ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

?? איך הכבלים VANTEC 24'' ATA 133 ROUNDED CABLE Copper Shielding ?
- 

- 27 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות
- 

- 0 תגובות
 - 556 צפיות

- 

- 

אני צריך בבקשה המלצה לעכבר ופד עם אפשר שיהיה לו גל למפרק כף יש במזון או אייבי עד 35 דולר. אחיזת claw ומשחק fps שהעכבר לא יהיה קטן מידי. תודה מראש
- 

- 8 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.
- 

- 1 תגובה
 - 649 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 763 צפיות

- 

- 

יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
- 

- 3 תגובות
 - 668 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ! יש לי מדפסת LEXMARK X1130 ואני לא מצליח להתקין אותה לאחר החלפת מערכת הפעלה (לפני זה עבדה מצויין באקס פי) לסרוק איתה אני מצליח ובדפסה אני מקבל שגיע הבאה: "the handle is invalid" מה אפשר לעשות עם זה??? היתי באתר יצרן ושם אומרים שדרייבר של וויסטה צריך להתאים ל7. יש למישהו רעיון איך אפשר להיתגבר על הבעיה? תודה מראש לכולם
- 

- 12 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

- 

אהלן וסהלן D: אחרי שנים של חיפוש סט נורמלי אלחוטי, התחדשתי היום ב WAVE של לוג'יטק, שבא ביחד עם העכבר LX8. רשמים ראשוניים: אני רק 10 דקות על הסט הזה, וכבר די הספקתי להתרגל לצורת המקשים. שונה מהמקלדת הענתיקה שהקלדתי עליה עד עכשיו, די נוח, והמקשים מאוד שקטים, בלי קליקים מעצבנים. אין תחושת קפיציות מוגזמת, הפלסטיק איכותי, נחמד להקליד. המקלדת במשקל די קל, לדעתי עוד 20 גרם לא היו עושים לה רע, אבל סה"כ אני באמת שלא יכול להתלונן. יש סט מקשים למדיה סנטר, זום סקולר בצד ומקש ייעודי ל AERO של ויסטה (מצב החלפת חלונות) יש מקש FN וקיצורים יעודיים לוורד, אקסל, לוח שנה, 3 יישומים להתאמה אישית, אינטרנט, מסנג'ר, ואג'קט לכונן האופטי (מותנה בהתקנת התוכנה SETPOINT) מקשים לא מותנים- מקש…
- 

- 13 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים כסט, התקציב הוא גג עד 150 כשראיתי שבכיף אפשר למצוא דברים לא רעים ב100-120. מה שכן, חשוב לי שהעכבר יוכל לעבוד על משטחים כמו פורמייקה בלי בעיה - זה סט לסלון. אשמח לקבל המלצות, כרגע האפשרויות שראיתי שנראות לי הכי רלבנטיות הן: microsoft wireless laser 3000 microsoft wireless media 1000 logitech m260
- 

- 13 תגובות
 - 5k צפיות

- 

- 

שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
- 

- 7 תגובות
 - 997 צפיות

- 

- 

אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 679 צפיות

- 

- 

מחפש לקנות גיימפאד איכותי בסביבות ה-300 ש"ח, רצוי מאוד שיהיה אלחוטי וכמובן עם זאת חיי סוללה ארוכים. כמובן שאני לא בטוח שבאמת כדאי לי אלחוטי, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא אהיה ממש רחוק מהמחשב. חשבתי על זה: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1849&c=8933 מישהו יכול גם להגיד לי מה ההבדלים בין ה-Dual Action ל-Rumblepad החוטיים?
- 

- 5 תגובות
 - 781 צפיות

- 

- 

אני קונה X1800GTO ויש לי 520W ג'נרי. אני יודע שהוא יחזיק אבל בדקתי בחיבורים ואין לי את החיבור מולקס לPCIe מתאם עולה איזה 200 שקל אז עדיף כבר ספק חדש וטוב. תמליצו לי ספק כח שיחזיק X1800GTO שיש יציאת מולקס לPCIe תקציב: משהו כמו 350 שקל מעדיף מנעה מחשבים, או KSP, אבל מקב גם חנויות אחרות תודה! נ.ב: אני יודע שיש את האנרמקס בעוד 100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם יש אופציות יותר זולות נ.ב2: מישהו יכול לתת לי לינק למארז גדול מאוד שלא יקר מאוד (400 שקל מקסימום) נ.ב3: אפשר גם לתת לינק לספק+מארז באיזה 600 שקל
- 

- 9 תגובות
 - 646 צפיות

- 

- 

שלום! אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג במחיר של גג 250. אני כנראה קונה מהחנות KSP,ויש לי 3 אפשרויות: 1. Logitech MX518 - 175 ש"ח 2. Logitech G5 - 210 ש"ח 3.Razer DeathAdder - 235 ש"ח מה אתם אומרים
- 

- 13 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
- 

- 12 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בקר של xbox one שאני משתמש בו במחשב, ואני רוצה לקנות לו את הסטיק הזה שהופך אותו לאלחוטי למחשב. הבנתי שלא מוכרים אותו בארץ בגלל ההבדלי תדרים, ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה או יודע אם אני אזמין אותו מחול זה יעבוד.. תודה על העזרה!
- 

- 0 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

הייתי כמעט סגור על ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 ועולה 770 ש"ח המארז מצוין ושקט אבל דיי משעמם מבחינת עיצוב אז חשבתי על שילוב של RAIDMAX X-1 ללא ספק שעולה :290 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13759 ולהוסיף את הליברטי בעוד ב450 מה לדעתכם עדיף?
- 

- 3 תגובות
 - 603 צפיות

- 

- 

אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
- 

- 1 תגובה
 - 767 צפיות

- 

- 

יש לי עכברMicrosoft Wireless Optical Mouse 1000. פתאום הוא הפסיק להגיב. גם אחרי שהחלפתי בטריות, עדיין הוא לא מגיב. יש ממנו ומהמשדר אור, אז אני לא יודע מה הבעיה.
- 

- 2 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.
- 

- 0 תגובות
 - 842 צפיות

- 

- 

החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה
- 

- 2 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

חברים אני רוצה ליקנות אל פסק שיחזיק בעיקרון 2 מחשבים + מסך 17 ו 19 גם מודם ADSL וגם ראוטר ומגבר בקיצור את כל החומרה של המחשב והציוד הנילוה איזה אל פסק אתה ממליצים לי...? תודה מראש
- 

- 5 תגובות
 - 763 צפיות

-