזה צריך להיות פה אם לא אשמח לדעת איפה הכי כדאי לפרסם את השאלה אני מעוניין לקנות הגה למחשב מתלבט בין 2 דגמים Logitech G923 Trueforce או Thrustmaster TMX PRO Force Feedback אשמח לעזרה אני חושב שהכי חשוב לי זה איך הפידבק של ההגה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת עם סורק ובלוטוס. קיבלתי המלצה למדפסת המצורפת... תודה מיכל
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי 1200 דולר לקניית מחשב נייד . הוא כנראה קונה אותו בארה"ב . אין לי מושג על מה להמליץ כי אני ממש לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים . אז אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרטים בסכום הנקוב מעלה . ???
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות החלטתי שאני אקנה את הג'יפורס 3 T200 הזול ובכרטיס קול אני אשקיע בפעם אחרת, ובסכום שנותר אקנה מסך 19 טוב יותר מה כדאי לי ? התקציב הוא בערך 2300 (בערך, אבל אל תגידו "תוסיף [glow=red, 2, 300]רק[/glow] 200 שקל ותקנה .....) חשבתי על סמסונג 959 אבל אין לי מושג מה הנתונים שלו כי הוא לא מופיע באתר הרשמי הצעות ?
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-