עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by spmguy,

האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by dreamlogic,

אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו... הבנתי ש [h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. Started by Overkiller,

כרגיל, הת'רד הזה שוב נפתח כדי להעלות את שאלת המליון: איזה עכבר עדיף בסכום 200 ש"ח? הת'רד נפתח מכמה סיבות: 1) הג'ניוס ארגו שהזמנתי לא במלאי ואני אצטרך לשקול מוצר אחר. 2) בעקבות הידיעה של דניס שהמחיר של ה-X750 ירד ל150 ש"ח. 3) לא היה נושא כזה כבר יותר מיומיים ) אז שוב, אלה הם המתחרים: 1) Genius Ergo 525 מחיר-200 ש"ח 2) Logitech Mx518 מחיר-210 ש"ח 3)A4Tech X-750 מחיר-150 ש"ח תודה לעונים; -רון

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by missT,

מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by contA-,

אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by nim901,

ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by adir12,

לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!

11. יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by mtfl,

שיהיו נוחים , לידיים ממוצעות , ולא גדולות. למשחקים לרוב , אבל גם הרבה לכתיבה... ושיהיה מקשי קיצור על העכבר (למשל לקבץ חלון) ושיקלטו למרחק של שני מטר לפחות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mashas,

היי, אני רוצה לקנות מדפסת של HP וחשבתי על הסוג המשולב, אבל כבר שמעתי כמה פעמים שהן לא כ"כ חסכוניות, אז ככה האם יש דגם מומלץ במשולבות של HP שעולות פחות מ 600 ש"ח. או שכדאי לקנות לא משולבת?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Poopking,

היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by r0ckY,

אהלן, אני מעוניין להחליף את העכבר שלי (יש לי G5), איזה משתיהם יותר מומלץ מבחינת נוחות ודיוק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. גיסיתי מחפשת כזו למחשב החדש.. אני זוכר שנתקלתי בכאלה בעבר, אבל לא בטוח אם במכירה בארץ. יש משהו כזה? אולי גם כחלק מסט אלחוטי? (אם כי לא חובה) הם טסים בקרוב לחו"ל אז עקרונית אפשר ליבא אבל עדיף משהו עם עברית כבר חרוטה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by INFERNO,

רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by d800,

שלום לכולם יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר אליו רמקולים אלחוטיים עם בלוטות'. הבעיה שלמחשב אין משדר\מקלט בלוטות', יש אחד מומלץ ואיכותי שניתן לחבר למחשב שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by michael28,

שלום, אני מחפש היכן אני יכול להשיג כבל צד אחד USB קטן וצד שני USB גדול ויציאת AUDIO JACK אשמח ללינק לEBAY או אתר בארץ. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by hakimon1,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.