עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bg1987,

אני מחפש מקלדת מכנית, עם מקשים אדומים (CHERRY MX RED), ומה שחשוב לי שיהיה לה משענת לרגלים. אני מצאתי את הCORSAIR K70, אבל נראה שלא מוכרים אותה בארץ (אם משהו יכול לשלוח לינק לחנות שכן אני אשמח) יש המלצות אחרות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by compman12,

אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kingdavid,

ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by orenoren1911,

תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gll,

יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שבת שלום. אני מעונין לקנות טאבלט שאליו אחבר את הכונן הנייד שיש לי מסוג Transcend. מעונין לצפות בסרטים ולשמוע מוזיקה. לטאבלט יש כניסה מסוג Micro USB ואני מבקש לדעת האם יש כבל או מתאם שיכול לחבר בין השניים. מצרף תמונות של הכבל של ה- Transcend. איני יודע איך נקרא הכבל הזה.

7. שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by law89,

שלום אני מחפש מדפסת לייזר עם מגירה שבה אפשר להכניס דפים. יש לי כרגע מדפסת ש"פותחים" אותה ואז אפשר לשים דפים. החיסרון הוא שהרבה פעמים ההדפסה יוצאת בזווית על הדף ולכן אני מחפש מדפסת עם מגירה בתקווה שזה יפתור את הבעיה. אציין שאני מחפש אחת זולה (לאו דווקא הכי זולה שיש, אבל אני לא צריך אחת שעולה 1,000 לשימוש ביתי) ככל שניתן ויש צורך להתחשב בעלות הטונר. תודה

9. Started by פבלו,

שלום, אני מתכוון לרכוש אל פסק, בהקדם האפשרי. המטרה היא להגן על המחשב והפסקות חשמל ולאפשר לי להמשיך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל ולכבות אותו בצורה בטוחה. הומלץ לי לקנות אל פסק של Advice. הספק כוח שלי הוא corsair psu 620w rm650x מעבד AMD Ryzen 7 1700X כרטיס מסך - Geforce RTX 2070 Super gigabyte לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME X370-PRO (AM4) זיכרון Corsair DDR 4 32 G 3200 2 x 16 אחסון: samsung ssd 500gb 960 evo m2, Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda ועוד אחד רגיל לא SSD מחובר בפנים, כמו ה-Seagae רק ישן יותר. מאוורר מעבד noctua nh-u12s כיסוי: fractal design define R5 יש לי 2 או 3 מאוורי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בוקר טוב עובד מהבית כבר תקופה די ארוכה, יש לי כיום כיסא שרכשתי ב700 ש"ח לפני שנתיים בדיוק, אמור להיות מקבל לF15 האגדי של ווקסמן שעליו שמעתי המון ביקורות טובות. חשוב להתחדש כעת שכן רוב היום עובר בישיבה (עבודה ולאחר מכך גיימינג) ולא נמשך לרעיון של כיסא גיימרים שנשמע לי כמו גימיק. ראיתי פרסום של ווקסן על כיסא Arco שנראה גם מגניב במראה וגם נראה איכותי ונע סביב ה-1000ש' (למרות שלהבנתי הינו מוצר סיני). אשמח לביקורות אם מישהו מכיר את הדגם הזה או את דגם ברוקר שנראה דומה. או המלצה לכל דגם אחר שלדעתכם שווה לנסות (כמובן שאצטרך ללכת לשבת בעצמי). תודה

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by אחד שיודע,

היי, יש לי מצלמת רשת לשיחות זום מהמחשב אבל המיקרופון שלה גרוע, לכן אני רוצה לקנות מיקרופון חדש המתחבר למחשב ישירות. אני מחפש משהו פשוט אבל המיקרופון צריך לקלוט גם ממרחק של כמה מטרים ממני (עד 3 מטר). ראיתי את המיקרופונים הפשוטים שנמכרים ב - KSP וכאלה, אבל אני לא בטוח שהם יקלטו היטב סאונד ממרחק של כמה מטרים. יש לכם המלצה למיקרופון זול ואיכותי?

13. בלוטות חלונות 10 לא מזהה את העכבר. מזהה מכשירים אחרים כגון טלפון סלולרי ומתחבר אליהם. וכו' את העכבר החדש שהדונגל שלו משמש במחשב אחר הוא לא מזהה. עדכנתי דרייבירם וכו'. ולא עוזר. עיצות? תודה :)

14. Started by KF,

שלום צריך בבקשה המלצה לאוזניות גיימינג ל - PC. התקציב הוא 550 ש"ח אבל אפשר גם בפחות. (אמזון גם אפשרות)

15. Started by נדבמן,

שלום מקווה שיש מישהו שמבין בנושא קניתי מצלמת ריגול - SQ11 mini DV camera מיקמתי אותה על המרפסת והשתמשתי בכבל USB של 10 מטר לחיבור למחשב ואז למעשה הצלחתי להשיג את שידור חי . הבעיה שתוך פרק זמן קצר ה USB מתקלקל כלומר לא מגיב . יש למישהו מושג למה ? בחנות אמרו לי בגלל החום הכבל נהרס

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום, מחפש המלצה/קישור לרכישה של כבל USB-C שמאפשר לחבר את המחשב הנייד ל-KVM מובנה במסך (דגם gigabyte m27q אם זה משנה). קניתי כבל מ-ALIEXPRESS שלא עובד: https://www.aliexpress.com/item/1005001299588690.html הבאתי את הכבל מהמשרד ואיתו עובד, כך שאין בעיה במסך או בנייד עצמו, רק צריך למצוא כבל מתאים... תודה!

17. קניתי G815 יקר ובאריזה הענקית שלו יש את לוח המקשים ועוד כלום... לא דיסק און קי, לא CD פשוט כלום. הסיבות שקניתי דווקא את הדגם (היקר מאוד) הזה היו המקשים המוארים ומקשי המאקרו ושניהם עושים לי בעיות. באופן טבעי, דבר ראשון שעושים הוא לגשת לאתר של לוג'יטק ושם יש גם כן כלום, אתר מזורגג שמעוצב כמו חנות בגדיים עם שום דבר מועיל. ניסיתי לחפש את ה Logitech Gaming Software והיא לא קיימת, ניסיתי לחפש את ה G-HUB ובדף נחיתה שלו מופיע There are no Downloads for this Version. פשוט לא להאמין... -איזו תוכנה יכולה לשלוט בתאורה? -יש דרך כלשהי לקבוע את התאורה ידנית באופן קבוע כברירת מחדל? כרגע אני משתמש בכפתור האור+0 כדי לקבל תאורה קבועה (לא מהבהבת/זורמת/פועמת/מבלבלת) בצבע כחול…

18. תודה רבה לעוזרים.

19. Started by ronbubl,

האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP OFFICEJET J 4580. ברצוני לדעת האם יש דרך כל שהיא להפכה למדפסת אלחוטית?

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by eran131,

שלום לכם אני רוצה לרכוש את הג'ויסטיק הזה- http://cgi.ebay.com/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-White-FREE-Ship_W0QQitemZ390197848928QQcategoryZ139969QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5437257733450538913#ht_2195wt_1137 יש לי כמה שאלות לגביו - 1)ג'ויסטיק של Xbox 360 מתאים למחשב? אם כן אז חיבור USB רגיל? 2)הג'ויסטיק הזה ספציפית מגיע גם עם USB(מגיע בדיוק כמו עכבר אלחוטי)? 3) איפה אפשר לקנות בארץ ג'ויסטיק אלחוטי טוב במחיר טוב( מומלץ ג'ויסטיק של Xbox אם קיים)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Eli100,

שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רב לכולם קודם כל התקציב שלי הוא עד 100 ש''ח מצאתי 2 מצלמות רשת שהכי נראו לי בתמורה למחיר האחת של מיקרוסופט והשנייה של לוג'יטק תמליצו על מה ללכת משניהם : המצלמה של מיקרוסופט Microsoft LifeCam VX-1000 קישור: http://www.microsoft.com/israel/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=007 המצלמה של לוג'יטק ‏Logitech Webcam C200 WebCam + Mic (Retail קישור: http://www.logitech.com/en-us/notebook-products/webcams/devices/5865

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dlv101,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים