ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מצלמת אינטרנט במחיר של 100-300 שקל בסביבות המחירים האלו יש לי תמצלמה PRO400 לא יודע אי לא אמינה קיצר אי על הפנים של מצלמה עד היום עשיתי הרבה קניות של מוצרים למחשב והמצלמה אזות הכי איכזבה אותי יש לכם מצלמה שאי קצת הרבה יותר טובה מי המצלמה הPRO4000 של לוגיתיק ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שיהיה דק ויפה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי (לא מבין במחירים, אבל שיתאים למשתמש הממוצע). חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, זקוק לעכבר בחיבור BT או 2.4 לקליטה מטווח של 2 עד 3 מטרים. חשוב שיהיה בגודל רגיל (לא למחשב נייד) תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים למישהו יש מדפסת משולבת 5783 של HP? חיברתי אותה למחשב, אני מצליחה להדפיס אבל לא לסרוק. מה עושים?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק של XBOX360 אלחוטי למחשב אבל אני לא מצליח להתקין אותו. חיברתי אותו למחשב, אך המחשב לא זיהה שיש התקן חדש. התקנתי את הדרייבר לויסטה 64, אבל זה התקין איזה משהו שלא עזר. אני לוחץ על הכפתור של הרסיבר- ואין תגובה. מישהו יכול להדריך אותי?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות פקס כי הפקס שהיה לי נישרף אבל אני צריך אחד שיחזיק מעמד אבל שיהיה די זול (800 ומטה) תודה וצום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-