עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

2. שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ranran,

שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by 5TFUX,
    • 0 תגובות
    • 426 צפיות
  6. לשימוש ביתי, שיהיה איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  8. Started by chermesh,

שלום, רכשתי מדפסת חדשה, Brother MFC-J430W, וכשנסיתי לשלוח פקס מאחת האפליקציות, הסתבר לי שה"מדפסת" FAX, אינה פעילה. מסתבר שעלי להוסיף הגדרת מדפסת PC-FAX, אך לא מצאתי איך. אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by the_saint,

רק רציתי להראות לכם שרוב השיאים של מהירות באינטרנט דיי מפוקפקים וזה ממש לא בעיה לעשות אותם... חמש דקות עבודה.... בלי מערכות קירור משוכללת ובלי כלום רק צייר של וינדוס וקצת זמן פנוי.. אז תחשבו טוב...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by supercars,

קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  13. מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by orior,

אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אלחוטי, רצוי ללא דונגל, קטן-נייד. *קליק שקט * שיעבוד על כל משטח עבודה, לא חייב זכוכית. יש את Logitech M590 אבל הוא חורג מהתקציב שלי 200 שקל עד הבית* הוא אמור לעבוד על כל משטח עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by metis,

שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. יש לי לוח אם Gigabyte socket A mother Board GA-7ZXE ושקיבלתי אותו הוא בא לי עם תקליתור ועכשיו פירמטתי והלך לי התקליתור לאיבוד ואני צריך אותו מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו אולי? או איזה תוכנה שלא מכבידה על המחשב וגם בודקת טמפרטורה. וגם עידכונים לביוס איפה אני מוצא לו? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  19. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

20. Started by The UnKnown,

My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  21. אני שוקל לקנות את ה GIGABYTE ה- Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case ולעומת זאת אני שוקל כבר להשקיע ב antec p-180 הכסף משחק תפקיד חשוב . האם כדאי לקחת אחד מאלה או יש המלצה למארז אחר תודה .

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by doker,

התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  23. איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. CPU: Intel Pentium 4 1.8A Ghz (512KB Cache) MotherBoard: AOpen AX4B Pro-533 Graphic Card: MSI GeForce 4 Ti4200 128MB (x2) Memory: Samsung 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk: Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 DVD-ROM: Toshiba 512KB Cache (16x48) CD Recorder: LiteOn (40x12x48) Mouse: Microsoft Intelli-Mouse Optical

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.