ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר שיחזיק הרבה זמן מעמד ואמין לא משנה לי דיוק כי אני לא משחק כמעט בנייד רק גלישה ומעט משחקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צריך עכבר לגלישה רגילה בנט, ולעיבוד תמונות בפוטושופ. מעדיף משהו לא אלחוטי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לעכבר נוח ויחסית ליד גדולה , להרבה שעות שימוש המחשב (לאו דווקא משחקים) שיתאים ליד ימין חשוב שיעבוד PS/2 או על ידי מתאם PS2--USB כי אני עובד עם KVM חשבתי על G5 - אבל קראתי שהוא לא תומך ב PS2 ע"י מתאם. רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אבא שלי בחו"ל והוא אמר לי לתת לו כמה אופציות לקניית עכבר. אופטי (לא חייב אלחוטי אבל אם כן אז עדיף נטען). נתתי לו כבר את הMX500 וה 700 ואני צריך עוד לפחות אופציה אחת ששוה קניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-