עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by orenoren1911,

תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי קיבלתי מכשיר All in One שזה פקס,מדפסת,סורק ועוד איזה משהו,זה הדבר: http://www.superwarehouse.com/HP_OfficeJet_D135/C8375A/p/118925 עכשיו חסרים לי כמה כבלים והורדתי את המדריך של זה[אפשר להוריד מפה: http://media-server.amazon.com/exec/drm/digital/moleproxy.cgi?name=SFAgT2ZmaWNlSmV0IEQxMzUgTXVsdGlmdW5jdGlvbiBNYW51YWw=&file=TUFOVUFMMDAwMDA3NDk3LnBkZg== עכשיו אני ראיתי שאפשר לחבר דרך USB ודרך עוד איזה כבל. אני רוצה לחבר דרך הUSB כי הסתבכתי עם הכבל השני אבל אני רואה שהכבל USB קצת שונה מהכבל USB שיש לי[ויש לי כמה וגם HUB] זה הכבל http://80.194.98.132/punchoutcommerce/images/products/cables/23072004102352.jpg וזה הכבל שלי יש: http://www.prairie.mb.ca/images/usb_cable.j…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by Drogba,

אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. אני מאוד אוהב את הגייםפאד של ה PS2 וחשבתי על אופציה לשחק איתם ב PC. לפי מה שבדקתי קיים דבר כזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2939586,00.html אך אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן לרכוש דבר כזה... ואם זה מתאים לשני גיים פאד במקביל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קבלתי לידיי מדפסתhp PhotoSmart 1000. בהדפסה בצבע שחור אין בעיה כלל. בנוסף התוכנה של המדפסת מראה שהמיכל של הצבע מלא 90%. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by eviatar28,

אני מת כבר לקנות עכבר חדש ויש לי התלבטות בין שני העכברים המוצגים בכותרת (logitech g502/g700s) בהתחלה חשבתי ללך על ה g700s כי הוא אלחוטי/חוטי (שזה יתרון) אבל מצד שני ה g502 נראה מושך בעין ויפה ויש לו את היתרון של המשקולות (לא נראלי משהו שאני אתעסק בו יותר מדי) אבל גם חיסרון שהרגליים שלו נהרסות אחרי מלא זמן... ובכללי לא חסרות על העכבר הזה מלא תלונות ברשת עוד דבר שקשור ל G502 זה שמהתמונות גם נראה שהגלגלת שלו לא נוחה כי היא מפלסטיק ולא עם כיסוי גומי כזה או אחר וזה נראה כאילו האצבע שלי יכולה להחליק על זה) קיצר אני אשמח לשמוע מכם חוות דעת ממי שיש או למי שאין ומה נראה לו טוב יותר. מבחינתי שניהם טובים בשבילי וה g502 נראה יותר מושך אבל יש עליו יותר מדי תלונות שזה כבר מייאש.... נ.ב…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש אל פסק נכון? אבל מה הוא עושה בידיוק? אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מוציא עליו הרבה.. אני לא מעונין שבגלל הפסקת חשמל קטנה או קפיצת מתח חלקים ישרפו לי אני לוקח ספק יחסית איכותי של HEC ואני חושב שזה מספיק מבחינת ספק מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מרגישים שאתם זקוקים לשדרוג? עכשיו יש לכם הזדמנות נהדרת לעשות אותו ברכישה מענקית הקמעונאות לכתבה

12. איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by JCohen,

ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by okpimp,

שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק ‏V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by saarxee,

אוזניות גיימינג, במה הן שונות מאוזניות של 50 שקל למשל? למה קוראים להן אוזניות גיימינג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by ofer1928,

אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארה"ב, כרגע אני בארה"ב, מצד אחד המחירים יותר זולים, אבל אני צריך גם מקלדת אלחוטית ולא רק עכבר, והמקלדות לא מגיעות עם מקשים בעברית, אבל אולי אפשר להדביק ואז זה לא כזה עניין, אלא אם יש משהו אחר שלא חשבתי עליו... אני מניח שעכבר בלבד לא כדאי לי לקנות, כי אז יותר מאוחר אני אצטרך גם מקלדת וזה כבר יתפוס לי סתם שני חיבורי USB, שזה בערך כמעט כל החיבורים בלפטופ (אותו אני מתכוון לחבר למסך גדול בבית). אין לי מגבלת תקציב, אם זה משהו איכותי אני מוכן לשלם כי הרי בארה"ב זה גם ככה אמור להיות זול משמעותית. חשוב לי מאוד העכבר יתאים לעבודה ממושכת וגם המקלדת, ככה שלא יהיה לי כאבי פרקיםץ מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eyal,

יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. להקהילת HWZone, שלום רב. אני מחפש לקנות מדפסת שחור-לבן לצורך הדפסת טקסט בקמויות גדולות במחיר הכי זול (תפוקת דפים גדולה במחיר קטן). הדפסת צבע ותמונות בכלל לא חשובה לי. איזה סוג מדפסת יותר תתאים למסימה, לייזר או דיו? האם יש מישהו שמנוסה בתחום הנ''ל שמע או יודע משהו ויוכל להמליץ? בתודה מראש, מר. זמן תה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  23. http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.