ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נא להכיר: http://gizmodo.com/5047897/sidewinder-x8-wireless-gaming-mouse-has-ridiculous-4000dpi-still-designed- by-darth-nerd כמה דברים עליו: אלחוטי 2.4 GHz (כן, לגיימינג). 4000DPI Blue track- טכנולוגיה המאפשרת לעכבר לפעול על מגוון משטחים שעכברי לייזר מתקשים עימם. כל זה ב100$. תחרות בעיקר לG7 היישן של לוג'יטק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פער מחירים מאוד גדול (350-650), היקרים הם של היבואן הרישמי של לוגיטק, מעתק. יש למישהו ניסיון עם היבואנים הלא רשמיים או המלצה קונקרטית איפה לקנות ? יש בכלל משמעות ליבואן ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הוצאתי עכשיו 6 אלף שקל על מחשב למשחקים ונראה לי שהמקלדת ב-30 שקל של PLEOMAX שיש לי 5 שנים קצת מעליבה אותו. אני מחפש משהו שיהיה בראש ובראשונה נוח ואם אפשר אז גם שקט. תודה. עריכה: מתלבט בין ה-RECULSA ל-WAVE. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי למה אין בשום מקום את שתי המקלדות היותר חדשות של מיקרוסופט? לא את Digital Media Keyboard 3000 ולא את Wireless Laser Desktop 7000. שתיהן יצאו באפריל... ביקורת על ה-3000: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2282348,00.asp ועוד קצת תמונות:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מדפיס יחסית הרבה, אני משער שאני מגיע ל2000 הדפסות בשנה, בעיקר בשחור לבן. ההתלבטות שלי היא בין להשקיע בלייזר דוגמת ה3050 של HP, רק שהיא נראית לי קצת גדולה בשביל בית. או בדגם של HP עם ראשי דיו 140XL, שאני מרויח את האפשרות לצבעוני, וגם יוצא יותר זול מהלייזר הנ"ל. נ.ב. אני מעדיף מכשיר משולב ועדיף גם פקס, אבל עיקר הדרישה שלי היא המדפסת. תודה. עריכה: לאחר מספר בדיקות נראה לי ללכת או על ה6413 של HP או ה5783 שלהם. איזו עדיפה? ואם יש ליזר שחור-לבן שעדיף עליהם כלכלית(רק מדפסת) אני אשמח לשמוע. שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני זקוק ל2 פדים לחדר שלי.. הדרישות 1. דק ככל האפשר 2.לא בולט יותר מידי 3.עדיפות לשחור חלק אשמח לקבל לינקים לחנויות.. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אז יש לי את העכברוש כבר משהו כמו 7-8 שנים ואני לא יכול לסכם במילים כמה שאני מרוצה ממנו, ושמח שהלכתי על TB ולא על איזה עכבר גיימינג. עכשיו הבעיה היא שכולו התמלא בלכלכוך, והתחיל לדרוש העברת מטלית פעם בשבוע בערך, וכמו כן הכפתורים התמלאו להם בג'יפה. חשבתי על לקנות אחד חדש, אבל משום מה, אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר אותו (או שאני סתם נכה..), מאידך הייתי רוצה לשמוע המלצות על משהו דומה, במחיר סביר (עד 500) ולא מהTB של לוג'יטק, כי אני לא מחבב אותם במיוחד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק שקופיות ונגטיבים (של פילם). לשימוש ביתי (לא מקצועי) אבל ברמה סבירה ולא משהו מצ'וקמק. האם מישהו יכול לזרוק איזה עצם? אין לי מושג לגבי רמת המחירים, אבל נניח שאני מוכן להשקיע 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-