עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים, קניתי לאחרונה מדפסת לקסמרק X5650, וכשאני שולח הדפסה של קובץ וורד היא מדפיסה אותו מימין לשמאל אבל האותיות מתהפכות לדוגמא: אם כתוב "שלום" אז היא תדפיס "םולש". תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 9.8k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by oded6188,

אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ שלי חשוב לי כמה דברים: 1 - שהמשדר של העכבר יהיה כמה שיותר קטן ושלא יבלוט מגבולות המחשב 2 - חיי סוללה כמה שיותר ארוכים 3 - שהעכבר יצליח לעבוד בצורה טובה גם על משטחים "לא נוחים" כמו זכוכית או שיש 4 - 2 לחצים + גלגלת לחיצה אין לי מגבלת תקציב, מפני שאני לא יודע כמה זה אמור לעלות אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by zilbermm,

שלום, צריך המלצה למדפסת בשביל גיסתי לצרכי הדפסת מסמכים בעיקר, חשובים לי פשטות ההפעלה (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) ואמינות. אפשר גם לקחת בחשבון מדפסת משולבת. יש לי כיום Canon pixma ip1500 ואני מרוצה אבל אני לא מוצא אותה, כנראה כבר מספר שנים לא מוכרים אותן. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by civic,

אני רוצה בבקשה המלצה לעכבר בלוטוס שאפשר להטעין בעזרת הUSB ושיש לו כפתוריי קדימה אחורה ושליטה על מהירות העכבר תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אחרי כמה שנים של עבודה עם אותו פד שקניתי בזמנו ב-30 ש"ח אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. הפד הפשוט הוא כבר לא כמו פעם, המשטח בעל התנגדות יותר גבוהה ממה שהייתה בתחילה. התחלתי בחיפושים אחר פד איכותי לעכבר בשילוב כרית ג'ל, באתי לחיפוש עם ידיעה שאין הרבה פדים כאלה אבל הופתעתי לגלות שאני מוצא רק אחד שעונה על הדרישות שלי (איכותי+כרית ג'ל) . זה הפד שמצאתי : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5771 האם מישהו נתקל במקרה בעוד חיה כזאת או התנסה עם הפד הזה? דרך אגב הפד ישמש לעכברים הבאים: G5, G500 ו- MX1100 .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by mazinya,

הזמנתי עכבר RAZOR DEATHADDER ואני רוצה לקנות גם משטח. בסך הכל חשוב לי שהעכבר יזוז עליו חלק. אני לא כזה גיימר ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי.. חשבתי על משהו בסביבות ה 60 שקל בערך. יש המלצות? (עדיף KSP. קרובים לבית)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by hellfire03,

האם יש התקן שנותן לקרוא כרטיסי SIM (את המידע) לגלוש באינטרנט 3G ולבצע שיחות כמו פלאפון רגיל [בארץ] (כאילו המחשב הוא פלאפון בין השאר) ראיתי כל מני מתאמים http://s.dealextreme.com/search/sim.html?category=300 מה הם נותנים?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by cobmetal,

ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lioryb,

שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerbar,

קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LockOn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר.. הכי חשוב לי שהוא יהיה אלחוטי ובעל משטח טעינה/ מטען/ עמדת טעינה או וואטאבר.. יעני שלא צריך להחליף בטריות.. כמבון חשוב אמין ומדויק (עבודה גרפית) ושיהיה נוח ליד. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by joleya35,

אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. התקנתי על מחשב עם E5800 ולוח אם MSI G41 עם 2 ג'יגה זיכרון ווינדואז 7 X86 הכל עובד תקין ביצעתי את כל העדכונים העדכניים מהאתר של מייקרוסופט אבל כשהתקנתי לה את הדרייברים של המדפסת הHP OFFICEJET 4500 G510G עשיתי דף בדיקה מדפיס דרך המנהל התקן של המדפסת של HP אבל אחר כך ניסיתי לשלוח להדפסה דף מתמונה ועשיתי שישלח למדפסת נעשתה שליחה למדפסת ההדפסה נשלחה לPENDING עשה רשימה שמחכה הדפסה אחת שנמצאת בQUEUE או משהו כזה קיצר ניסיתי לפתוח את החלון של המדפסת של הרשימת הדפסות עד שאיכשהו לחצתי על זה רושם לי הודעת שגיאה עם איקס אדום במילים הבאות "מנגנון ההדפסה לא עובד ברקע, נא לכבות ולהדליק את המדפסת או/ו להפעיל את המחשב מחדש" , ניסיתי לעשות מה שאמרו לא עזר, התקנתי את הדרייברים מחדש מהדיסק ש…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IMAGUY1X,

היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. בהרבה מן המקלדות החדשות כיום צריך ללחוץ על המקשים בחוזקה, ובדיוק ישר למטה ללא סטיה לצדדים אחרת המקש יתקע טיפה במקשים האחרים. מאחר ויש לי מקלדת יחסית ישנה המקשים בה לא נתקעים, וזה בדיוק מה שאני מחפש במקלדת חדשה. אם המקלדת ידועה ביכולת שלה לשרוד זמן ארוך ומאוד טובה מבחינת נוחות וביצועים, אפשר להוציא 250-300 שקל. הצעות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 14k צפיות
  25. אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים