עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eXquiZz,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by דנדן,

שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  5. אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by yambtz,

האיכות של ה DJ 720C הוותיקה מספיקה לחלוטין ככה שהדגש פה הוא בעיקר חיסכון.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by dudimalka,

אהלן חברים ברשותי פד לעכבר כזה:http://www.gozmotech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=222 עכשיו רכשתי עכבר G9 ואני רוצה לקנות משטח איכותי יותר שאני יהנה במשחקים על איזה משטח אתם ממליצים במחיר סביר ולא מוגזם למדי? ואגב אני חושב לקנות ZBOARD-אני יהיה מרוצה ממנה בשביל לשחק במשחקים???

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by M_P,

יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

למישהו יש אותו ויכול לומר לי האם התופעה של ה"דילוג" בזמן משחקים אכן קיימת?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mars,

אני מחפש עכבר גיימינג מקצועי של חברת RAZER האמת שהעכבר שהכי רציתי הוא: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 אבל הבנתי שאין אותו בארץ ואם יש זה רק יד שנייה :-X אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים של RAZER: RAZER DeathAdder Gaming Mouse Guildwars Edition.1 Razer DeathAdder Gaming Mouse.2 Microsoft Habu Laser Gaming Mouse.3 - את העכבר הזה אני יכול להשיג במתנה מBUG בקניית מחשב שאני הולך לרכוש בעזרת השם השאלה אם כדאי לוותר על העכבר מתנה ולקבל מתנה אחרת בתמורה, ולקנות את אחד הדגמים 1-2 שברשימה במקום אחר. את כל הדגמים ניתן לראות בחיפוש מהיר באתר http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 אם למישהו יש את אחד מהעכברים האלו או שהוא ניסה בעבר עכבר מדגם Razer אני אשמח…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by rk666,

טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by ychig,

לפי חיפוש מצאתי שאלו על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה.. אך אפשר לכבות א תהשלט חוץ מהוצאת הסוללות והחזרתם ? תודה ________ קראו בבקשה את התגובה האחרונה..

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by YarYar,

לפי מה שהבנתי הוא העכבר הכי טוב שיש היום. עכשיו, איך הוא מבחינת נוחות? יש לי יד דיי גדולה, ועכשיו יש לי Wireless Intellimouse Explorer 2.0 שמאוד נוח לי. פשוט הוא אצלי כבר כמה שנים טובות והוא כבר ג'יפה לגמרי, והגעתי למסקנה שאני צריך להחליף עכבר. גם לא מוכרים אותו בשום מקום באיזור ראשון לציון, ואני לא אסע רחוק בשביל לבדוק אותו, ולא בא לא ללכת על עיוור. בגלל שהבנתי שהעיצוב שלו ושל המייקרוסופט דומה יחסית, אז לא אמורה להיות בעיה. ההתלבטות שלי היא בינו לבין ה MX518 כעיקרון. עוד משהו, החוט שלו לא נגרר ומפריע? (ראיתי כמה עכברים שהחוט שלהם מצופה בבד - זה אמור להפריע הרבה פחות מאחד רגיל מגומי) והאם יהיה הבדל מורגש בזמן תגובה במשחקים בינו לבין העכבר שיש לי עכשיו? או שזה מתייחס…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by nirga,

שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  16. אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by ZiX,

עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Armageddon26,

אני מחפש אוזניות למוזיקה ומשחקים. רצוי עם מיקרופון ושיהיו אוזניות קשת. מחנות בבאר שבע. תודה רבה למגיבים! עריכה: אני צריך אוזניות סטריאופוניות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. משתלם? 145 צ'קל

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by gabriel,

אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. מבחינת קרינה?

22. Started by henz12345,

עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by greenvector,

שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אני צריך המלצה לעכבר טוב. *אמין [שלא מתקלקל] *נוח ליד *איכותי טווח מחיר: 100 - 150 לעבודה כללית, לא גיימינג. תודה :]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים