ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתה לי בבית מדפסת הזרקת דיו אחת מהפשוטות, canon pixma i1000, שעלתה לי בזמנו 300 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה - מדפיסה במהירות טובה, לא זוללת דיו והראשים שלה נורא זולים (30 ש"ח בערך). אנחנו רוצים לקנות פקס לבית, ונראה לי שעדיף כבר לקנות מדפסת חדשה משולבת כי זה יותר חסכוני. אני מחפש משהו באותם סטנדרטים - לא רוצה להדפיס תמונות ברזולוציה עד רמת החצ'קון, אני מדפיס בעיקר שחור לבן ואם צבע אז זה לכותרות. חשוב לי מאוד שהדיו לא יהיה יקר (שונא להוציא מלא כסף על זה), ובעיקר שיהיה אמין וקל לתפעול. canon עשו אותי מאוד מרוצה מהבחינה הזו עד כה. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO. אין רשת בבית. יש מודם אלחוטי (אם זה משנה). המדפסת מחוברת בכבל USB. הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב. תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו. אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי את העכבר הזה: http://www.viewpoints.com/images/review/2007/258/20/1189905485-02971_full.jpg ומבחינת גודל הוא מתאים לי. האם הG5\MX518 יותר קטנים ממנו או באותו גודל?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר נתן לי לוח כתיבה HYPERPEN8000 של AIPTEK מה שחסר זה "העט" בשביל להשתמש במכשיר אולי למישהוא יש רעיון איפה אני יכול להשיג את העט? לפי מה שראיתי זה שלא מוכרים יותר את הדגם הזה מה שכן מוכרים זה דגם HYPERPEN6000 אולי אפשר להשתמש בעט שלו? אין לי ניסיון במכשירים האלה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז ככה בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עכבר אך אני מתלבט ביין logitech g5 לביין logitech mx518 אני צריך שתלמליצו לי איזה עדיף תודה
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר כמעט שנה, ושמתי לב שהציפוי השחור שמקיף את רוב העכבר פשוט מתקלף או נחתך ללא קושי או מאמץ (במיוחד מאוד ליד הגלגלת), ואז מתגלה השכבה מהפלסטיק שמתחת לגומי הרך הזה...קרה כבר למישהו? כמו כן הכיתוב של לוגיטק באמצע העכבר נמחק ומתקלף גם הוא. יתכן שזו גרסה ישנה של העכבר? או שזה איזשהו זיוף זול. קניתי בזמנו בKSP בסביבות ה 220 ש"ח... תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כבר נכוויתי עם 2 ג'ויסטיקים אחד של חברת JETION והשני של חברת ANDGAME כרגע אני אשקיע על ג'ויסטיק מבית מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=091 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5103 האם ניתן לרכוש אותו ביותר זול מהמוצע באתר? מצאתי ג'ויסטיק תואם XBOX 360 למחשב של חברת SPEED LINK http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=SL-6555&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=19&aff=〈=HE האם שניהם דומים ככה שלא אצטרך להסתבך עם הגדרות הג'ויסטיק במשחקים כמו הבקרים הקודמים שלי? אשמח לעזרה
-
- 61 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קודם כל זה העכבר הכי מדהים שנתקלתי בו והשתמשתי בהמון. התחושה הכללית היא פשוט פינוק, העכבר מותאם ליד כמו כפפה... ליד. חוויה אמיתית לגיימרים, לא ארחיב אבל מרגישים שיפור בדיוק ובכלל בהרגשה הכללית במשחקים. 1.הסקרולינג בדפי אינטרנט מהיר בטירוף איך אני מוריד לו הילוך? לא שזה רע כי יש דפי אינטרנט ארוכים שזה ממש יתרון אבל לפעמים גלילה קלה ואני כבר למטה.. 2.חייבים את הדרייבר של לוג'יטק (SetPoint) על מנת לקבל את האפשרות של מעבר בין ה DPI במשחקים? תודה מראש.
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר G5 והוא מצויין! לאחרונה נתקלתי בבעיה בגלגלת, שכשאני נגיד מגלגל את הגלגלת למטה אז יש כזה "קליק" כזה בסוף הסיבוב ואז למשל הדף של האינטרנט נגלל. עכשיו הבעיה היא: כשאני גולל את הגלגלת למעלה עוד לפני שהיא משלימה את הסיבוב ויש את ה"קליק", הדף נגלל למעלה. ממש אם אני מזיז את הגלגלת טיפה למעלה זה ישר משפיע על הדף ומעלה אותו למעלה, במקום שהוא ישלים את הסיבוב ואחרי ה"קליק" הזה הוא ישפיע על הדף ויגלול אותו למעלה. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... מה לעשות? אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות, אז מה אתם מציעים לי לעשות? זה ממש מפריע... בברכה, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-