עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. Started by freerider,

שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. קיבלתי אתמול את ההגה MOMO Racing Force,למרות נסיונות רבים ונשנים, אני לא מצליח להגדיר את דוושות הגז והבלם בתוך המשחק Live For Speed אני מתקשה להבין מדוע משום שבמשחק אחר (GRID) הדוושות פועלות נהדר. אם מישהו יודע כיצד להגדיר אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  14. השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  15. שלום לכולם, בימים אלה אני מחפש עכבר BT ללא משדר, שיעבוד עם ה-T61 שלי. תפס את תשומת ליבי עכבר לייזר של ספידלינק, שנטען מהמחשב באמצעות כבל USB. מחירו הרבה יותר אטרקטיבי מזה של הלוג'יטק המתחרה, והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. לא הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו באינטרנט, לכן אני מפנה את השאלה אליכם, בתקווה שלמישהו כאן כבר היה ניסיון איתו. אני תוהה אם ניתן להחליף את הסוללה הפנימית, או שמא בעוד שנה-שנתיים אני עלול למצוא את עצמי עם עכבר חוטי בלבד. כמו כן, אשמח אם תוכלו לספר מה ידוע לכם על החברה, ועד כמה ניתן לסמוך עליהם. קישור למוצר: http://www.speedlink.de/?p=2&cat=212&pid=16830&paus=1 בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by AmL1,

יש לי מקלט kingsun ks959 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 חיברתי אותו למחשב והוא מצליח לקבל קבצים אבל כשאני מנסה לגרום לו ללמוד פקודה של שלט דרך תוכנה הוא לא מקבל את זה למה? תודה

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לרכוש מקלדת אלחוטית חדשה בתקציב של עד 500 ש"ח. הבנתי שיש איזושהי בעיה קטנה של DELAY במקלדות אלחוטיות בכל הנוגע למשחקים וכו'.. זה נכון? תודה,

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by com,

אהלן. אני מעונין לקנות מדפסת משולבת, כזאת שתשלב את גם פקס, מדפסת, מכונת צילום, וסורק. אני מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה ההבדלים בנהם? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? השימוש במכשיר יהיה רחוק מאוד מאינטנסיבי.. אגב, יש מכשיר של חברה אחרת חוץ מHP שיכול להתאים, שהוא על אותו פלטפורמה? תודה!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by devilh,

יש לי מפצל USB 1.1 - ורציתי לדעת מה ההבדל בתחלס(חוץ כמובן מהמהירות) בין 1.1 ל-2,והאם יש אפשרות פיזית להפוך אותו למפצל 2 (נכון-אפשר לרכוש חדש,אבל כל העיניין שלי פה זה בעשייה הפיזית)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חנות ספציפית שמוכרת את המוצרים שלהם? עד כה היה לי במשך 7 שנים את הA4TECH RFKB32+ RFSOP48 (מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי) והוא החזיק כמו כריש עכשיו אני מעוניין להחליף את הסט הזה בסט שקט יותר ואלחוטי קראתי במגזינים על הcybersnipa אך היכן ניתן למצוא ריכוז של המוצרים שלהם? כנ"ל של A4TECH? עד 300ש"ח אני מוכן להשקיע

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ben060,

מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום הלכה המדפסת הישנה שלי HP 930c ואני צריך דיי דחוף מדפסת חדשה חשבתי על זו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1926 איך היא? איך הדיו שלה מבחינת מחירים ? אגב במדפסת הקודמת שלי היה קטע כזה שלא ניתן היה להדפיס דף עם דיו שחור בלבד אם לא הייתה מחסנית בצבעוני(ועד כמה שזכור לי זה לא היה תקלה אלא זה היה פשוט המדפסת ככה..) חשוב לי שזה לא יהיה פה..כי גם ככה רוב ההדפסות שלי זה בשחור-לבן אז אני בספק אם אני יקנה בכלל צבעוני תודה מראש, לירן

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by MetalB,

יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  25. אני רוצה לחבר שני מחשבים למסך אחד

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים