עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Born2Kill,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Rיה,

קניתי אותו ב-ksp...אני חושב שהוא מיוצר ביפן או סין(לא ממש מרוצה ממנו) עלה לי בסביבות ה-300 ש"ח בא עם ספק 380 w ושם היצרנית היא..colors it אם מישהו מכיר אז שיתן חוות דעת ולמי שיש אותו ו"קצת התעסק" איתו שיגיד כי אני מחפש איך לפרק משהו ממנו! http://img497.imageshack.us/img497/7619/spa02826ef.jpg

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על אוזניות+מיקרופון משו טוב עד 150 ש"ח בחנויות BUG IVORY KSP STORM או עוד משו שיש בחדרה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by maornehar,

שלום לכולם אני כבר מחפש 5 שעות שנאי למסך LCD של TEAC למחשב נייח אם מישהו פה יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!!! אני מחפש שנאי כמו שיש כאן בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=ygnwo0yqum25.jpg

5. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by asilbob,

מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Aloha-Boy,

מצאתי את הספק הזה: Thermaltake TT420AD 2-fan APFC Power Supply 420 WATT האם זה נחשב גנרי??? במחיר של 385 ש"ח. האם הספק הזה טוב??? (כרגע יש לי גנרי של 300W ונראה לי שהוא עומד למות,עשה את שלו במשך יותר משנתיים)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by shimon23,

יש לי שאלה איך לוח אם שפועל ב 133 mhz ddr יפעיל זיכרון ב 333? הזיכרון והלוח ירוצו במהירות באס שונה?

12. כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…

13. Started by barakhil,

היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by DiSc@MaN,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Animor,

שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מחפש מקלדת ועכבר של חברת לוג'יטק. יש להם המון דגמים ואני לא מוצא את הרגליים והידיים. חובה: 1. עכבר אופטי שאיננו לימניים בלבד! (כן, אני שמאלי...) 2. עכבר נטען 3. מרחק של לפחות 4 מטר מהקורא למקלדת/עכבר מעדיף: 1. טכנולוגיית בלותוט' 2. עכבר לייזר 3. שיהיה זול מישהו יודע ומכיר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yagelk,

קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?

19. Started by i_love_u,

קיבלתי את ההרקולס שלי כבר לפני כמה ימים יש לי כמה שאלות איפה אני יכול לקבל מידע על הכרטיס בעברית? האם יש כתבות שמדברות עליו בעברית? מה זאת אומרת שאוסוס מוציאה ביוסים חדשים לכרטיסי מסך שלה? האם יש גם ביוסים חדשים להרקולס? איפה אני יכול למצוא אותם? מה הם יתנו לי? תמיד חשבתי שיש רק ביוס אחד והוא של הלוח אם , האם הביוס של הכרטיס מסך מתלבש עליו? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם אתם יכולים בבקשה תענו לי

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by demultiplexer,

מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכוון לקנות בעזרת ה' סט מקלדת ועכבר אלחוטי חדש. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: או MX3000 שהוא יותר ישן, יצא מלפני איזה שנה וחצי אפילו טיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=344873 או MX3200 שהוא יחסית חדש: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302 די חשוב לי הגלגלת של הווליום אבל אני יסתדר בלעדיה. השאלה היא האם ה-3200 יותר טובה כדי שאני יוסיף 100 שקל ויקנה אותה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by teddy85,

אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by constantine16,

יש משטחים טובים בחנות באג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lee.,

אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.