עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by moranhoresh,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bigblue,

אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by sagim194,

אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by Discreet,

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SIL-USB-PS2-DS-2PK&cat=GAM שלום קניתי את השלטים האלו הכל טוב ויפה והם עובדים ומגיבים טוב אבל יש בעיה הרטט לא עובד במשחקים אלא רק אם אני נכנס ללוח בקרה Game controllers בוחר במאפיינים של אחד השלטים ועושה Vibrition Test אז הרטט עובד...התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם השלטים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liatdo1,

ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Froze,

שלום ברשותי המדפסת HP photosmart C6183 All-in-one ויש לי בעיה מעצבנת במיוחד. המדפסת מתהדרת בכך שיש לה שישה ראשי דיו הניתנים החלפה בניפרד. המדפסת מצוינת בכל האפשרויות שהיא מציגה, חיבור מצלמה, פקס, צילום, מהירות הדפסה, בכל אלה היא מצוינת ויותר, אך יש לי בעיה אחת: כאשר אחת ממחסניות הדיו הצבעוניות מתחילה להתרוקן המדפסת מתריעה על כך. הבעיה מתחילה כאשר אתה רוצה להדפיס, לדוגמא המחסנית הכחולה כמעט וריקה אך כל מה שאתה רוצה הוא להדפיס טקסט שחור על גבי לבן עם כותרת אדומה. לא! המדפסת אינה מאפשרת לך לבצע את ההדפסה מכיון שאחת ממחסניות הדיו ריקה. טוב, אתה מוותר ואומר לעצמך "נו טוב, נדפיס בשחור לבן". לא! המדפסת לא מאפשרת ם את זה, כאשר אתה לוחץ בחלון שנפתח לך במחשב (מכיוון שהמחסנית ריקה) …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  12. שלום .. יש לי מחשב נייד של HP ונשבר לי המגש של הצורב עכשיו שלחתי אותו לתיקון ואמרו לי הצעת מחיר של 1200 שקל על תיקון של הצורב נכנסתי לגוגל לחפש כמה כבר עולה צורב למחשב נייד בודד וניתקלתי ב 2 שנמצאתי בטווח המחירים שלי : http://www.skypc.co.il/pl_product~PDVR-KO8~16~0.htm זה הראשון http://www.laptopcenter.co.il/product.asp?id=173 זה השני אתם גם מוזמנים להוסיף הצעות משלכם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות(או לעצב בהזמנה אישית) שלט אלחוטי למחשב שיאפשר שליטה גם בהדלקת המחשב וכיבוי (או אפשר לשלוט במצב מנוחה),ושיהיו לו אפשרויות נוספות כמו ניווט, בחירה וכו' חוץ מזה אני מחפש גיימפאד חזק שיוכל לשמש כתחליף גם לעכבר (במשחקי אסטרטגיה זה קל אבל לא יודע בקשר למשחקי 3D כמו אנריל) שיאפשר מרחק של 3 מטרים תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  14. היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  18. קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

האם הוא נוח?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לא יודע אם זה קשרו לפה אבל אני רוצה לשים בחדר שלי מצלמת אבטחה לא רוצה להשקיע הרבה כסף אפשר אני יכול לחבר אותה למחשב או לדיסק קשיח אני מוכן להשקיע בזה 100 שקל {לא כולל מצלמה ודיסק קשיח כי יש לי את זה} אם יש איזו תוכנה או איזו מצלמה שעושה את זה... אודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים