עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lumi,

יש לי התלבטות בין 2 מצלמות דיגיטליות, פוג'י 3800/304 או אולימפוס C4000 את האולימפוס אני יכולה לקנות ב2500 שקל, והפוג'י לא מצאתי עדיין דיל מיוחד מידי.. יש איזשהי דעה מקצועית?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by SteelCat,

מחפש מקלדת מוארת עד 300ש"ח. עדיפות לסוג תאורה כמו בתמונה, בגבולות של הכפתורים ולא בכל הכפתור.

• 19 תגובות
    • 9.8k צפיות
  3. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. כי ראיתי שבכל הספקים כתוב לפנטיום 4 ואני מחפש ספק זול וטוב לחבר שלי שנשרף לו הספק ויש לו P2, מישהו יכול להמליץ, בנוסף לתשובה לשאלה ששאלתי?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by the kon,

שלום קניתי אתמול עכבר מיקרוסופט רגיל אחרי שהקודם(גם כן מיקרוסופט כזה..) התקלקל, אבל משום מה הסמן מידי פעם קובץ למקום אחר בלי שעשיתי שזזתי לשם.. המשטח הוא אותו משטח שהעכבר הקודם שעבד היטב שם לכן אני לא חושב שזה המשטח האם זאת תקלה שניתן לסדר או שפשוט ללכת ולהחליף? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 23avri,

במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Dragongk,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6367 אני לא מדבר על הספק שמגיע איתו.. הוא ג'נרי ואני מחליף אותו לOCZ ModStream 450W אני צריך חוות דעת על המארז עצמו זרימת אוויר, החומר שממנו עשוי המארז... לא יודע, אתם יודעים תכתבו פה כל מה שאתם יודעים על המארז ואם יש לכם הצעות אחרות למארזים בטווח מחירים הזה (פחות 70 ש"ח החזר על הספק) אז תציעו חוץ מסמוראי כי בפנדס איפה שאני קונה... אין במלאי ויקח זמן להביא אני רוצה מארז יפה לא סתם כזה כמו ה compucase... סתם רגיל :-\ תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ybit,

1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. אהלן מחפש עכבר נוח לעבודה די ממושכת מול המחשב באולפן ביתי חשוב שיהיה אלחוטי שמעתי איפשהו אנשים מדברים על ANKOR אבל אני לא יודע אם זה שווה משהו יש דבר כזה עכבר ארגונומי מומלץ ב100 ש"ח או שבשביל משהו ששווה משהו אצטרך להכפיל את התקציב? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  17. Started by whitiger19,

קניתי לפני שנתיים בערך את המדפסת הנ"ל.. האם אני יכול להפוך אותה גם לפקס עם תוכנה מיוחדת? :s05:

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by liran11,

שלום לכולם ! אני חדש פה... אני חייב שתעזרו לי.. אני קונה מצלמה דיגיטלית חדשה! אבל היא ממשק יו אס בי 2 ! יש בעיה .. אין לי מושג מה זה אומר... אז אני אמשח אם תעזרו לי... יש לי מחשב סלרון 850.. זה פנטיום 3... עם 128 זיכרון.. אני ישדרג אותו בעתיד... עכשיו .. מה זה יו אס בי 2?.. יש דבר כזה יו אס בי 1?... אם המצלמה על ממשק יו אס בי 2 זה לא יעבוד אצלי.?... ואם זה לא יעבוד.. כמה עולה יו אס בי 2?.. אני ישמחחח מאד אם תעזרו לי... כי המבצע של המצלמה הזאת נגמר בעוד יומים.. תודה רבה לכם.. :

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by deangefen,

מישהו יודע לאיזה לחצנים המדריך מתכוון? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by someone2007,

שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.