ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
חברים אני מחפש מדפסת שתתן לי תמונה מושלמת באיכות 4K אם יש תנו כמה הצעות מעניינות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ידוע לי שהעכבר עם חוט יותר טוב כי המידע מגיע יותר מהר אז רציתי לדעת אם זה כך עם מקלדות.. יש לי מקלדת אלחוטית LX100 ואם חוט יותר טוב אז אני אקנה את זו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11442
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי Xtreamer Pro, שעבר הסבה להיות שרת קבצים. בתוכו שני דיסקים SATA של 2TB כל אחד. המכשיר סובל ממחלה שחברת xtreamer אף פעם לא תיקנה (ומהסיבה הזאת אני לא נוגע יותר, אפילו עם מקל, במוצרים שלהם), והיא - כשכותבים לדיסק דרך הרשת, מערכת הקבצים נדפקת (אני נאלץ לבצע scandisk פעם בכמה ימים). ברשותי שני מכשירי Raspberry Pi: האחד: RPi 2 Model B 1024MB, שמותקן עליו openelec ומשמש בתור מדיה סנטר xbmc/kodi. השני: RPi Model B+ 512MB, מריץ Raspbian, שאני רוצה להסב לשרת NAS לעניים. היום חיברתי אליו בהצלחה דיסק חיצוני ישן של חצי טרה בייט, שמגיע עם כבל חשמל משלו (mount + samba, עובד בון בון) הצעד הבא הוא שאני מעוניין לבטל את האקסטרימר ולחבר את שני הדיסקים ל-RPi גם כן דרך USB. ועכשיו …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. משהו נדפק ברייד שלי, כמובן שאני משאיר את אח שלי עם המחשב הוא רק מזיז משהו ופתאום המחשב לא עולה לו.. ארררר.. big mistake. מסתבר שהוא הזיז את הכונן דיסקטים (המחשב מפורק לחלקים על השולחן) בזמן שהמחשב דלוק, בטח אחד מהחוטי חשמל, של הספק שמחוברים להארד דיסקים, זז בתהליך או משהו, אוף איזה מטומטם!!! בקיצר, הרייד לא מזהה את אחד מהארד דיסקים (כנראה), בבוט הוא אומר שחסר אחד, עכשיו המערכת הפעלה שלי על הסקזי אז הווינדוס עדיין עולה, אבל כמעט כל המידע שהיה לי, שזה הרבה מפי3ים ותמונות וכאלה, נמצא על הרייד. מה אני עושה? יוצר רייד חדש (שכמובן ימחוק את כל המידע שכבר קיים עליהם), או שיש הצעות אחרות? בדקתי את כל החיבורים, גם ניתקתי הכל וחיברתי שוב פעם, וניסיתי להחליך את הכב…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי עכבר V3 של מיקרוסופט כבר משהו כמו 5 שנים אבל לצערי הוא בתהליכי גסיסה. מיקרוסופ התחילו לאחרונה לייצר אותו שוב פשוט בגלל שהוא היה כזה טוב אבל אין אותו בארץ, לפחות בינתיים. אז השאלה היא כזאת: על איזה עכבר אתם ממליצים? עד 350 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי G815 יקר ובאריזה הענקית שלו יש את לוח המקשים ועוד כלום... לא דיסק און קי, לא CD פשוט כלום. הסיבות שקניתי דווקא את הדגם (היקר מאוד) הזה היו המקשים המוארים ומקשי המאקרו ושניהם עושים לי בעיות. באופן טבעי, דבר ראשון שעושים הוא לגשת לאתר של לוג'יטק ושם יש גם כן כלום, אתר מזורגג שמעוצב כמו חנות בגדיים עם שום דבר מועיל. ניסיתי לחפש את ה Logitech Gaming Software והיא לא קיימת, ניסיתי לחפש את ה G-HUB ובדף נחיתה שלו מופיע There are no Downloads for this Version. פשוט לא להאמין... -איזו תוכנה יכולה לשלוט בתאורה? -יש דרך כלשהי לקבוע את התאורה ידנית באופן קבוע כברירת מחדל? כרגע אני משתמש בכפתור האור+0 כדי לקבל תאורה קבועה (לא מהבהבת/זורמת/פועמת/מבלבלת) בצבע כחול…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 4 followers
-
-
-
חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות עכבר חדש. בשנים האחרונות השתמשתי ב-SS XAI שעשה עבודה טובה למדי אבל אני רוצה לחדש אותו כבר.. אני לא סגור על האחיזה שלי - זה בין Claw/Fingertip Grip בטוח לא PALM. תקציב בלתי מוגבל [אני לא חושב שיש עכבר מעל 500 שאני ממש צריך], מיועד למשחקי FPS. חשוב מאוד - ללא צורה "ארגונומית" מסוייימת, בעבר היה לי G5 והצורה שלו פשוט הייתה אסון מבחינתי, צורה כמו של XAI / MICROSOFT WHEEL MOUSE אני בעל ידיים גדולות וחשוב שהעכבר יהיה בהתאם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש גיים פאד שיתאים בעיקר למשחקי אקשן מגוף ראשון ושלישי ומשחקי מכוניות. חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/287&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/264&cl=us,en מה הכי מתאים והאם יש אופציות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-